Šta mislite meni se sviđa par pjesmi.
Mislim da bi mogla uspit jer je jedina reperica u hr
Šta mislite meni se sviđa par pjesmi.
Mislim da bi mogla uspit jer je jedina reperica u hr
hu d fak iz ši?
hu d fak iz ši?
O, moj Bože. Užas. Cura ne da je umišljena, nego, to se ne može opisati. Živim u istom kvartu, pa pomalo znam situaciju. Dovoljno je samo na Youtube-u pogledati njene "spotove"... Ništa osobno...
Mislim da su joj teme pjesama glupe sve nešto (" kuje me mrze hoće da je skinu sa bine ") evo pajdo nabroja remi iz elementala ono koje kuje jedina je ona k---- tu.
Kozetina sta drugo reci,sad sam pogledao njezin "spot".2 kile sminke i malo pokaze noge i sise i sad je poznata reperica,ahh,cura sa kvarta...moš mislit
Debilana ... odvratne su mi takve, ali ajde ok izgleda cura.
Doduše imamo i Tashu još koja je iz mog mjesta (Darda), samo ona ne izgleda ni približno ovoj i mogla bi malo na trčanje (to je ovaj stroj veliki xD).
ovo meterial girl uopce nije lose, plesno, catchy. Totalni trash style i jebno je 
jadna je...nemre ona bit ko missy elliott,kaj si umišlja
Nemojte me krivo shvatit,al ne moze svaka zena biti reperica,treba imat smisla za to i ono nesto.Missy Elliot je jedna od boljih makar ju ne slusam previse.
kata.
faking.
strofa.
hahaha
pjesme su joj ko od djogania ili seke aleksić...al samo izrepane...
prejadno
hehe bome...katastrofa :D
ali posto znamo kakav je mentalitet kod nas a i sire -> nitko ne slusa lepu brenu,seku aleksic it itd a koncerti (ako se to tak moze nazvati) redovito dupkom puni i trazi se karta vise...komedija.
uglavnom...dok je balkana i ekipe ima cura kruha tak da... :D
nek joj je sa srecom :D hahahahah
samo par ljudi na balkanu dobro repa, a to su Marchelo, Edo, Frenki i jod grupa Elemental i connect i ništa više
Ovo nije ništa bolje od Simone.
Mene samo deprimira kad vidim da ima 162.000 viewa, a recimo
imaju 58.000 viewa, iako su s tom pjesmom i općenito svojim nastupima podigli ogromnu medijsku prašinu.Ma ovo je neka jadnica koja misli da je faca zato sta izbaci s*se na spotu i "repa", odnosno prica p*zdarije...
samo par ljudi na balkanu dobro repa, a to su Marchelo, Edo, Frenki i jod grupa Elemental i connect i ništa više
Ako hoćete pravi domaći rep slušajte ovo
Elemental:
https://www.youtube.com/watch?v=_YG51Hw2vYk&feature=related
Edo i ekipa:
https://www.youtube.com/watch?v=3gNe5psO9Ww&feature=related
Shorty:
https://www.youtube.com/watch?v=QhnKCSdtkeo&feature=related
E da evo i jedna od connecta:
mojih top 7 sa balkana
P.S. znan da je ovo tribalo ić u slušaonu al sad kad smo već oden spomenili domaći rap stavia san ih ovde, valjda se ne ljutite
thuglife je spomenuo frenkia što mi je jako drago taj momak jako dobro repa šteta što nema love da je ima bio bi najpoznati reper na balkanu
što se tiče ede majke stvarno neznam sta se s tojim čovikom događa u zadnje vrijeme album gansi kao sto i samo ime govori to je jedina dobra pjesma na cilom albumu.
Mislim da repat more svatko kome žimot nije bio ko loj na raštinju,tko je god sluša rep i more napisat pjesmu u to sam siguran sam što to nije dovoljno da se postane dobar.Većina ovi repera završi (prži se srce moje ).
A ajzak i sky? Meni su jeb eni
koliko vidim vas pola ovdje je malo neupućeno u određenu vrstu glazbe ali nije vam za zamjeriti,vjerovatno nitko od vas nema još ni 15 god.ili ste fanovi cece i tako tih "glazbenika" a što se tiče ayle
cura je započela ovo što fura prije par godina,neke stvari su lošije ali ima ih više dobrih,a sada kada je prošla puno nastupa i sličnih događanja je osjetno bolja a ako vas već zanima ona malo pogledajte novije stvari gdje rastura stihovima,flow-om,i usudim se reći da je druga najbolja reperica kod nas...bila sam na par njenih nastupa i ponaša se kao da je odrasla na stageu...zato nemojte krivo sudit,nije sve tako kako vam se čini...evo za kraj jedna ovako lijepa pjesma,malo novija,a ako volite ovakvu vrstu glazbe nećete moć reć da vam se nije svidjela...
koliko vidim vas pola ovdje je malo neupućeno u određenu vrstu glazbe ali nije vam za zamjeriti,vjerovatno nitko od vas nema još ni 15 god.ili ste fanovi cece i tako tih "glazbenika" a što se tiče ayle
cura je započela ovo što fura prije par godina,neke stvari su lošije ali ima ih više dobrih,a sada kada je prošla puno nastupa i sličnih događanja je osjetno bolja a ako vas već zanima ona malo pogledajte novije stvari gdje rastura stihovima,flow-om,i usudim se reći da je druga najbolja reperica kod nas...bila sam na par njenih nastupa i ponaša se kao da je odrasla na stageu...zato nemojte krivo sudit,nije sve tako kako vam se čini...evo za kraj jedna ovako lijepa pjesma,malo novija,a ako volite ovakvu vrstu glazbe nećete moć reć da vam se nije svidjela...
Autor teme ocito nezna da bi bilo pozeljno ime napisat velikim slovom.