Double-postaš
NHF
HD6970 je iznimno jaka kartica i iskreno mi je žao da si je išao prodavat?
Why the Hell man? Pa išao si na GTX560 koja je 20-30% slabija, ajd neka je 15% slabija možda dobi u igrama nVidija TWIMTBP?
Dobro to što ti kaeš sa overclockom ju dostigne i to ti kažem NE može ti to biti uvijek! HD6970 je once forever high-end GPU i ne
košta uzalud 500 kuna više te je em i AMD proizvod koji su svi znaju isplativiji, dobiš više za omjer uloženo-dobiveno.
Pa koliko košta jedna GTX570 koja joj nije ravna? Dodje u Linksu 3100 kuna Zotacova 570!!!
To što s OC GTX560 dobivaš malo tu-malo tamo dobre bench scoreove ne znači da je kartica i jača. Em je taj Metro2033 nvidija igrica
i optimizirana za geforce GPU's! Isto kao i crysis barem kao piše. Iako u Crysisu dobi AMD.
btw I meni se ruši 3dmark 11 why the hell dont know why!!!???

17/32 dobro ajde ukupnih testova ima AMD prednost, ali opet je bolja..
 17/32 dobro ajde ukupnih testova ima AMD prednost, ali opet je bolja..

I'll be back

I'll be back

samo si pare bacio.
 samo si pare bacio. Dobro da više profitira OC-ingo slažem se sa svima, i tobom i Bugofil-om. OK. NHF OK? GTX560 je isplativija i od moje HD6950, a i od HD6970. To se također slažem. A to sam i napisao. Da je dobro što ju je uzeo kao i 5850 i kao i ja isto 5850 preklani. OK?
 Dobro da više profitira OC-ingo slažem se sa svima, i tobom i Bugofil-om. OK. NHF OK? GTX560 je isplativija i od moje HD6950, a i od HD6970. To se također slažem. A to sam i napisao. Da je dobro što ju je uzeo kao i 5850 i kao i ja isto 5850 preklani. OK?
 nisam vidio da je u oglasima bio
 nisam vidio da je u oglasima bio  DX10 hah? Neka je i to je doba još ovdje.. hehe Makar neka je zbog ovog competition našeg internog radi pokazivanja snage nove GTX-ice. Kako ti TRAŽIŠ od mene.
 DX10 hah? Neka je i to je doba još ovdje.. hehe Makar neka je zbog ovog competition našeg internog radi pokazivanja snage nove GTX-ice. Kako ti TRAŽIŠ od mene.