Iluminati

poruka: 16
|
čitano: 12.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Iluminati

Danas sam pogledao film anđeli i demoni. film je dobar premda malo naivan al ok.

Malo sam gledao o tom bratstvu iluminati za koje nisam dosad znao.

Zanima me što mislite o tome i dali još postoje kakvi sljedbenici?

17 godina
neaktivan
Iluminati

Pogledao sam ga i ja i mogu slobodno rec da mi je Da vincijev kod puno bolji. U ovom filmu ne saznas nista novo sta se tice iluminata.

A ako te zanima nesto o iluminatima mozes pogledati dokumentarce:Esoteric Agenda ili Wake Up Call - New World Order. Meni su ok ta dva dokumentarca.

18 godina
neaktivan
RE: Iluminati

Mislio sam da je tema zamrla odavno kad eto vraga.

Zaintrigiralo me poslje filma o iluminatima pa sam kasnije malo googlao i tako.

Uglavnom sam našao teoretski o njima ali nisam našao dali se i dalje možda tajno okupljaju i dali možda kako djeluju.

Možda znaš više nešto iz dokumentaraca?Viče

17 godina
neaktivan
Iluminati

Dečki preporučio bih vam da pročitate knjigu Anđeli i Demoni. Ja sam prvo pročitao knjigu pa tek onda pogledao film. Knjiga je po meni puno bolja i zanimljivija od filma, a ako vam se neda čitati stvarno mi je žao :P

Music is my life :)
18 godina
Iluminati

Meni se film nije svidio, toliko puta prežvakane teme skupljene na jedno mjesto, James Bond, Indiana Jones, Ljudi u crnom, Tajna drustva, Teroristicke akcije,... Srećom pa Vatikan jos nije smjesten u NY :)

17 godina
neaktivan
RE: Iluminati

Potpuno se slazem sa makaweliem,prvo procitajte knjigu!a inace,andjeli i demoni su prethodnik da vincijevom kodu!i  zapravo iz nje saznajete pocetne info o iluminatima!i sto se tice orginalnosti dana browna,ruku na srce,sve ce vam biti jasno kad procitate digitalnu tvrdjavu,potpuno razocaranje,sve je potpuna linearnost i nemastovitost.red mrkve,red kupusa,red mrkve,red kupusa,ko da sadi vrt.,al knjige na koje se oslanja za andjele i demone i da vincijev kod su puno bolje!   a sto se tice ta 2 filma,knjige su puno bolje,i bolje potrosite nekoliko sati vise i procitajte ih!

17 godina
neaktivan
Iluminati

Anđele i demone sam davno procitao prije par godina a Da Vincijev kod nisam, ali mi je u planu.

Sta se tice dokunetaraca koje sam ti preporucio. Bilo bi bolje da ih pogledas ako mozes procackaj malo po netu.

Uglavnom radi ti se o onivanju Centralne banke (manipulacija ljudi novcem), govori se i o tome kako se i danas okupljaju bogatiji ljudi koji vode svijet (da samo sacica ljudi vodi svijet), spominje se 11.09. Sad neznam u kojem tocno govore kako bi se trebao smanjiti broj ljudi na Zemlji na samo 500 milijuna radi razvoja Zemlje (sto me je ful potreslo). Teorije zavjere i tako dalje. Uglavnom pogledaj!

Pogledaj jos Zeitgeist The Movie i Zeitgeist Addenum. Ima ih na netu. imas cak i forum na hrvatskom.

17 godina
neaktivan
Iluminati

Recimo da iluminati egzistiraju i dalje. Tako se govori u anđelima i demonima.

Oni su svjetska elita koja djeluje suptilno regulirajući time sve relevantne aktivnosti naših "vođa".

Imaju pristup drevnim skriptama i zapisima koji su se nalazili u navodno spaljenoj aleksandrijskoj knjižnici.

A ti materijali se nalaze u vatikanskoj biblioteci u koju pristup dobivaju samo odabrani i povlašteni pojedinci.

Konvencionalna povijest u nekim segmentima izriče laž.

A najveća zbirka okultnih spisa nalazi se u vatikanu.

Ako tome nije tako zašto onda pristup imaju samo papi privrženi individualci.

Što se to skriva iza zidina, a da nije dostupno laicima.

17 godina
neaktivan
Iluminati

Evo link jednog bolga. Koga zanima nek pogleda jer pise malo vise vise o iluminatima.

17 godina
Iluminati

ma ljudi ako ocete znati ista o iluminatima nemojte ucit iz ovog filma ili knjige jer je ovaj pisa knjigu po nekim svojim mislima a ne cinjenicama.. tolko je gluposti i lazi tu nadrobia da se moze knjiga svrstat pod bajke...inace knjiga ne govori da jos uvik postoje nego samo da je papin kamerlegno (nesto kao savjetnik) iskoristia to ime da bi dosa na vlast...

iluminati jos uvik postoje samo sto ih nije lako naci ali su vecinom vrhovne vodje... imaju svoje podskupine kao sto su skull and bones na yaleu... na tom fakultetu imaju posebnu zgradu bez prozora u koju nitko nesmi uci.. u tom drustvu su bili Bushevi.. kada se novace iz te zgrade se navecer cuju krici.. to su im samo pocetci kasnije se pretvaraju u masone koji izvode razne sotonisticke ceremonije.. ima i stare zidovske kabale u tome.. tony blair isto pripada tom vrhovnom drustvu.. jos uvik ostavljaju znakove svog postojanja.. al treba pogledat dosta dokumentaraca na tu temu... e da ima i zanimljivost da je i hitler medju njima bia.. ne mogu se sjetit al bila je neka finta s bushevim ocem ili didom.. na neki nacin je pomaga hitleru.. ne znam jeli bila kupovina oruzijem ili pozajmljvanje ogromne kolicine novaca...

17 godina
neaktivan
Iluminati

Pa nitko ne ući iz te knjige ili filma samo je covjek spomenuo da je u tom filmu cuo o njima i sad ga zanima da li postoje i da li djeluju danas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 11:16 (telefon).
17 godina
Iluminati

pa zaintrigirali su ga zbog knjige al eto vise moze naucit o njima u nacionalnom blagu nego u andjelima i demonima iako i tamo ima jako puno gluposti..

11 godina
neaktivan
Iluminati

Ima li neki film drugi o iluminatima nevezano za Dena Brauna? Može li mi neko preporučiti? {#}

sanjchy905
12 godina
protjeran
Iluminati

Zadnji post prije tvoga je iz 2009...  Znači da su ih iluminati sredili jer su piskarali o njima...  Hehheeee..  Sad buš te vampire u beograd dovabila   :-)

13 godina
neaktivan
Iluminati

Ima jedan dobar film, doduše stariji je, ali vrlo kvalitetan uradak.

"The Brotherhood of the Bell"

18 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice