Malcolm u sredini

poruka: 55
|
čitano: 28.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Malcolm u sredini

Malcolm u sredini je najbolja serija na svim programima ukljucujuci punu kucu i korak po korak a reba isto moze proc

samsung sync master 2232bw
17 godina
protjeran
Malcolm u sredini

koji vam je glumac najbolji

samsung sync master 2232bw
17 godina
odjavljen
Malcolm u sredini

Meni je najbolji lik u seriji Dewey, iako su svi likovi urnebesno smiješni i otkačeni.

Goodbye
17 godina
Malcolm u sredini

Dewey mi je bio super kad je bio malen, a sad mi je najjači Reese koji traži svoju skrivenu "genijalnost"

...something diabolic
17 godina
protjeran
Malcolm u sredini

Meni je najbolji Jamie, kako mi je zakon bila serija kad je pokušavao ubiti svoju mamu

People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
RE: Malcolm u sredini
Lovac kaže...

Dewey mi je bio super kad je bio malen, a sad mi je najjači Reese koji traži svoju skrivenu "genijalnost"

slažem se, samo što ova tema već postoji i Korak po korak i Puna kuća su dosadne i monotone serije koje prikazuju po 50. put na RTL-u
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
protjeran
Shady kaže...

Meni je najbolji Jamie, kako mi je zakon bila serija kad je pokušavao ubiti svoju mamu

Slažem se no i Dewey je fenomenalan
17 godina
protjeran
Lovac kaže...

slažem se, samo što ova tema već postoji i Korak po korak i Puna kuća su dosadne i monotone serije koje prikazuju po 50. put na RTL-u

Da zašto ne stave neke nove serije, nego samo ove ponavljaju.Meni je također dobra serija Zauvijek susjedi na novoj te Naša mala klinika.Štetašto joj je kraj

17 godina
odjavljen
Mr.Joker kaže...
Lovac kaže...

Da zašto ne stave neke nove serije, nego samo ove ponavljaju.Meni je također dobra serija Zauvijek susjedi na novoj te Naša mala klinika.Štetašto joj je kraj

Slažem se s tim, ali ja čekam da dođu Simpsoni. Bili su prije, al ih više ne prikazuju. Mršti se
Goodbye
17 godina
Axlus kaže...
Mr.Joker kaže...
Lovac kaže...

Slažem se s tim, ali ja čekam da dođu Simpsoni. Bili su prije, al ih više ne prikazuju. Mršti se
 Sve serije su 99x reprizirali osim legendarnih Simpsona, nadam se da će to ispraviti
...something diabolic
17 godina
neaktivan

Jozo,jozo.Al eto to je najbolja serija.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

Najlikovi meni: Jamie (mali je zwer), Dewey, i njihov stari, lik zbunjen sam tak, i ova dvojica (J&D) od njega pametniji...

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan

malcolm u sredini je najbolja serija da je nema u zivotu ne bi upalio tv

17 godina
neaktivan

svi super glume a reese je totalni kreten (u dobrom smislu)

17 godina
neaktivan

Dewey,malcom ris likovi su carevi to je zapopisat se od smjeha hahahahha,ponekad se zapitam kak ris moze bit tak glup mislim figurativnoBelji se

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

Ta serija je najbolje koju prikazuju ali još bolje bi bilo da stave simpsone!

17 godina
haha malcom ...naludji su ...svaki put me nasmeju :D dewy mali je lud ...najmanji a najvise ih zaebe :D vec neko vreme ocu da skinem seriju na komp al nikako mesta da napravim :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

da serija je genijalna je neko gledo finale?

17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

malcolm zasluzuje pravu nagradu i za najbolje glumce i za genijalne epizodi kao i tekst

17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

da serija je genijalna je neko gledo finale?

Da, ja. 100% želiš znat kako završava
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Malcolm u sredini

Malcom je stvarno odlican. Kad ce neka od nasih tv kuca poceti south park prikazivati i reprizirati kao da im zivot ovisi o reprizama?

17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Malcom je stvarno odlican. Kad ce neka od nasih tv kuca poceti south park prikazivati i reprizirati kao da im zivot ovisi o reprizama?

Nova TV je prikazala prve 2 ili 3 sezone.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
danas gledo malkoma kad su dosli oni susjedi kad je risa mala grizla za ruku i noge pre carski pa je oce šakom roknut al vidi da je mala bolesno...hahahha
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

steta kaj nema vise epizoda genijalnih serija nikad dosta!

Viva la Linkuto
17 godina
Malcolm u sredini

ma definitivno mi je najbolja serija ikad =) Dewey rulaaa xD

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

dewey je moj favorit u prvih 50 epizoda, a kasnije reeseBelji se

Viva la Linkuto
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

Serija mi je super samo me Malcom živcira jer sve živo kritiziraVičeBelji se

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

da,malcolm je previse kukavan i histerican pa mi malo ide na zivceViče

ali inace je okSmijeh

Viva la Linkuto
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

dal neko zna o cem se radi u 111 epizodi?

jedino tu nisam gledo

Linkuto4ever!!!
17 godina
neaktivan
Malcolm u sredini

de serija je legendarna, najbolji likovi su mi dewey  i reese.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice