Šta mislite o Ayllah

poruka: 44
|
čitano: 20.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Šta mislite meni se sviđa par pjesmi.

Mislim da bi mogla uspit jer je jedina reperica  u hr

BAN
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

hu d fak iz ši?

Ante,Ante...nicht Darinka xD
17 godina
neaktivan
RE: Šta mislite o ayllah
anshika05 kaže...

hu d fak iz ši?

https://www.youtube.com/watch?v=_TtPFW2Rb80&feature=related

Slušam rep, naročito domaći, ali nju ne podnosim. Ima neki odvratan glas, plus, hmmm, ne znam kako da opišem osim - naglasak od kojeg mi se diše kosa na glavi. Uz to još ne cjenim nimalo rep o getu, pištoljima, parama, kolima, ženama, gangsterima i mrdanju guzom, a njene teme senalaze među tima.

BTW kako jedina? Šta je Remi iz Elementala?

Edit: a da, reče da bi mogla da uspije. Pa eto, danas je najlakše uspjet u muzici, i kad pogledaš ko sve uspjeva, onda zašto ne bi i ona. 
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 1:36 (Oro).
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

O, moj Bože. Užas. Cura ne da je umišljena, nego, to se ne može opisati. Živim u istom kvartu, pa pomalo znam situaciju. Dovoljno je samo na Youtube-u pogledati njene "spotove"... Ništa osobno...

17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Mislim da su joj teme pjesama glupe sve nešto (" kuje me mrze hoće da je skinu sa bine ") evo pajdo nabroja remi iz elementala ono koje kuje jedina je ona k---- tu.

BAN
18 godina
Šta mislite o ayllah

Kozetina sta drugo reci,sad sam pogledao njezin "spot".2 kile sminke i malo pokaze noge i sise i sad je poznata reperica,ahh,cura sa kvarta...moš mislitIzlanuo se

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Debilana ... odvratne su mi takve, ali ajde ok izgleda cura.

Doduše imamo i Tashu još koja je iz mog mjesta (Darda), samo ona ne izgleda ni približno ovoj i mogla bi malo na trčanje (to je ovaj stroj veliki xD).

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
17 godina
neaktivan

ovo meterial girl uopce nije lose, plesno, catchy. Totalni trash style i jebno je Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 18:02 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

jadna je...nemre ona bit ko missy elliott,kaj si umišlja

Ante,Ante...nicht Darinka xD
18 godina
Šta mislite o ayllah

Nemojte me krivo shvatit,al ne moze svaka zena biti reperica,treba imat smisla za to i ono nesto.Missy Elliot je jedna od boljih makar ju ne slusam previse.

18 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

kata.

faking.

strofa.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
18 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

ne uspije ta u rap-u... cura iz Elementala je tisucu puta bolja

ako želite plakat od smijeha cujte ovog frajera

najtužnija stvar je da se on ne zajebava

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 11:19 (leo_819).
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Hahahahahaaaaaa, koji lik!!!
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
18 godina
neaktivan
Moljac kaže...
leo_819 kaže...

Hahahahahaaaaaa, koji lik!!!
 pogledaj druge "pjesme"... ustvari to se nemoze ni nazvat pjesmom
C'est la vie
17 godina
protjeran
Šta mislite o ayllah

hahaha

pjesme su joj ko od djogania ili seke aleksić...al samo izrepane...

prejadno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
17 godina
Šta mislite o ayllah

hehe bome...katastrofa :D

ali posto znamo kakav je mentalitet kod nas a i sire -> nitko ne slusa lepu brenu,seku aleksic it itd a koncerti (ako se to tak moze nazvati) redovito dupkom puni i trazi se karta vise...komedija.

uglavnom...dok je balkana i ekipe ima cura kruha tak da... :D

nek joj je sa srecom :D hahahahah

17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

samo par ljudi na balkanu dobro repa, a to su Marchelo, Edo, Frenki i jod grupa Elemental i connect i ništa više

A good soldier obeys without question. A good officer commands without doubt.
17 godina
protjeran
leo_819 kaže...

Prehebeno!!!
da joj kupim 3 crvene ruže, 3 crvena.... kramfila...možda bi mi oprostila xD
18 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Ovo nije ništa bolje od Simone.

Mene samo deprimira kad vidim da ima 162.000 viewa, a recimo

imaju 58.000 viewa, iako su s tom pjesmom i općenito svojim nastupima podigli ogromnu medijsku prašinu.

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Ma ovo je neka jadnica koja misli da je faca zato sta izbaci s*se na spotu i "repa", odnosno prica p*zdarije...

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

samo par ljudi na balkanu dobro repa, a to su Marchelo, Edo, Frenki i jod grupa Elemental i connect i ništa više

Carski rez, Sinestet, nisi čuo? Dječaci? Who See, Valar, TBF, ST!illnes, oćeš još? :)

i_rambo_plache kaže...

Ovo nije ništa bolje od Simone.

Mene samo deprimira kad vidim da ima 162.000 viewa, a recimo

imaju 58.000 viewa, iako su s tom pjesmom i općenito svojim nastupima podigli ogromnu medijsku prašinu.

Po meni je Simona čak i bolja. "Ne da noću nekom perem gaće" ROFL.
A to za views. Ma to ti ide ovako - moj prijatelj naleti na pjesmu, umire od smijeha i pošalje mi link, ja u nevjerici šta sam čuo pošaljem link još nekoliko prijatelja, okačim na forum, oni isto tako, pa ovi sa foruma opet tako... A onda svako od nas uzme da čuje još koji put, da se nasmije malo, otuda toliko :)
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Ako hoćete pravi domaći rep slušajte ovo

Elemental:

https://www.youtube.com/watch?v=_YG51Hw2vYk&feature=related

Edo i ekipa:

https://www.youtube.com/watch?v=3gNe5psO9Ww&feature=related

Shorty:

https://www.youtube.com/watch?v=QhnKCSdtkeo&feature=related

E da evo i jedna od connecta:

mojih top 7 sa balkana

P.S. znan da je ovo tribalo ić u slušaonu al sad kad smo već oden spomenili domaći rap stavia san ih ovde, valjda se ne ljutite

A good soldier obeys without question. A good officer commands without doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 12:58 (thuglife).
18 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ako hoćete pravi domaći rep slušajte ovo

Elemental:

https://www.youtube.com/watch?v=_YG51Hw2vYk&feature=related

usudio bih se reci da je "Zasto te imam" jedna od najboljih "Rap" pjesama kod nas... ima "te" riječi :D
C'est la vie
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

thuglife je spomenuo frenkia što mi je jako drago taj momak jako dobro repa šteta što nema love da je ima bio bi najpoznati reper na balkanu

što se tiče ede majke stvarno neznam sta se s tojim čovikom događa u zadnje vrijeme album gansi kao sto i samo ime govori to je jedina dobra pjesma na cilom albumu.

Mislim da repat more svatko kome žimot nije bio ko loj na raštinju,tko je god sluša rep i more napisat pjesmu u to sam siguran sam što to nije dovoljno da se postane dobar.Većina ovi repera završi (prži se srce moje ).

BAN
17 godina
neaktivan

A ajzak i sky? Meni su jeb eni

17 godina
neaktivan
sajo lolololol lik je odlican :D
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

koliko vidim vas pola ovdje je malo neupućeno u određenu vrstu glazbe ali nije vam za zamjeriti,vjerovatno nitko od vas nema još ni 15 god.ili ste fanovi cece i tako tih "glazbenika" a što se tiče ayleOsmijehcura je započela ovo što fura prije par godina,neke stvari su lošije ali ima ih više dobrih,a sada kada je prošla puno nastupa i sličnih događanja je osjetno bolja a ako vas već zanima ona malo pogledajte novije stvari gdje rastura stihovima,flow-om,i usudim se reći da je druga najbolja reperica kod nas...bila sam na par njenih nastupa i ponaša se kao da je odrasla na stageu...zato nemojte krivo sudit,nije sve tako kako vam se čini...evo za kraj jedna ovako lijepa pjesma,malo novija,a ako volite ovakvu vrstu glazbe nećete moć reć da vam se nije svidjela...

18 godina
thatsecrets kaže...

koliko vidim vas pola ovdje je malo neupućeno u određenu vrstu glazbe ali nije vam za zamjeriti,vjerovatno nitko od vas nema još ni 15 god.ili ste fanovi cece i tako tih "glazbenika" a što se tiče ayleOsmijehcura je započela ovo što fura prije par godina,neke stvari su lošije ali ima ih više dobrih,a sada kada je prošla puno nastupa i sličnih događanja je osjetno bolja a ako vas već zanima ona malo pogledajte novije stvari gdje rastura stihovima,flow-om,i usudim se reći da je druga najbolja reperica kod nas...bila sam na par njenih nastupa i ponaša se kao da je odrasla na stageu...zato nemojte krivo sudit,nije sve tako kako vam se čini...evo za kraj jedna ovako lijepa pjesma,malo novija,a ako volite ovakvu vrstu glazbe nećete moć reć da vam se nije svidjela...

Niti nemam 15 godina,niti nisam fan Cece,niti ne slušam takvu glazbu.A sto se tice ove djevojke,oni spotovi koje sam prije vidio bili su čista glupost,slusam tu i tamo domaći rep(Shorty,Edo maajka al rijeđe) i sudio sam prema tome.Ova i nije tako loša pjesma,al inace u Hrvatskoj rep jako tesko uspijeva i nekako mi se ne cini da ta cura nema to nesto sto je potrebno za probit se.
Al ima vremena za učit pa mozda uspije.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:41 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
Šta mislite o ayllah

Autor teme ocito nezna da bi bilo pozeljno ime napisat velikim slovom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
thatsecrets kaže...

Daj molim te pogledaj spot 'Cura sa kvarta'. Mislim ono, guzice i sise, kak TBF-ovci kažu. Nevjerojatno podsjeća na svima nam dragu Simonicu i usudio bi se reći da je ona (Ayllah) korov naše glazbene scene.
Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice