Kako danas Zagreb-Rijeka

poruka: 7
|
čitano: 2.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Kako danas Zagreb-Rijeka

Danas smo planirali na moreno kad završim s poslom, znači oko pol 5 bi krenuli za Rijeku pa još malo dalje al sad slušam na radiju da se očekuje najveći val u zadnjih 20 godina.

Prvi put idem s autom na more a uz to imamo i malu bebu kojoj je sat vremena u autu neki limit do šize.

GPS mi kaze 2:02 po autoputu a 3:48 po staroj cesti do Ičića. 

Ima tko kakav savjet? Dal da idemo po planu ili malo kasnije, sutra ujutro, dal po autoputu ili po staroj, noćna vožnja mi ne odgovara 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
protjeran
Kako danas Zagreb-Rijeka

Sutra ti neće biti puno bolje, kraj 7. mjeseca je vrhunac sezone, bilo koji dan vikenda će te dočekat gužve. Zašto ne po noći? Dođeš s posla, odspavaš malo i već je večer. Također ne vidim smisao autoceste po sezoni, turisti je zakrče, upadneš u mega kolone i još platiš za to.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 9:56 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
Kako danas Zagreb-Rijeka

Autocesta je,  sigurnija, brza, skuplja i moguce su kolone, a stara je sve obrnuto. 

Makar, s bebacom ti ne bih preporucio staru, pogotovo kroz gorski kotar. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
protjeran
Kako danas Zagreb-Rijeka

Nisam nikad išao starom cestom prema Rijeci ali ako je barem na razini D1 (stara cesta Split - Zagreb) onda se tu nema što govoriti o opasnosti...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan
Kako danas Zagreb-Rijeka

Nije, puna je zavoja i zivotinja koje samo cekaju da iskoce iz sume. 

Ne Zg-Zd se bez problema skoro uvijek vozi 100 ili vise, a za Ri tesko da ces voziti preko 80.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Kako danas Zagreb-Rijeka

Ja sam par puta išao Zagreb-Crikvenica starom cestom. Ušteda je na cestarini znači 120 kuna i nešto na gorivu, u grubo nekih 160 - 200 kuna uštede. Goriva, potroši prislično, jer na cesti ima dosta zavoja, uzbrdica, nepreglednih ulazaka, a i dosta policajaca.  A voziš se dobrih sat vremena više. Največa ušteda je na cestarini.

Bf 4 - Tonyhrv
11 godina
Kako danas Zagreb-Rijeka

Aoej kaj ima haha

Ipak smo na autoput otišli, produžili još do Lovrana u konzum, ravno 2 sata. Ni Ž od gužve. 

Drugi dan nam je riknul auto naravno, između Rijeke i Opatije, jebena Laguna, al se Euroherc Zona fakat isplati  

Sad vozikanje lagano po Kvarneru i potraga za Velebitskim pivom, zna netko di se može popit/kupit 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice