Farbanje bicikla.

poruka: 9
|
čitano: 16.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Farbanje bicikla.

Imam u planu prefarbact bicikl tj. samo crne djelove na njemu poput volana, vilice itd. jer su izblijedili.

Zanima me s kakvom farbom se to radi, i kolko otprilike košta(crna boja)?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
13 godina
neaktivan
Farbanje bicikla.
kupiš si sprej i ofarbaš ga.on ti košta oko 20 kn.
15 godina
neaktivan
Re: Farbanje bicikla.
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Imam u planu prefarbact bicikl tj. samo crne djelove na njemu poput volana, vilice itd. jer su izblijedili.

Zanima me s kakvom farbom se to radi, i kolko otprilike košta(crna boja)?

Malo to ostružeš šmirgl papirom, odes u ducan s bojama i lakovima, kupis crni sprej (imas ih i po 14kn) i lijepo naneses sprej, i to je to.

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
15 godina
neaktivan
Farbanje bicikla.

ja mislim da bi bilo pametno stavit neki temeljnu boju,pa tek onda farbat :D 

Bolje biti pijan nego plav xD
13 godina
Farbanje bicikla.

Dijelove koje ne želiš prefarbat pokrij papirom, i deriiiii :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO
13 godina
neaktivan
Farbanje bicikla.
bilo bi poželjno očistit dijelove koje češ bojati,najbolje sa šmirgl papirom grip 100.Staviš temeljnu,pa onda obojati sa crnim sprejom,poželjno je preći dva puta sa crnim sprejom,bolje izgleda (provjereno)...kad staviš temeljnu duže če ti boja ljepše izgledat...
12 godina
neaktivan
Farbanje bicikla.

ja sam svoje ofarbao, prov sam ga svega osmirglao (sem naljepnica) i onda sam nanio 2 sloja temeljne i 3-4 sloja crne farbe pomocu kompresora (mozes sa sprejom isto je ) i odlicno izgleda, samo pazi da ne naneses previse farbe onda se pocne slijevati, ja sam ofarbao 1 sloja pa sam sacekao 2-3 min pa drugi itd..

vuki
12 godina
neaktivan
Farbanje bicikla.

Znaci imam u planu ofarbati ramu (okvir) od bicikle, ali imam prijašnjih iskustva naime na nekoj drugoj bicikli ošmirglao sam je i dao na farbanje kad sam je preuzeo izgledala je sasvim dobro al kad sam je prvi put išo prat boja se ljuštila sa nje i nebi želio da mi se to opet desli pa neznam kako da je ofarbam da mi se to nebi opet dogodilo

13 godina
neaktivan
Farbanje bicikla.

to je zbog lose pripreme povrsine. prvo treba fino oprat, pa ismirglat(najbolje do metala, ali je to mucno). potom ako si dosao do metala prvo primer pa boju pa zavrsni prozirni sloj-dva. Takoder cekanje izmedu slojeva ovisi o spreju, pise na uputama(zavisi od 5-30 minuta...)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice