Bollywood

poruka: 3
|
čitano: 1.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Bollywood

Vidim da nema niti jedne teme o Bollywoodu pa evo jedne. Bollywood nije nešto poznat u Hrvatskoj, ali evo.. Nedavno sam se zainteresirao za Bollywood kad sam pogledao jedan film. Prije sam mislio da su svi bolivudski filmovi nešto slično Maloj nevjesti, ali zapravo nisu tako loši (ispričavam se svim fanovima Male nevjeste)... Je li tko ovdje pogledao kakav bolivudski film i ima li kakve preporuke/mišljenja i sl.? Evo i IMDb-ov popis top bolivudskih filmova iz 2016.

Top 10 Bollywood filmova 2016. prema IMDb-u (cijeli popis - 20 filmova)

1. Airlift (akcija, drama) - Kad Irak napada Kuvajt u kolovozu 1990., indijski poduzetnik postaje glasnogovornik za više od 170 000 ljudi.
2. Fan (akcija, drama, triler) - Gaurav, veliki obožavatelj glumca Aryana Khannana, putuje u Mumbai kako bi mu poželio sretan rođendan. Kad stvari ne idu po planu, Gauravova opsesija Aryanom prelazi granicu.
3. Sultan (akcija, drama, romansa) - Romantična akcijska drama bazirana na životu fikcionalnog boksača Sultana Alija Khana iz Haryane.
4. Udta Punjab (triler, drama, kriminalistički) - Priča o zloupotrebi droge u indijskoj državi Punjab i njezin utjecaj na mladež i socio-ekonomsko stanje.
5. Neerja (drama, triler, biografija) - Priča o Neerji Bhanot, ženi koja se žrtvovala kako bi zaštitila 359 putnika Pan Am leta 73 u 1986. kojeg je otela teroristička organizacija.
6. Kapoor & Sons (komedija, drama, romansa) - Priča o disfunkcionalnoj obitelji dva brata koji tijekom posjeta obitelji otkrivaju da je brak njihovih roditelja na rubu kolapsa, da obitelj ima financijske probleme itd.
7. Mohenjo Daro (akcija, avantura, drama) - U 2016. g. pr. Kr., farmer predvodi uzlet grada Mohenjo Daro.
8. Rustom (drama, kriminalistički, misterij) - U 1959., odlikovani pomorski časnik optužen je da je ubio ljubavnika svoje žene.
9. Wazir (akcija, kriminalistički, drama) - Dva čovjeka spaja sudbina kao dio šire zavjere koja im je promijenila živote.
10. Ghayal Once Again (akcija, drama) - Istraživački novinar traži ubojice svoga mentora nakon što je iscurila snimka njegovog ubojstva.

17 godina
Bollywood

Ja bih gledao neke gdje su jake emotivno-ljubavne veze ali nikako da nađem nešto dobro. Uslov je torrent u min 720p + prevod.

Za usproedbu Hollywood izbaci 300-totinjak filmova a Bollywood 3000 godišnje.

Tako da moja preporuka je Cocktail (2012) (Englesko-Bollywoodski filma), pa ako netko ima nešto slično neka javi.

Because anything Korea does, Japan does it better.
9 godina
protjeran
Re: Bollywood

delete...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 7:47 (Prince-Arthas).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice