Gaming Chairs

poruka: 8
|
čitano: 3.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gaming Chairs
pitanje

zanima me dal se moze kod nas negdje nabaviti???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gaming Chairs

Pa ovisi na što točno misliš pod 'gaming chair'...   nisi ništa specificirao..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nisam ni u planu imao nest specificno.zanima me dal ima neki ducan u hr jer nisam mogo naci nikakvu ponudu na netu.

nasel sam neke modele koji mi se dopadaju,recimo pyramats2500W wireles sound rocker.tak nest u tom stilu,manja stolica koju mogu spojit na pc,tv i ps3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 20:29 (smoke).
17 godina
protjeran

Sophos Lab: Rijeka, Zagreb. Pogledaj link: http://webshop.sophoslab.hr/?playseats/112/ ili potraži drugačije na Google-search engine. Kao playseats, gaming chair,... pozz

Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeMusic
16 godina
neaktivan
Gaming Chairs

to je čisti fanatizam. i ja volim uživat u igrama, ali gaming chairs.... c-c-c, malo previše....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

to je čisti fanatizam. i ja volim uživat u igrama, ali gaming chairs.... c-c-c, malo previše....

ej betmenu, prije nego sta postas bezvezne poruke u temama, bar pogledaj datum zadnje poruke u temi...
Sry za OT!
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
betmen kaže...

ej betmenu, prije nego sta postas bezvezne poruke u temama, bar pogledaj datum zadnje poruke u temi...
Sry za OT!
 i što bi meni taj datum trebao govoriti?
16 godina
neaktivan
Gaming Chairs

da je tema neaktivna vec skoro godinu dana...eto to bi ti trebao reci...

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice