AF stavi 16X, tako je barem u mene bilo.
2500K ti ne prati u potpunosti GTX 680 na low postavkama, 1920*1080P.
Si to htio reci?
Ne, pročitaj EDIT:)
Primjeti razliku u zauzeću VRAMA između low i Ultra(100MB), 79% CPU usage na 1080p LOW/64p + 4 dodatna programa otvorena, te GPU zauzeće.
Ovo bi trebalo odraditi na super low resolution postavkama i na istom mjestu da bi imalo ikakve usporedbe sa FX i HD 6950.
Znači apsolutno sve low na gas station i hiltopu, SS od scoreboarda molim također i bez gledanja u nebo. U MSI AB uključi time index i onda možemo odraditi donekle usporediv test.
EDIT2: zanima me kako ti VRAM ne ide iznad 1GB ni na Ultra, ni na low, na 1080p. Nije mi to baš jasno.
Je li ta 6950 1GB izdanje?

Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz

. Ako kod tebe uzmimo za primjer u nekom djelu igre je zauzeće Vrama oko 1.5Gb a kod Žohara u identičnoj situaciji 1 GB, nemoj dati da te to zbunjuje. Ista ti je stvar i sa Windowsima, troši rama onoliko koliko ima a nekoliko bi bilo dobro da možda ima. Dakle njemu neće rasti zauzeće Vrama preko 1Gb kad ga NEMA, a sad da li će on imati neke posljedice po gameplay za razliku od tebe gdje guta 1.5Gb Vrama je nešto drugo