E ovo je dodatna oprema!!!!

poruka: 41
|
čitano: 7.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: E ovo je dodatna oprema!!!!
Prcko kaže...

Necu nista reci, pogledajte sami

Ludilo!! Rado bi proba ovo, ali za 24 000$ Bogatašmozes auto kupit, i to novo tako da nema sanse da bi ikad kupia ovo, ma i da imam para! Kao sta je neko reka prije ovo je bas za hard core geekove!! Belji se
16 godina
neaktivan

isuse za te pare kupis auto masinu neku od 100 + tisuca kuna pa mislim ono nebi dao za to te pare

a ovaj fps simulator je tolko sra*je da ga nikad nisam vidio losije sra*je

na kirvaju sam igrao ono kad imas dva pistolja i gađas u ekran neke zombije i to je bolje nego ovo fps simulator

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to nije sprava za hardcore geekove, jer niti jedan hardcore geek ne bi sjeo u nju, budući da svaki geek zna da nema smisla voziti se u takvoj spravi, koliko god se ona "trudila" pružiti realan osjećaj vožnje!

isplati se isprobavati aute na nekoj pisti, i uz to dobiti dodatnu dozu adrenalina, pa se ima što pričati unucima, a ne kao ovo kada se razbije auto, ti ne pogineš... jerbo, ne može stroj ubiti čovjeka, ako se njime ispravno rukuje, to je protiv svih zakona...

ovo je jednostavno gadget koji se ne isplati... nekakav volan i papučice, te malo veći inchi bili bi sasvim dostatni za neko igranje... a ako se već želi igrati kao što se ovaj lik igra, bilo trke ili fps, onda se za to ide na sajmove...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 13:28 (reefreemind).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bio sam na tom u city centru one čisto sranje za moj pojam opće nije dobar osjećaj stalno izgleda ko da će se raspast i nakon 10 15 minuta bole te ruke i sve

onaj koji zna znanje
15 godina
neaktivan

Za te pare kupiš i voziš pravi rally. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

Ja sam sebi za 500kn kupio kadetta sa 80ks i po brdima udri, osjećaj je puno bolji nego u ovome mogu se kladit.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina

ovo je vec previse... perverzno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

UGE- Ultimate Geek Experience

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Xanzzu kaže...

Ja sam sebi za 500kn kupio kadetta sa 80ks i po brdima udri, osjećaj je puno bolji nego u ovome mogu se kladit.

e sad zamisli da ti hidraulika probije bubrege?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina

Pre$rali su ga malo sa ovim...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
BORN kaže...
Xanzzu kaže...

e sad zamisli da ti hidraulika probije bubrege?

Sav u zavojima od virtualne automobilne nesreće...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice