Fenomenalne OI Peking 2008.

poruka: 53
|
čitano: 8.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovakvo otvaranje Olimpijskih igara nisam nikad u životu videl.

Jednostavno, PERFEKTNO i zapanjujuće.

Bilo je lijepo u  Sydneyu i Ateni ali ovo je za 3 klase više.

Gledal dam sve do jedne minute od 14-18.10h!

Kako vam se činilo?

Što očekujete od naših sportaša i sportskih nadmetanja uopće?

Ovdje možete komentirati sve što se tiče ovih OI.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

A ne znam šta bih ti reko, čim sam čuo Božin glas, došla mi je muka pa sam ugasio tv i otišo učit...
A simpatični mali Kinezi su se toliko potrudili...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2008 18:39 (Schumix).
17 godina
neaktivan

Savršenstvo, jednostavno nije bilo grešaka, nešto fenomenalno. Tesko ce ih netko nadmašit.

Stadion je fenomenalan, mali kinezi stvarno ih je puno.

Svake pohvale..

Sto se tice medalja, nadajmo se najboljem.
Rukomet, vaterpolo, Blanka Vlašić, Draganja, .. mozda najvece sanse.

No, ovo je olimpijada, sve j emoguće.

17 godina
neaktivan

'ko ima link za youtube?

Zatvorite prozore. linuxzasve.com
17 godina
neaktivan

Fantasično! Uistinu prekrasno. Ostavlja čovjeka bez daha.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
RE: Fenomenalne OI Peking 2008.

ne znam dal je do mene (gađenje prema kinezima) ili nešto drugo.. ali ova olimpijada me ne zanima pretjerano Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2008 19:55 (nixass).
17 godina

Eto ga, prva podjela medalja na OI i odma i Hrvatskoj bronca, tj. Snježani Pejčić u streljaštvu.

Sve čestitke.

Jaki smo do bola.

Jedva čekam rukomet, Hrvatska-Španjolska u 2.50 ove noći, nikako se ne propušta.

Odma iza vaterpolo Mađarska-Crna Gora.

Sva sila vrhunskog sporta već na početku.

Danas sam pogledal odbojku Kuba-Poljska i rukomet Korea-Rusia, i jedno i drugo žene.

Perfektno se igra.

Mene je već sad uhvatila euforija.

EDIT: Sad vam traje i odbojka na pijesku-žene i to Brazilke pa ko hoće nek izvoli, mnogo atraktivan sportCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 14:11 (Armor).
17 godina
protjeran

Tipično komunističko megalomansko pretjerivanje. Ništa nije nadmašilo OI 1936.g. u Njemačkoj i umjetnički uradak Leni Riefenstahl.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

Ove igre su najbolje do sada,no otvaranje mi je bilo prenapuhano,ja mislim da su ove OI samo komunistička krinka,milijarda ljudi na svijetu gladuje a oni troše milijarde i milijarde novaca na glupo otvaranje.Viče

17 godina
neaktivan

Ja mislim da nije pretjerivanje nego dokazivanje Kine kao države i pokazivanje snage njihove privrede

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Tipično komunističko megalomansko pretjerivanje. Ništa nije nadmašilo OI 1936.g. u Njemačkoj i umjetnički uradak Leni Riefenstahl.

Bio si tamo?:)

Btw izgleda da je HRT lagao. Ništa od HD prijenosa OI.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2008 17:35 (naxeem).
17 godina
neaktivan

ako se pod "najbolje", "najspektakularnije" i "najzanimljivije" OI smatra fancy otvorenje i light show onda je debelo promasen duh olimpijade

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

ako se pod "najbolje", "najspektakularnije" i "najzanimljivije" OI smatra fancy otvorenje i light show onda je debelo promasen duh olimpijade

Slažem se sa tobom.Nakon prijenosa sam pomislio kako mi nešto u svemu tome nedostaje,a danas u Jutarnjem čitam komentar na otvaranje OI-a i čovjek lijepo napisao kako je nedostajalo ljudskosti i u potpunosti je u pravu.Jedino što me je jako zasmetalo je ono revanje dječijeg zbora na grčkom (ako se ne varam za grčki).
Failure is never an option
17 godina
AA-d00d kaže...

Naravno da se NE smatra ali to je početak najvećeg sportskog događaja i mora se nekako obilježiti.

Jesi gledal današnji program?
Ja jesam, od 8-16h i opet počinjem u 3 u noći kad igramo protiv Španjolaca.
Meni je sport naravno jedini(natjecateljski) dio olimpijade i zato postoji ali mora se nekako i OTVORITI, a ovo kaj su priredili je zbilja fantastično.
17 godina
neaktivan

sve to stoji da je bilo spektakularno ali vec su poceli govoriti i pisati o tome kako su to najbolje OI ikada. ali sta je previse je previse, 4h gledati te efekte nisam mogao izdrzati, glava me pocela boljeti. sad sam bas gledao reprizu streljastva i skoro sam zaspao, sve je to krasno BRONCA FTW al ne kuzim kako to mogu staviti pod sport

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina

Vatromet je bil super.Samo ono ubojstvo u centru malo mi je sumljivo.Vidi se da se mješa i politika.

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
17 godina
protjeran
Zippo kaže...

Ja mislim da nije pretjerivanje nego dokazivanje Kine kao države i pokazivanje snage njihove privrede

Snaga njihove privrede leži u tome što druge države dopuštaju da njihove kompanije rade outsourcing u Kinu, Vijetnam,Tajvan a svoje ljude ostavljaju bez posla (U Kini je jeftina radna snaga tj. robovi a na čelu komunistička partija sa malim diktatorima). U Kini radi djeca i ne poštuju se ljudska prava. Ima ih milijarda pa si mogu priuštiti takav luksuz.
17 godina
neaktivan

OI su fenomenalno otvorene..

heh bas mi je smijesno,dok "zapad" otvara olimpijske onda je to prikaz velicine nacije,a kad kina to napravi onda je to iskoristavanje cijele nacije sa strane zlih komunjara....hehehe

Vjerujte da je gore stanje u SAD nego u kini.

Ogame player
17 godina
protjeran

...brzo oduševljenje naivaca za  "fenomenalnim" otvaranjem, saznajemo da je bila velika prevara....izgleda da je za puteve Revolucije velika sramota prikazati krezubu djevojčicu dok pjeva( pa su našli neku s umjetnim zubima), kao da nije velika sramota sami komunizam koji je metaforički puno ružni od svake krezube osobe koju su mogli naći diljem Kine( ne bi bilo krezubih da svi imaju zdravstvenu zaštitu), nadalje bilo je za primjetiti da su se igrali sa vatrometom, te naivcima podmetnuli unaprijed snimljene snimke istog, naposljetku nema tko gledati OI u Kini, izlgeda da za nih ne vrijedi da ljudima treba kruha i igrara, jel' ovi nemaju kruha, pa ni netrebaju im ni igre, pa sami su priznali da volonteri glume navijače, gledatelje odnosno kako god ih hoćete nazavati,  svaki športski događaj trebao bi biti opće narodno veselje, te bi ljudi sami hrli na borilišta pogledati dopinigrane ljude kako se izlažu nenormalnim naporima da za na primjer 0,001 poboljšaju neki rekore i tako dalje....ali ne i u socijalističkoj demokraciji za nju važe druga neka druga pravila, gaženje ljudskih prava, neslobode svakakvih vrsta, ugnjetavanje širokih bilo narodnih, bilo društvenih masa( primjer Tibeta, Tajvan, itd.), sa strane šačice boljševističkih kriminalaca...

..oh umalo zaboravih što je tek sa naoružanim vojnicima, te oklopnim vozilima diljem ulica Pekinga, pa takvo osiguranje nije imao ni Hitler onog ljeta '36. u gradu Berlinu....socijalizam sa ljudskim licem, poprima sve jasnije dijabolične crte svoga zločinačkog nauma.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
Lumen_Štrumpf kaže...

...brzo oduševljenje naivaca za  "fenomenalnim" otvaranjem, saznajemo da je bila velika prevara....izgleda da je za puteve Revolucije velika sramota prikazati krezubu djevojčicu dok pjeva( pa su našli neku s umjetnim zubima), kao da nije velika sramota sami komunizam koji je metaforički puno ružni od svake krezube osobe koju su mogli naći diljem Kine( ne bi bilo krezubih da svi imaju zdravstvenu zaštitu), nadalje bilo je za primjetiti da su se igrali sa vatrometom, te naivcima podmetnuli unaprijed snimljene snimke istog, naposljetku nema tko gledati OI u Kini, izlgeda da za nih ne vrijedi da ljudima treba kruha i igrara, jel' ovi nemaju kruha, pa ni netrebaju im ni igre, pa sami su priznali da volonteri glume navijače, gledatelje odnosno kako god ih hoćete nazavati,  svaki športski događaj trebao bi biti opće narodno veselje, te bi ljudi sami hrli na borilišta pogledati dopinigrane ljude kako se izlažu nenormalnim naporima da za na primjer 0,001 poboljšaju neki rekore i tako dalje....ali ne i u socijalističkoj demokraciji za nju važe druga neka druga pravila, gaženje ljudskih prava, neslobode svakakvih vrsta, ugnjetavanje širokih bilo narodnih, bilo društvenih masa( primjer Tibeta, Tajvan, itd.), sa strane šačice boljševističkih kriminalaca...

..oh umalo zaboravih što je tek sa naoružanim vojnicima, te oklopnim vozilima diljem ulica Pekinga, pa takvo osiguranje nije imao ni Hitler onog ljeta '36. u gradu Berlinu....socijalizam sa ljudskim licem, poprima sve jasnije dijabolične crte svoga zločinačkog nauma.

Stari moj, bez uvrede ali u svemu si u krivu.
Sigurnost je na top razini (i mora biti) ali to sportaši i gledaoci gotovo i ne osjećaju.
Njihove izjave to potvrđuju.

I da NAGLASIM, ova tema je o SPORTU, ne o politici.

P.S. Baš mi je drago kaj smo "nafiljali" Ruse danas u košarci.
17 godina
neaktivan

evo vidis

kinezi i majstori obmane

prvo je sve ispalo spektakularno a onda su rekli da su neke snimke s proba

i ona curica kaj nije mogla pjevat jer je kao ruzna

ma svi su oni zaku....nisu nio oni lijepi

a plivanje nas je pokopanlo

draganaj covjece zadnjiIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

evo vidis

kinezi i majstori obmane

da, snimke su bile od starijih vatrometa, i uvijek su sva mjesta na ovim OI popunjena jer su platili nekim ljudima da dođu gledat, samo da bi bilo popunjeno 100%

P.S. dijele besplatne kondome za sportaše, 100 000 komada, lolBelji se
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan

mislim da je onaj početni spektakl otvaranja OI u Pekingu nestao zbog ova 2 skandala. samo ce bit zapamcene po tome VARANJU

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
angel of fire kaže...

evo vidis

kinezi i majstori obmane

da, snimke su bile od starijih vatrometa, i uvijek su sva mjesta na ovim OI popunjena jer su platili nekim ljudima da dođu gledat, samo da bi bilo popunjeno 100%

kolko sam uspio primjetiti bas me zacudilo kak su to prazna gledalista
pogotovo za rukomet i te sportove koji se igraju u dvoranamaIzlanuo se
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Horagio kaže...
angel of fire kaže...

evo vidis

kinezi i majstori obmane

kolko sam uspio primjetiti bas me zacudilo kak su to prazna gledalista
pogotovo za rukomet i te sportove koji se igraju u dvoranamaIzlanuo se

zavisi tko igra. cesto na ekipnim natjecanjima ne trebaju volonteri. ali nebi me zacudilo da ih je 80% njih u dvoranama gdje je gimnastika ili atletika
17 godina
protjeran

A što tek reći o pokradenim hrvatskim stolnotenisačima. I onda su ih neko vrijeme maltretirali. Pa ipak je Kina visoko razvijena zemlja koja poštuje ljudska prava a partija i vođe su bezgrešni.

17 godina
neaktivan

jučer je za nas bil crni dan na OI, nadam se da toga više neće biti

EDIT : Jučer crni, danas srebrni, Filip Ude je osvojil srebro !

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 14:33 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Evo pobijedili smo Dance, bez obzira na suce!!!!!! Idemo u polufinale!Smijeh Al smo izgubili košarku i vaterpoloPlač

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
protjeran

Nesumlivo je prikazana snaga mnostva, ukoliko ste recimo bili u Kini ili u nekoj od Azijskih zemalja znat cete o cemu pricam, o prodavanju svoje politike ostatku svijeta, da pokazu da je i komunizam ljudski i da su napravili naj igre, joj koji promasaj, stadioni i arene prazni, nema navijanja, atmosfere, bodrenja, nema nigdje ljudskosti, pa oni su se ucili smijati u skolama da bi impresionirali zapadni svjet. Sve je jednostavno "fake" i bez imalo Olimpijskog duha. Ja nisam imao prilike otici, ali kolege sto su otisle, vecina su se razbolili, razocarali od smoga i prljastine a i depresivne kontrole...

Da su bar ovaj novac utrosen na otvaranje potrosili na jos jedno zrno rize svojim gladnima, svijet im ne bi zamjerio...

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Blanka je prošla kvalifikacije po kiši! Usain Bolt je postavio novi WR record, sretan mu rođendan! I iz ženskog Taekwondoa idemo u polufinale1

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice