Malcolm u sredini je najbolja serija na svim programima ukljucujuci punu kucu i korak po korak a reba isto moze proc
Malcolm u sredini je najbolja serija na svim programima ukljucujuci punu kucu i korak po korak a reba isto moze proc
koji vam je glumac najbolji
Meni je najbolji lik u seriji Dewey, iako su svi likovi urnebesno smiješni i otkačeni.
Dewey mi je bio super kad je bio malen, a sad mi je najjači Reese koji traži svoju skrivenu "genijalnost"
Meni je najbolji Jamie, kako mi je zakon bila serija kad je pokušavao ubiti svoju mamu
Dewey mi je bio super kad je bio malen, a sad mi je najjači Reese koji traži svoju skrivenu "genijalnost"
Meni je najbolji Jamie, kako mi je zakon bila serija kad je pokušavao ubiti svoju mamu
Da zašto ne stave neke nove serije, nego samo ove ponavljaju.Meni je također dobra serija Zauvijek susjedi na novoj te Naša mala klinika.Štetašto joj je kraj
Da zašto ne stave neke nove serije, nego samo ove ponavljaju.Meni je također dobra serija Zauvijek susjedi na novoj te Naša mala klinika.Štetašto joj je kraj

Jozo,jozo.Al eto to je najbolja serija.
Najlikovi meni: Jamie (mali je zwer), Dewey, i njihov stari, lik zbunjen sam tak, i ova dvojica (J&D) od njega pametniji...
malcolm u sredini je najbolja serija da je nema u zivotu ne bi upalio tv
svi super glume a reese je totalni kreten (u dobrom smislu)
Dewey,malcom ris likovi su carevi to je zapopisat se od smjeha hahahahha,ponekad se zapitam kak ris moze bit tak glup mislim figurativno
Ta serija je najbolje koju prikazuju ali još bolje bi bilo da stave simpsone!
da serija je genijalna je neko gledo finale?
malcolm zasluzuje pravu nagradu i za najbolje glumce i za genijalne epizodi kao i tekst
da serija je genijalna je neko gledo finale?
Malcom je stvarno odlican. Kad ce neka od nasih tv kuca poceti south park prikazivati i reprizirati kao da im zivot ovisi o reprizama?
Malcom je stvarno odlican. Kad ce neka od nasih tv kuca poceti south park prikazivati i reprizirati kao da im zivot ovisi o reprizama?
steta kaj nema vise epizoda genijalnih serija nikad dosta!
ma definitivno mi je najbolja serija ikad =) Dewey rulaaa xD
dewey je moj favorit u prvih 50 epizoda, a kasnije reese
Serija mi je super samo me Malcom živcira jer sve živo kritizira

da,malcolm je previse kukavan i histerican pa mi malo ide na zivce
ali inace je ok
dal neko zna o cem se radi u 111 epizodi?
jedino tu nisam gledo
de serija je legendarna, najbolji likovi su mi dewey i reese.