- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glupost, bacanje novaca + kod nas bi taj kamion na parkingu rasklopili u dijelove za 10 minuta..
Pa nisi nesposoban da obiđeš kamion, pogotovo po noći, vidiš svjetla iz suprotnog smjera..
To jedino pametni ameri ne znaju...
Da da nitko nije glup da vidis iz suprotnog smjera dolazeče auto ali mnogi su glupi da procjene njegovu brzinu i njegovu udaljenost .. naravno pri tome i ne pomaže ovaj uređaj ... pretpostavljam da si ti neki iskusni vozač a znaj da na našim cestama gine sv veci broj maldih i neiskusnih vozača ..od toga je ja mislim oko 5% (ne držite me za riječ) zbog slučaja pretjecanja tj loše procjene
Dobra je ovo fora. Tko god da je malo vise vozio zna kako nezgodne situacije mogu nastati kada se vozi iza veceg vozila koje ubija preglednost. Nema u prometu "ja to mogu, ti ne jer si nesposoban" - trenutak nepaznje, malo losija vidljivost i posljedice mogu biti katastrofalne.
Ova izjava da je nesposoban onaj kome je problem napraviti najriskantniji potez u prometu - preticanje, velikog kamiona po noci, me jako brine. Puno mladih vozaca pogiba zbog takve pretjerane samouvjerenosti. Nikad nije dosta pomoci, upozorenja, vidljivosti...