Oscar 2014

poruka: 14
|
čitano: 1.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Oscar 2014

tko ce sutra uzet slobodan dan na jobu , markirat skolu,fax i gledat do 7 ujutro , tko je frik i filmofil i koji ce filmovi dobit oskare , i kako ste se kladili ako se kladite , ajde da vas cujem {#}

moji favoritza oskare

1.12 years slave
2.Philomena
3.Gravity
4.The wolf of wall street
5.DBC
6.Nebraska
7.Capitan Phillips
8.Američke varalice

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:01 (4mal).
12 godina
neaktivan
Oscar 2014

pogledat cu highlightse na jubitu, nema sanse da cubrim do 7 ujutro, da je f1 onda da, al ovo...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
18 godina
Oscar 2014

ili stavis snimalicu i opet fino iza joba pogledas sve {#} ok dosta sad o tome tko ce ostat budan ili ne ! da ne spamamo bzvz , nego idemo komentirat malo filmove {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:05 (4mal).
14 godina
Re: Oscar 2014
4mal kaže...

tko ce sutra uzet slobodan dan na jobu , markirat skolu,fax i gledat do 7 ujutro , tko je frik i filmofil i koji ce filmovi dobit oskare , i kako ste se kladili ako se kladite , ajde da vas cujem {#}

moji favoritza oskare

1.12 years slave
2.Philomena
3.Gravity
4.The wolf of wall street
5.DBC
6.Nebraska
7.Capitan Phillips
8.Američke varalice

{#}

Jedan od boljih dogadanja koja vrijedi pogledati do 7 ujutro, nikad ne izdrzim, ali potrudit cu se ove godine :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
18 godina
Oscar 2014

i koji su ti filmovi za oskara ove godine  , te koje si gledao ili ces tek gledat {#}?

15 godina
Oscar 2014

Postala mi nekako tradicija gledati Oscare, zadnjih 5-6 godina redovno gledam pošto nemam obaveza ujutro. Nažalost nisam još pogledao ni jedan od nominiranih za najbolji film, iako su 4 na hardu i čekaju na red :D. Gledati ću na RTL-u preko računala, ali ako odluče ko Nova TV ili HRT, ne sjećam se više, pokušati simultano prevoditi cijeli event tako da ne čujem što ustvari govore na engleskom, tražit ću neki stream.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
odjavljen
Oscar 2014

Definitivno The Wolf of Wall Street.I bit ću jako razočaran ako Di Caprio ne dobije Oscara.

18 godina
Oscar 2014

onda trk pogledaj par filmova da si spreman za oskare imas vremena do 3 ujutro heh , a stream imas tu http://www.livestream.com/theoscars 

http://myiplayer.eu/home.php (disable adblock ak imas) i na nbc-u je mislim {#}

kaj se tice sporedne muske uloge : definitivno jared leto , odlicno je odglumio u DBC-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:22 (4mal).
18 godina

dobit će 12 years slave, ipak se ameri srame svoje povijesti i pokazuju visoku toleranciju na ovakvim srcedrapajućim eventima di sami sebi daju nagrade {#}

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Oscar 2014

Totalno razocarenje, glavna uloga muska zasluzena, sporedna isto, I zenske uloge valjaju ali sve ostalo zali boze. Wolf nijedan oscar, gravity pokupio hrpu. 12 godina ropstva najbolji film sto je zasluzeno ajde.

16 godina
mar123 kaže...

Totalno razocarenje, glavna uloga muska zasluzena, sporedna isto, I zenske uloge valjaju ali sve ostalo zali boze. Wolf nijedan oscar, gravity pokupio hrpu. 12 godina ropstva najbolji film sto je zasluzeno ajde.

Gravity je dobio oskara u svim kategorijama u kojima je zaslužio. Glupo je gledati samo broj oskara a ne i kategorije.

Swedish latin super funk.
18 godina
neaktivan
Oscar 2014

Iako nisam gledao 12 godina ropstva znao sam da ce pokupiti oscara :), samo zbog tematike.

Vuk i varalice nista, a oba filma su ok, Gravitacija pokupila toliko toga, a nista posebno me nije ocaralo u filmu.

Ali Oscar kao Oscar, svake godine isto :)

Drzi se Leo ima jos vremena :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

Ovaj oskar je relevantan na području filma koliko i eurovizija na području muzike. Gledajući tko je sve osvojio oskara u proteklih par godina nemogu se oteti dojmu da se nagrade kupuju ili dodjeljuju po nekakvom čudnom kriteriju koji difinitivno nije kvaliteta filma/glume. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

Ovaj oskar je relevantan na području filma koliko i eurovizija na području muzike. Gledajući tko je sve osvojio oskara u proteklih par godina nemogu se oteti dojmu da se nagrade kupuju ili dodjeljuju po nekakvom čudnom kriteriju koji difinitivno nije kvaliteta filma/glume. 

kad malo pogledas, jedine prave zasluzene nagrade su podjeljenje glavnom muskom i sporednom muskom i glavnoj zenskoj ulozi. jer ova dvojica su u dallasu hebeno odglumili i blanchet je isto super odradila. ostalo je sve moglo bolje. iskreno meni je vuk bolji od 12 godina ropstva.

ima tu jos mnogo minusa, npr zasto film rush nije dobio nominaciju za sliku? a tu je odlican.

dali su nagradu onoj glumici lupiti ili kako vec, ali gluma nista preposebno, jedna lawrence je puno bolje glumila u varalicama.

no ajde, to je uvijek bio samo show i tu su dobri, meni zanimljivo pogledat zbog dobirh voditelja, fora, humora i tako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 22:03 (mar123).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice