Moze to i bolje, ja na 3.5GHZ imam toliki score.
Haj ovi sto nisu po formi uradili nek urade, da im mogu dodati rezove u listu.
Lord Pero i5 3570k 4.290MHz - 7.11
memory 1600MHz (overclocked 1866)
Opet ponavljam, update-a nece biti sve dok ne bude sve urađeno po formi!
Može jedno pitanje? Pa kad si već pokrenuo temu i rekao da ćeš je održavati, zar je tako teško potrošiti 2min posla i sam očitati scoreove i taktove? Ne znam zašto forsiraš da ti sve bude na gotovo i da ti cijeli posao bude samo copy-paste..
Ako mnogi mogu da napisu po pravilu, onda ne kontam zasto druga skupina pojedinaca ne moze.
Uostalom i drugi voditelji bench tema zahtijevaju copy/paste, tako da je sve regularno.
A dobro, regularno je, ali imam osjećaj da ima ovdje još drugih ljudi koji bi taj posao odrađivali kvalitetnije.. neće te ubiti malo više truda.
Ako mislis da si ti jedan od tih, slobodno otvori novu temu.
Urađen update, dodani rezovi po formi, ostali ce biti dodani kad budu ispravljeni.
Stavi bolji hladnjak ili bolji vent i vent na regulaciju i bit će ti bolji score .. jer nemoguće da digneš 100mhz i tako sitno se digne
bahrija- intel i7 3930k @4500mhz-12.48
danas mi stigle 2vije matične msi x79 gd-45,pa sam ovo nabrzaka kloknul-reda radi-da vidim kak dišu :)
To one sa garancijom od kad kupiš i šta su išle po 1300 komad ?
bahrija- intel i7 3930k @4500mhz-12.48
danas mi stigle 2vije matične msi x79 gd-45,pa sam ovo nabrzaka kloknul-reda radi-da vidim kak dišu :)
To one sa garancijom od kad kupiš i šta su išle po 1300 komad ?
ne-čovjek ima informatičku firmu,. kad ima nekaj povoljno na lageru zovne me-ak mi paše cijena uzmem,ak ne ne,..
ploče su nove zapakirane došle,retail...mislim da 900kn nije puno za msi i soket 2011..

Lako ja pobjegnem.

Mislim da taj proc ne skalira toliko dobro tako da ga nebiš prestigao

Sa boljim hlađenjem i kad staviš vent na regulaicju sa 4.7 ćeš imat oko 8.40
Sa boljim hlađenjem i kad staviš vent na regulaicju sa 4.7 ćeš imat oko 8.40
Regulacija mi nije topla, treba mi samo bolji vent i malo bolji ram.
Cinebench voli malo brzi ram pa to nagradi dobro.