Almost Human

poruka: 3
|
čitano: 531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Almost Human

imdb

Priča - Partnerstvo policije i androida u bliskoj budućnosti 2048. godine, bit će nužno .... pogodite zašto? Zahvaljujući ubrzanoj stopi rasta kriminala od 400% .

Gl.glumac Karl Urban je detektiv starog kova...

Za sad izašlo je osam epizoda.

Pogledao sam prvu epizodu i ok je...obećavajuće.

ah ah
18 godina
Almost Human

Pogledao sam pilot i sljedeću epizodu i rekoh ne hvala.

To je tipična policijska/detektivska priča u bližoj budućnosti, samo old crap, to što vrijeme radnje malo začinjava priču s androidima i još nekim sitnim tech stvarima meni ne daje neku volju za gledanjem. Isti vrag i sa Defiance tipična detektivska priča, nemogu ništa drugo smislit i od nje sam odustao nakon desetak epizoda.

Sad sam se navukao na Helix, valjda će Ron D. Moore nešto napravit od te serije.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 23:00 (Hyperion).
15 godina
Re: Almost Human

Setting i glumačka postava su izgledali obećavajuće ali kao što je lega gore rekao, tipična detektivska serija. Svaki nastavak jedan slučaj i sve po istoj špranci, slučaj krene loše ili u krivom smijeru i onda iz guzice Karl Urban izvuče nekakav clue koji nitko nije vidio i riješi ga u zadnjih 5 minuta nastavka, pa opet sve ispočetka. Imao nekakvu pozadinsku priču koja bi nas trebala držati ali za sada od viđenog jako loše. Nastavit ću gledati kad sam već toliko dogurao, ali drugu sezonu, ako je bude bilo, preskačem....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice