Neka ova tema bude rasprava o dokumentarnoj seriji Making a Murderer. Ovdje neka komentiraju ljudi koji su pogledali seriju do kraja i svi spoileri su dozvoljeni.
Ja sam je pogledao kako bi se reklo u jednom dahu. Uzasno mi je bila zanimljiva i bas sam ostao iznenden donesenim presudama. Stvarno ne razumijem kako su se dogodili svi ti propusti i kako su ih optuzili, osim da nas tvorci serije nisu namjerno krivo naveli sto je po mom misljenju malo vjerojatno.
Malo sam gledao po internetu i navodno su izostavili neke krucijalne dokaze u seriji, kao npr. da ju je tri puta zvao na posao dan kad je nestala, 2 puta od toga sa skrivenog, i jos je u zatvoru pravio skice ''torture mashin-e''. Unatoc tomu ostaju brojna pitanja kao npr. kako se dogodilo da je onaj policajac bas iz neke puke slucajnosti zvao centralu da provjere broj tablica, kako nema nikakvog DNA od Terese Halbach nigdje u kuci ni u garazi, kako su policajci iz Manitowoc County-a pronasli gotovo sve bitne dokaze a zapravo nisu ni smjeli biti tamo, kako to da su kljuc pronasli tek iz 3.-4.(?) pretrage kuce i onda ga nadu ispod obuce samo s DNA od Steven Avery-a, a ne i od T. Halbach koja ga je godinama koristila i jos puno toga. Pogotovo ono priznanje Brendan Dasseya koje nema veze sa zdravom pameti.
Evo ako ste pogledali seriju vjerojatno imate neko misljenje pa budite slobodni ga iznijeti :)