eto tema o jednoj od po meni najboljih serija Heroji, svaki ponedjeljak oko 22 sata na novoj po 2 epizode...
šta mislite o seriji?? komentirajte epizode...
eto još par sati i današnje epizode kreču!!!!
link:
eto tema o jednoj od po meni najboljih serija Heroji, svaki ponedjeljak oko 22 sata na novoj po 2 epizode...
šta mislite o seriji?? komentirajte epizode...
eto još par sati i današnje epizode kreču!!!!
link:
Uzas...bolje da gledam teletubbies
Nije loša al videl sam i bolje
pogledao obe sezone...prezadovoljan sam seriom...obavezno pogledati....
jedva cekan trecu sezonu...najvjerojatnije se snima
al stvarno niste do sad nista vidili... ovo na novoj je sve slabo
triba pogledat cilu sezonu u dan pa tek onda komentirati
Zabavna serija kojoj je prva sezona bila odlična od sredine do zadnje epizode (koja je ispala mlaka), a druga sezona je bila toliko sapuničasta da se sam autor išao ispričavati fanovima.
Ako treća sezona krene u smjeru koji su najavili mogla bi ispasti jako dobro. Živim u nadi.
Slažem se sa Zabushantom, još bih spomenuo neke rupe u scenariju koje su se počele pojavljivati pred kraj prve sezone. A i primjeti se nedostatak budžeta, naročito u posljednjoj epizodi. Ali sve u svemu, obećava i jedva čekam trću sezonu. I nadam se da više neće biti štrajkova.
BTW, da sam na mjestu Nove TV prikazao bih odmah obje sezone, nema smisla čekati cojelo ljeto za onih par epizoda.
bio sam oduševljen serijom cijelu prvu sezonu, do zadnje epizode.
a onda je došla druga sezona i samo upropastila dojam koji sam držao do tada.
sad ne čekam tako željno treću sezonu.
Evo baš si sad idem kupit burek i jogurt pa se bacam na kauč gledat heroje. Jupi, jupi jeeee...
hehehe :))
pogledao obe sezone...prezadovoljan sam seriom...obavezno pogledati....
jedva cekan trecu sezonu...najvjerojatnije se snima
al stvarno niste do sad nista vidili... ovo na novoj je sve slabo
triba pogledat cilu sezonu u dan pa tek onda komentirati
a cuj... razumin te totalno, samo kad pricas o nekoj epizodi, daj reci koji je chapter, ovi na na novoj tv kasne za mnom masu...
ne znam sta drugi ljudi govore, al i meni je bilo glupo kad sam gleda prve epizode, al jednostavno kad gledas dalje ne mos stat... uvik zavrsi nekako bolesno i bas te vuce da gledas sljedecu epizodu... bar je tako bilo kod mene 
pogledao sam obadvije sezone serija je odlićna, šteta što je kratka druga sezona. toliko sam se navukao da sam pogledao sve u tri dana.
Već sam u laganoj banani i haluciniram... pogledam u komadu (15 dana) cijeli kupus Losta
od nekih 70 serija(još traje) ,sada sam na herojima...i bilo bi cool da mi se doma teleportiraju ona dva japanca.
a cuj... razumin te totalno, samo kad pricas o nekoj epizodi, daj reci koji je chapter, ovi na na novoj tv kasne za mnom masu...
ne znam sta drugi ljudi govore, al i meni je bilo glupo kad sam gleda prve epizode, al jednostavno kad gledas dalje ne mos stat... uvik zavrsi nekako bolesno i bas te vuce da gledas sljedecu epizodu... bar je tako bilo kod mene 

Heroji kikaju es :). Jedna od boljih serija danas!
nije loša serija.
još malo pa dolaze nove dvije epizode baš me zanima... 
još malo pa dolaze nove dvije epizode baš me zanima... 
danas ti je u 22.55 malo kasnije počinje zbog serije zakon brojeva...
što se tiče sylera o njemu će bit danas dosta riječi, on traži i ubija druge heroje e sad nisam siguran zašto niti zašto im vadi mozak al ako sam dobro zaključio on kada ih ubije preuzme njihove moći, ja barem tako mislim...
Yup, Syler tako reći vidi kako funkcionira mozak (a za to naravno, treba razrezat lubanju) i na taj način absorbira moći svih koje ubije... Ali nije on najmoćniji lik u seriji, no ne bi htio otkrivati detalje onima koji nisu gledali drugu sezonu. Hint: good guy > imposter:P
e to sam i mislio da tako radi... a nisam ni mislio da je on najjači lik...
Ja sam mislio da Sylar samo telekinezu zna i da ih ubija tek-tako. Spužva može upijati moći.
Mislim da je najjači lik crnac kojem nitko ne može ništa.
Ja sam mislio da Sylar samo telekinezu zna i da ih ubija tek-tako. Spužva može upijati moći.
Mislim da je najjači lik crnac kojem nitko ne može ništa.
c'mon ljudi sylar vam ubija zato sto kad ubije uzme mozak i vidi kako funkcionira, to je se naučio popravljajući satove- neznam jel na tvu bila epizoda six monts ago il tak nešto sve objašnjava...
Prve epizode su mi bile full dosadne, doslovno sam se silio da je gledam u nadi da ce postati bolje!!
c'mon ljudi sylar vam ubija zato sto kad ubije uzme mozak i vidi kako funkcionira, to je se naučio popravljajući satove- neznam jel na tvu bila epizoda six monts ago il tak nešto sve objašnjava...
da al sad znate pa vam neće bit zabavno gledat... ja neznam kako vi imate strpljenja čekat jedan tjedan za 2 epizide... ja kad sam odgledala prvu sezonu u tri dana...
PETER PETRELLI imana največe moći od svih heroja, samo što nezna
pa da on može preuzet tuđe moći al ih ne zna ponovo pozvat...samo kad su mu u blizini.... vidit će te naučit će....