Heroji

poruka: 192
|
čitano: 105.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Heroji

eto tema o jednoj od po meni najboljih serija Heroji, svaki ponedjeljak oko 22 sata na novoj po 2 epizode...

šta mislite o seriji?? komentirajte epizode...

eto još par sati i današnje epizode kreču!!!!

link:

http://www.heroji.novatv.hr/heroes/index.shtml

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 19:33 (Lord Angel).
17 godina
neaktivan
Heroji

Uzas...bolje da gledam teletubbies

17 godina
neaktivan
Heroji

Nije loša al videl sam i bolje

H-MAN RULES!!!11
17 godina
RE: Heroji

pogledao obe sezone...prezadovoljan sam seriom...obavezno pogledati....

jedva cekan trecu sezonu...najvjerojatnije se snima

al stvarno niste do sad nista vidili... ovo na novoj je sve slabo

triba pogledat cilu sezonu u dan pa tek onda komentirati

17 godina
neaktivan
Heroji

Zabavna serija kojoj je prva sezona bila odlična od sredine do zadnje epizode (koja je ispala mlaka), a druga sezona je bila toliko sapuničasta da se sam autor išao ispričavati fanovima.

Ako treća sezona krene u smjeru koji su najavili mogla bi ispasti jako dobro. Živim u nadi.

17 godina
neaktivan
Heroji

Slažem se sa Zabushantom, još bih spomenuo neke rupe u scenariju koje su se počele pojavljivati pred kraj prve sezone. A i primjeti se nedostatak budžeta, naročito u posljednjoj epizodi. Ali sve u svemu, obećava i jedva čekam trću sezonu. I nadam se da više neće biti štrajkova.

BTW, da sam na mjestu Nove TV prikazao bih odmah obje sezone, nema smisla čekati cojelo ljeto za onih par epizoda.

17 godina
Heroji

bio sam oduševljen serijom cijelu prvu sezonu, do zadnje epizode.

a onda je došla druga sezona i samo upropastila dojam koji sam držao do tada.

sad ne čekam tako željno treću sezonu.

(p) & (c) Dario - 2008
17 godina
neaktivan
Heroji

Evo baš si sad idem kupit burek i jogurt pa se bacam na kauč gledat heroje. Jupi, jupi jeeee...

hehehe :))

...code your life...
17 godina
neaktivan
Prava izmišljotina..što ja volim...
17 godina
The_Chosen_One kaže...
Prava izmišljotina..što ja volim...
 ŠTA !! to je sve izmišljeno... a kvragu, a bash sam se uživia da mogu zaustavit vrijeme, vježbam vec danima.

serija je super!! ovo mi je prvi put da gledam i do sada sam zadovoljan
17 godina
Obi Wan kaže...

pogledao obe sezone...prezadovoljan sam seriom...obavezno pogledati....

jedva cekan trecu sezonu...najvjerojatnije se snima

al stvarno niste do sad nista vidili... ovo na novoj je sve slabo

triba pogledat cilu sezonu u dan pa tek onda komentirati

ma znam mene ful nervira to taman se ufuraš i prekine definitvno si tu u pravu treba sve na jednom pogledat...

i šta kažete za jučerašnje epizode??? jedino mi 2 epizoda s povratkom u prošlost bila malo dosadna ali je korisna jer je objasnila dosta stvari pogotovo o Syleru
17 godina

a cuj... razumin te totalno, samo kad pricas o nekoj epizodi, daj reci koji je chapter, ovi na na novoj tv kasne za mnom masu...

ne znam sta drugi ljudi govore, al i meni je bilo glupo kad sam gleda prve epizode, al jednostavno kad gledas dalje ne mos stat... uvik zavrsi nekako bolesno i bas te vuce da gledas sljedecu epizodu... bar je tako bilo kod mene Šutim

May the Force be with you
17 godina
Heroji

pogledao sam obadvije sezone serija je odlićna, šteta što je kratka druga sezona. toliko sam se navukao da sam pogledao sve u tri dana.

17 godina
Heroji

Već sam u laganoj banani i haluciniram... pogledam u komadu (15 dana) cijeli kupus Losta

od nekih 70 serija(još traje) ,sada sam na herojima...i bilo bi cool da mi se doma teleportiraju ona dva japanca.

Nbava Kua
17 godina
Obi Wan kaže...

a cuj... razumin te totalno, samo kad pricas o nekoj epizodi, daj reci koji je chapter, ovi na na novoj tv kasne za mnom masu...

ne znam sta drugi ljudi govore, al i meni je bilo glupo kad sam gleda prve epizode, al jednostavno kad gledas dalje ne mos stat... uvik zavrsi nekako bolesno i bas te vuce da gledas sljedecu epizodu... bar je tako bilo kod mene Šutim

ajd drugi put zapamtim koje je poglavlje....

znam slažem se završi baš ono da te vuče napred zato jedva čekam ponedjeljak!!!! Osmijeh
17 godina
neaktivan
Heroji

Heroji kikaju es :). Jedna od boljih serija danas!

Besplatan upload slika - www.imagesforme.com
Video sharing portal - www.natelki.net
17 godina
neaktivan
Heroji

nije loša serija.

Adis Vezir
17 godina
Heroji

još malo pa dolaze nove dvije epizode baš me zanima... Osmijeh

17 godina
neaktivan
Lord Angel kaže...

još malo pa dolaze nove dvije epizode baš me zanima... Osmijeh

u kolko točno sati počnu?
nisam sve epizode baš pratil , pa mi neke napišite o Syleru-znam da ima neke super moći (najjače od svih heroja) i da je nekakvi ludi ubojica, mi more još netko neke o njemu reći?

H-MAN RULES!!!11
17 godina
Heroji

danas ti je u 22.55 malo kasnije počinje zbog serije zakon brojeva...

što se tiče sylera o njemu će bit danas dosta riječi, on traži i ubija druge heroje e sad nisam siguran zašto niti zašto im vadi mozak al ako sam dobro zaključio on kada ih ubije preuzme njihove moći, ja barem tako mislim...

17 godina
neaktivan
Heroji

Yup, Syler tako reći vidi kako funkcionira mozak (a za to naravno, treba razrezat lubanju) i na taj način absorbira moći svih koje ubije... Ali nije on najmoćniji lik u seriji, no ne bi htio otkrivati detalje onima koji nisu gledali drugu sezonu. Hint: good guy > imposter:P

17 godina
Heroji

e to sam i mislio da tako radi... a nisam ni mislio da je on najjači lik...

17 godina
neaktivan

Ja sam mislio da Sylar samo telekinezu zna i da ih ubija tek-tako. Spužva može upijati moći.

Mislim da je najjači lik crnac kojem nitko ne može ništa.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja sam mislio da Sylar samo telekinezu zna i da ih ubija tek-tako. Spužva može upijati moći.

Mislim da je najjači lik crnac kojem nitko ne može ništa.

heroji su mi tak tak

jesti i spavati
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 17:46 (branimir).
17 godina
neaktivan
Heroji

c'mon ljudi sylar vam ubija zato sto kad ubije uzme mozak i vidi kako funkcionira, to je se naučio popravljajući satove- neznam jel na tvu bila epizoda six monts ago il tak nešto sve objašnjava...

17 godina
neaktivan
Heroji

Prve epizode su mi bile full dosadne, doslovno sam se silio da je gledam u nadi da ce postati bolje!!

BUGjunkie
17 godina
neaktivan
Lily kaže...

c'mon ljudi sylar vam ubija zato sto kad ubije uzme mozak i vidi kako funkcionira, to je se naučio popravljajući satove- neznam jel na tvu bila epizoda six monts ago il tak nešto sve objašnjava...

ajoj! pa bil je pri nekom tipu koji popravlja satove tata od onoga znanstvenika(nije heroj)-----znači urar je Syler

H-MAN RULES!!!11
17 godina
neaktivan
Heroji

da al sad znate pa vam neće bit zabavno gledat... ja neznam kako vi imate strpljenja čekat jedan tjedan za 2 epizide... ja kad sam odgledala prvu sezonu u tri dana...

17 godina
Heroji

PETER PETRELLI imana največe moći od svih heroja, samo što nezna

17 godina
neaktivan
Heroji

pa da on može preuzet tuđe moći al ih ne zna ponovo pozvat...samo kad su mu u blizini.... vidit će te naučit će....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice