br 166.
mogli bi da staviti...
Fijuuuu, pa da, znao sam da je bilo, al prije 30-ak brojeva...
Mozda bude u 193. broju, jer u 192. dolazi veliki zimski test digitalnih fotoaparata... LOLčina
Ja bi u jednom od idućih brojeva kompletan izvještaj sa sajma Photokina 2008.
Nadam se da ce to uzeti u obzir pa ga ponoviti, izgleda da ima zainteresiranih...
test 4870 i 4870X2
i pokoju matičnu
Uz temu o digitalcima,žarko želim temu nabrijanih računala od 30.000-60.000 kuna.Jedva čekam.
Po meni (a sad bez šale) jedini način za opstanak lista je zadržavanje kvalitetnih kolumna i drastično povećanje rubrike Pitanja i odgovori na najmanje 10 stranica.
Vjerujem da bi to bilo dovoljno za za zadržati nas,stare čitatelje.Ako nastave dalje kao u zadnjih godinu dana,loša je prognoza.....
Trebalo bi napraviti Hard-test kućišta do 1000kn i test vodenih hlađenja (mislim da nijednom još nisu bili)
Trebalo bi napraviti Hard-test kućišta do 1000kn i test vodenih hlađenja (mislim da nijednom još nisu bili)
hmm, da nisam znao jer sam ga tek počeo kupovati od 174 broja
Znaci skoro prije 2 godine. Bio bi red da i to obrade,mislim da su hladjenja otisla dosta naprijed od tada...
Više o konfiguracijama računala,...
Pa ja bih htio:
Detaljni, full test spajanja LCD TV sa ugradjenom web kamerom u sebi, MaxTV, DVD snimaca, PS3 ili druge konzole, i drugih silnih komponenti u jednu veliku cjelinu tj. multimedijalnu sobu.
Možda malo više gadgeta, ne dozvolite da vam šund časopisi kradu teme.
Od ozbiljnih tema možda kako nelegalno dovući optički kabel do sebe, tko treba od veza, infrastruktura itd ili kako krasti na struji. To sve dobro dođe u životu.
malo provjerit situaciju mp4 svirača ( svi ih kupuju a nigdje nisu detaljno istraženi)
neznam jel vec neko reko jel fakat nisam imo zivaca citat sve.Ja bi malo vise o nadolazecem nastavku megapopularnog serijala call of duty
neznam jel vec neko reko jel fakat nisam imo zivaca citat sve.Ja bi malo vise o nadolazecem nastavku megapopularnog serijala call of duty
Pa, htio bi čitati (kod igara) malo više o igrama za konzole! A, ne samo o igrama za PC!
Mislim da za to imas druge specijalizirane casopise, a budimo realni previse bi bilo jos i to ocekivati u BUG-u...
Eto niš od monitora...
Dosta dugo nije bilo nekvoga testa tipkovnica ako me dobro služi sjećanje (pogotovo wireless modela), moglo bi se nešto učiniti na tom planu?
Volio bih čitati o opravdanosti RAID 0 polja za sistemski disk na računalu, znači ima li smisla i koliko bi to značilo na ubrzanje sistema, kod bootanja i općenito da recimo sistem stavim na dva najmanja WD Raptora (36GB) spojena u RAID 0 polje?
Mislim da je u jednom starom BUG-u pisalo o tome kako se radi RAID polje ali ne bi bilo loše osvježiti i tu temu usput, možda kroz prizmu novih tehnologija.
Znam, RAID 0 je nepozdan, ali da li je nepouzdan koliko i jedan samostalan disk ili je nepouzdaniji zato što je RAID 0?
Jesu li dobri RAID kontroleri na matičnoj ploči ili treba ići na PCI(e?; 2.0?) RAID kontroler bez obzira na postojanje istih na matičnoj ploči?
Generalno me zanima maksimalno ubrzavanje sistema pa bi dobro došla tema o brzim diskovima za sistem, možda čak i SCSII diskovima (15.000 rpm) i kako ih staviti na neku bolju kućnu matičnu ploču?
Mislim da postoji i nešto što se zove tipa SATA SCSII, eto i o tome malo, s tehničke strane i s one end-user strane, znači ima li to sve zapravo smisla ili su milisekunde u pitanju.
Hvala unaprijed, i btw. BUG RULEZ!
Vodeno hlađenje definitivno
Vidim u ovom novom Bug TV-u temu pod nazivom "Test grafičkih kartica".
Ako će to stvarno biti onakav test kao i prošli "pravi" test grafičkih kartica, onda sve pohvale.
Dugo niste napravili test grafičkih kartica, a izašlo je dosta novih modela.
oce brzo neka tema o digitalnim aparatima i grafickim karticama od 2500 kuna pa naviše?