Nba liga

poruka: 28
|
čitano: 4.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nba Liga

E ljudi samo bi vas htio pitat, dal možda netko prati NBA ligu i koji su vam najdraži klubovi,igrači...Imam jedno pitanje: dal se mogu pratiti tekme uživo negdje na netu??  Ja sam obožavam Cavse... Pozdrav svim ljubiteljima košarke!!

17 godina
RE: Nba Liga
ja navijam za LA laker gledam ih preko net TV a
17 godina
neaktivan
Nba liga

volim NBA! imas na OBN-u live prijenosa i snimki

LA Lakers i Bulls fan vec dugo godina Cool

Ken leeeee
17 godina
RE: Nba liga
ma daj? hvala!
idem vidjet jel ima sad
17 godina
neaktivan

Ja sam prije 10tak godina pratio aktivno, sada više ne. Bulls-i su mi bili zakon!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Nba liga

e našao sam stranicu neku za gledanje izravno svih tekmi (naravno one počinju iza 12 sati a i neke oko 3).. samo kopirate url u windows media player i uživate... Jedva čekam noćas Suns vs Celtics... možete na toj stranici i gledat sve tekme koje vas zanimaju ( od ove sezone) i čak ncaa turnir ( march madness)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2008 14:01 (Raven).
17 godina
neaktivan
Nba liga

Pratio pred 2-3 godine.. vise ne

Za Lakers-e navijao... :)

17 godina
neaktivan
Nba liga

Skoro sve koje znam navijaju za Lakerse-zbog Bryanta, nemam ništa protiv ali meni je bolji Iverson iako ne navijam za Denver... jedino mi je žao to što Iverson nije osvojio prsten Plač...

17 godina
neaktivan
Raven kaže...

e našao sam stranicu neku za gledanje izravno svih tekmi (naravno one počinju iza 12 sati a i neke oko 3).. samo kopirate url u windows media player i uživate... Jedva čekam noćas Suns vs Celtics... možete na toj stranici i gledat sve tekme koje vas zanimaju ( od ove sezone) i čak ncaa turnir ( march madness)...

Daj taj URL!Osmijeh
17 godina
neaktivan
Nba liga

ideš na str.- raptorsnation.net... onda tamo dobiješ url sat prije utakmice i kopiraš ga u windows media player... uživaj... ak ima kakvih problema-pitaj.

17 godina
neaktivan
Nba liga

Veliki navijaca Detroit PistonsaOsmijeh

Adis Vezir
17 godina
neaktivan
Nba liga

Boston Celtics, po meni najbolji.

Najbolji igrači: LeBron James

Kevin Garnett

i la-lakersi nisu za bacit !!!!!

17 godina

pratim NBA od '97 god. Navijam za Iversonov tim, inače sam uvijek gledao na denver kao luzerski tim... nisam neki team fan, uglavnom slijedim svoje favorite...

17 godina
neaktivan

Evo baš došo s utakmice, šteta što HRT smrdi, zato imamo sve više Bulls fanova iz 96 koji kenjaju po NBA a ne znaju tko je recimo Lebron Bryant ili Micheal Douglas.

Finale Boston-LA ko u dobra stara vremena, kad je Slavko Cvitković imao zube.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
Nba liga

Navijam za Celticse (oduvijek a ne samo od ove sezone kada su došli KG i Ray Allen, Paul Pierce mi je legenda). Ovu sezonu sam želiio finale Boston-New Orleans (mali Chris Paul je dosta pokazao i napredovao, sjećam se kad je tek došao tamo negdje kad je bio uragan Katrina, stvarno je puno napredovao i postao je jedan od najboljih playeva lige po meni odmah iza Nasha) ali kako je New Orleans ispao očekujem finale Boston-Lakersi - nema veze kaj je Boston doma spušio jednu od Pistonsa (bili su bogovi a još bi bili da nije otišao Ben Wallace)

17 godina
neaktivan
Nba liga

peace bro' i love nba...i attend SCSU college (SOUTHERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY) so i'll be eligible for 2010/2011 NBA draft

btw I like croatian basketball too,my friend play for KK Cedevita...

When i was in states i used to watch New Jersey home games at Continental Airlines Arena.....top row tickets are about 50$

my favourite team is Denver Nuggets and player is AI

respect 4 croatia

17 godina
Nba liga

Sezona je gotova, ali, posto sam iz Hercegovine, znam da OBN svake nedjelje pusta utakmice.

A fan sam Bulls-a i Celtics-a. Igrac- samo jedan- Mr. AIR  Cool

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Nba liga

Navijam za Lakerse već jako dugo vremena, i volio sam Minessottu dok je Garnett igrao (iako su mi i Celticsi bili dobri kad je prešao igrati za njih Namigiva). U finalu sam navijao za Lakrse, imaju mladu momčad a i Bryant nije više tako škrt, počeo je igrati timski i nije mu bilo važno samo zabiti što više koševa. Šteta što nisu  uspjeli...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Navijam za Celticse (oduvijek a ne samo od ove sezone kada su došli KG i Ray Allen, Paul Pierce mi je legenda). Ovu sezonu sam želiio finale Boston-New Orleans (mali Chris Paul je dosta pokazao i napredovao, sjećam se kad je tek došao tamo negdje kad je bio uragan Katrina, stvarno je puno napredovao i postao je jedan od najboljih playeva lige po meni odmah iza Nasha) ali kako je New Orleans ispao očekujem finale Boston-Lakersi - nema veze kaj je Boston doma spušio jednu od Pistonsa (bili su bogovi a još bi bili da nije otišao Ben Wallace)

a bio bii i dinamo bog da nije otiso dudu ,modric,vukojevic(ak se nevaram);;;;;;;;;;;;;;;;,,,,,
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
new jersey nets su najači
17 godina
neaktivan
Nba liga

New jersey nets najboljiOsmijeh

17 godina
neaktivan
Nba liga

Veliki sam navijač Denver nuggetsa.NBA pratim preko satelitskog recievera na kanalu premiere sport

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
17 godina
neaktivan
Nba liga

A šta mislite o serijalu NBA Live za PC? Koji vam je najbolji?

Ne mislim samo na grafiku već onako sveukupno, tj. koji ste najbolje prihvatili i najviše igrali?

Meni nije bio loš NBA Live 97, prvenstveno zbog muzike i onog trivia kviza znanja na poluvremenu.

17 godina
neaktivan
Nba liga

Meni je od svih NBA Live serijala bio najbolji NBA Live 2004 neznam dali ga je bilo za pc ali ja sam ga igrao na ps2 i bio je zakon bolji od ovog najnovijeg 2008

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
17 godina
neaktivan
Nba liga

Ma sve su te NBA igre jako nerealne, ajde pod koš i zakucavaj tako ćeš pobijedit..

17 godina
neaktivan
Nba liga

Ja sam fan Dallas Mavericksa.

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb
17 godina
protjeran
IceGigi kaže...

Boston Celtics, po meni najbolji.

Najbolji igrači: LeBron James

Kevin Garnett

i la-lakersi nisu za bacit !!!!!

lebron james igra u clevelandu
ja navijam za houston rocketse, ali sad otišao mcgrady, bit će im teško
17 godina
neaktivan
Nba liga

Lol, mcgrady je još uvijek u houstonu nejde on nikuda... nije houston tako glup da da najboljeg igrača,

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice