hmmm... stvarno svi imaju samo logitech...
moja oprema: Razer DeathAdder
Neka Genius tipkovnica, nadam se da će uskoro nju zamijeniti Razer Tarantula
Logitech MX518
Plantronics audio 350
Neka logitech tipkovnica
logitech g5,steelpad 5L,logitech multimedia keyboard
Pive, kave, glutamin i whey
*Logitech : G9 ; G15 (plava) ; Wingman Formula Force GP ; G25 ; Z5500
*Microsoft : SideWinder Precision PRO
*Epson 740
*Umax Astra 1220U
Ništa egzotično: Logitechov miš RX300, Microsoft Basic Keyboard, Logitech Dual Action Gamepad, Canon Pixma 4200 printer, i Canon LiDE 25 skener. Zvučnike nemam, spojena je linija na komp.
Tastatura G11
Miš MX 518
(sve LOGITECH - THE BEST)
mis: g9
tipkovnica: g15 (plavi led)
monitor: samsung 225bw
slusalice: genius 02n
speakers: genius 5.1 home theatar (stariji model, 120W RMS)
Uuu ja nemam ništa, od Logitecha. Miš Genius, Tipkovnica Genius, Zvučnici Mercury, i volan Thrustmaster F1.
stvarno me iznenađuje ovolika logitechova ponuda. al što jest jest, ta periferija je stvarno uber kvalitetna.
Moja periferija:
MX510 ( imao sam poslije i mx518 i g5, ali sam ih bacio kad su mi počeli na desnoj tipci umjesto "klik" raditi "klik-klik" što me užasno živciralo i morao sam ih se rješiti. Osim toga sve u sobi mi je plavo tako da je MX510 taman došla kao modno osvješteni dodatak
Log G15 - Moja uber tipkovnica ikad!!! na stranu što nikad nisam koristio one čuvene g tipke, ali zato jesam intenzivno skrol za volumen i multimedia tipke, te ekran da vidim koju pjesmu šaltam u winampu dok igram wow il nešto drugo. i da, baca plavo svjetlo... ;)
Micronet ADSL2+ wirr. ruter, da se rješim t-comovog smeća
logitech STX Communicate Camera
creative inspire 5.1 5100 - prastari zvučnici još uvijek jako dobro sviraju!!!
Tipkovnica- G 15.
Miš- G9.
Zvučnici- Creative ne znam koji model.
Gamepad- Logitech Chill stream.
Volan- Logitech G25.
Baš sam nedavno obnovio svoju dodatnu opremu.
Što imam na stolu? Hrpu smeća pod 1, a od informatičkih stvari, Microsoft tipkovnicu, Philips zvučnike (polušrot-šrot) miša u obliku novog fiće http://www.pawas.ch/home/ samo što ovdje nema slike novog. i to je to!
Logitech RX1000 (simetrican), MSindustrial multimedia keyboard (enter i backspace su normalne velicine, ž nije prognano sa strane, radi), Trust Predator qz501 joystick, Gigatech gamepad, linija LG ffh 969 2x(120+30 w).
Mis: Razer DeathAdder
Podloga: FUNC F-Series F.10S large
Tastatura: Logitech Deluxe 250
Miško Logitech g9
podloga razer exactmat speed/control + rest
slušalice logitech premium notebook headsets
gamepad logitech chillstream
volan, menjač, kočnica
Mis - Logitech MX-310
Tipkovnica - Logitech media keyboard 600
Zvucnici - Creative Inspire P380
Slusalice - Logitech Clear Chat Pro
Daljinski - Logitech UltraX media remote
Gamepad - neki smartbox neznam koji
Prazan sok ok narance, 2 poluprazne flase mineralne, i jedna frisko naceta, hrpa piratskih igara na dvd-ima, tucet praznih cd kutija il sta vec, 2 prazne case, nokia n73 me, microsoft mis (predobro me sluzi vec 2-3 god), laptop, nokia usb data kabel, canon usb kabel, hp deskjet 820 cxi (stoji sav zut, zadnji put koristen prije 3 god), trustove slusalice (neki dan otkrio da nerade vise), Auditek 5.1 zvucnici (sviraju unplugged xD), praznu kesu od cipsa i to bi otprilike bilo to..
sta je to stol za 12 osoba :D
Tipkovnica: M$ Ergo Natural 4000 - :D Linuxas s M$ tastaturom. Ali stvarno sam zadovoljan - mala cijena i prsti me vise nebole od tipkanja.
Mis: Neki M$ - dolazi u kompletu s tipkovnicom. Rijetko koristim mis tako da me uopce nebrine koji ni kakav je.
Slusalice: Neke Genius.
Zvucnici: Neki Genius.
USB od 1 GB marka "noname".
Mobitel: Motorola L6
4 peperalje pune do vrha, 3 case(1 moja, druge dvije od frendova), dva tanjura, jedna zdjela, desetak praznih kutija cigara + jedna puna.
Mis:Logitech G9
Tastatura:Logitech G15
Slusalice:Logitech digital precision
Gamepad: Logitech rumblepad2
Zvucnici:Creative SBS 580
tipkovnica - BTC 8190a - odlična tipkovnica, bila recenzija u bugu, zbog tog sam je i kupio :D
miš - jedan Logitechov (asus) za laptop (nije da stalno koristim miš, al za igre kad igram), jedan MS-ov za pc, služi me jedno 2 godine, ful odličan ja prezadovoljan i na sestrinom laptopu jedan ibm-ov
volan - neki smartbox, također me služi par godina, e a kak je sam razrađen, ufff...
zvučnici - ms neki 2.0
e sad sam skužio da sam zapravo popiso koju opremu imam, jer nemam sve to na jednom stolu lol
Mis:Logitech G9
Tastatura:Logitech G15
Slusalice:Logitech digital precision
Gamepad: Logitech rumblepad2
Zvucnici:Creative SBS 580
Mis - Logitech MX-310
Tipkovnica - Logitech media keyboard 600
Zvucnici - Creative Inspire P380
Slusalice - Logitech Clear Chat Pro
Daljinski - Logitech UltraX media remote
Gamepad - neki smartbox neznam koji
tipk: logitech media keyboard
mis: logitech mx518
gamepad: logitech precision
volan: logitech driving force ex
zvucnici: logitech x-230
slusalice: pioneer se-mj3
podloga: steelpad qck+
ima podosta logitecha :)
Logitech X-240 2.1, Creative gaming Fatal1ty Headset, Logitech s510 remote desktop, Thrustmaster 3-1 rumble force gamepad! I ostalo što nije samo za igranje...
Tipkovnica:LOGITECH G11
Miš:RAZER COPPERHEAD(zeleni)
Podloga:RAZER eXactMat
Zvučnici:ALTEC LANSING 221
Gamepad:LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD II
Monitor:SAMSUNG 2032BW
Printer:HP 5160