Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.371.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Nem0 kaže...
Pero Dinamit kaže...

1/4 milje drag utrka Veyron vs tunirani Nissan GT-R - nije loše za GT-R, nije mu daleko pobjegao Veyron. Iako ima jedan GT-R koji bi pojeo Veyrona za doručak.

I za kraj malo dobrih zvukova s ulica Londona + utrka Corvetta 1500KS vs 1200KS Dodge Viper.

Ovaj će pojest i GTR-a i Veyron-a za doručak. Osobno mi se više sviđa stari GTR, mada nisam neki pobornik tog auta. Veyron sa top speed-om ostavlja sve iza sebe tako da mu sekunda zaostatka/prednosti u utrci sa GTR-om ne predstavlja neku preveliku bol u grudima.

Ionako se Veyron probudi tek iznad 200km/h tako da su mi te usporedbe 412 street racera između auta malo smiješne, ali ok. Kao i one aviona, motora nekog brutalca i Carrere neke nabrijane..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:08 (thedream).
18 godina
Vaš Auto Snova

Joj kak mi taj izraz "pojest za dorucak" vec ide na zivce... Pokenjam se na taj izraz pa nek i to pojede.

Ona preradjena kanta je 0 naspram Veyrona.

Ovaj je jaci od ovog, ovaj od onog... Imate hrpu dragstera na raketni pogon ili jetTruckova kolko vam srce zeli.

Vratite se ukusu, a ne dokazivanju "znanja" googlanja do najjace/najbrze kante.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:21 (Batista).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Lijep mi je ovaj Alfa Romeo Brera {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
18 godina

Ajde ti pukni nešto sa ukusom da vidimo, ipak je ovo tema Vaš auto snova.

Meni je eto lijep GT-R pa sam to zato stavio, ne znam zašto bi netko guglao nešto ako stalno ide na određene stranice gdje se to može pronaći.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
protjeran
Batista kaže...

Joj kak mi taj izraz "pojest za dorucak" vec ide na zivce... Pokenjam se na taj izraz pa nek i to pojede.

Ona preradjena kanta je 0 naspram Veyrona.

Ovaj je jaci od ovog, ovaj od onog... Imate hrpu dragstera na raketni pogon ili jetTruckova kolko vam srce zeli.

Vratite se ukusu, a ne dokazivanju "znanja" googlanja do najjace/najbrze kante.

{#}{#}{#}{#}{#} Lik sam sastavi auto koje je bolje od GTR-a na 1/4 milje i odmah je kanta. Onda su i kante svi oni gtr-ovi i supre koje se prereađuju s onim turbo punjačima na 800 i više konja usporedo s Lambom ili serijskim GTR-om. I koliko ja vidim u onome autu je V8 motor a ne neki raketni, kao što ti tvrdiš.

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
18 godina
Pero Dinamit kaže...

Meni je eto lijep GT-R pa sam to zato stavio, ne znam zašto bi netko guglao nešto ako stalno ide na određene stranice gdje se to može pronaći.

Vec sam nekoliko puta postal slike svojih limenih simpatija...

Nem0 kaže...
{#}{#}{#}{#}{#} Lik sam sastavi auto koje je bolje od GTR-a na 1/4 milje i odmah je kanta. Onda su i kante svi oni gtr-ovi i supre koje se prereađuju s onim turbo punjačima na 800 i više konja usporedo s Lambom ili serijskim GTR-om. I koliko ja vidim u onome autu je V8 motor a ne neki raketni, kao što ti tvrdiš.

Pa naravno da je kanta, ne znam za ostale, al meni def nije sve u fucking konjima, akceleraciji, max. brzini...

Truth in engineering.
16 godina
Jakovp kaže...
athlon64 kaže...

je,9.-ta sezona na hrt-u, nego cini mi se da oni na televiziji prikazuju u puno većem fps-u nego ja kad gledam na pc-u, a skinia sam sve sezona u hd-u, meni je u 24fps a oni kao da prikazuju 60,bilo bi lipo kad bi se mogle downloadat 60fps verzije, izgleda prirodnije.

Onda bi ti bio duplo veći file...

pa neka bude, puca mi qurac.

thedream kaže...
athlon64 kaže...

je,9.-ta sezona na hrt-u, nego cini mi se da oni na televiziji prikazuju u puno većem fps-u nego ja kad gledam na pc-u, a skinia sam sve sezona u hd-u, meni je u 24fps a oni kao da prikazuju 60,bilo bi lipo kad bi se mogle downloadat 60fps verzije, izgleda prirodnije.

Prije je do rezolucije materijala nego do fps..

šta do rezolucije, ja sam gleda u 720p a oni nisu prikazivali hd, znaci meni bi trebalo ic bolje, do fps-a je.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
big_guy kaže...

i 159 je isto {#} definitivno jedan od ta dva moram imati jednom..a i 159 nije tako skupa...

14 godina
neaktivan
Batista kaže...
Pero Dinamit kaže...

Nem0 kaže...

Pa naravno da je kanta, ne znam za ostale, al meni def nije sve u fucking konjima, akceleraciji, max. brzini...

neznam kako vama ali ja bi radje gtr-a ljepši brži (bar ovaj) i i za neznalice gtr je najbrži serijski auto dokazao se na nirburgringu a negavni su ga japanci napravili još 7 sec bržeg meni dosta

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
big_guy kaže...

i 159 je isto {#} definitivno jedan od ta dva moram imati jednom..a i 159 nije tako skupa...

Da,dobre su te Alfice za kupovat,stalno im pada cijena,Brera se nađe za 150 somova{#}

18 godina
benelli49x kaže...

neznam kako vama ali ja bi radje gtr-a ljepši brži (bar ovaj) i i za neznalice gtr je najbrži serijski auto dokazao se na nirburgringu a negavni su ga japanci napravili još 7 sec bržeg meni dosta

Ok, recimo da je. Al po meni to opce nije neki dokaz. Ne moze covjek pa makar bio jedan te isti, odvozit najbolje, uvijek moze bolje. Covjek nije neki "pozdani baždar". Vrlo vjerovatno isti vozac nece moci ponovit isti rezulatat, jednim za drugim.

Nije tako samo kod GTR-a, tako je kod svih automobila. Zasto bi to bilo tako ? Pa zato jer je prirodno da covjek stjece iskustvo, cim ga vise ima, pouzdaniji je.

Da taj vozac trenira s tim autom godinu dana na istoj stazi recimo svaki drugi dan, onda bi se moglo rec da su ostvareni rezultati vjerodostojni i najblizi granici u performansama vozenog automobila.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:55 (Batista).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kad polozim vozacki i dobijem dozvolu definitivno kupujem ladu Nivu sa 5 vrata.

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Hacker002 kaže...
big_guy kaže...

Da,dobre su te Alfice za kupovat,stalno im pada cijena,Brera se nađe za 150 somova{#}

I niže, imaš 2006. godište sa 50tak tisuća km za cca. 17k.

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-brera-2.4-jtd-oglas-3721640

Auto stani pani.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

I niže, imaš 2006. godište sa 50tak tisuća km za cca. 17k.

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-brera-2.4-jtd-oglas-3721640

Auto stani pani.

Slažem se,još da je sa 3,2 motorom,gdje ćeš bolje {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Cemetary gates
18 godina
big_guy kaže...
Hacker002 kaže...
big_guy kaže...

Cijena im je nikakva za to što nude..ljudi ih neznaju cijenit pa zato imaju malu cijenu..

18 godina
Hacker002 kaže...
big_guy kaže...

Cijena im je nikakva za to što nude..ljudi ih neznaju cijenit pa zato imaju malu cijenu..

Još moram naići na vlasnika Alfe koje ne gušta u vožnji i koji svoju ljubimicu ne tjera do maksimuma. Nije mi to baš prvi izbor za rabljeni auto.

Da se vratimo autima snova? Već sam ga spominjao ovdje, ali bilo je to davno, a ovo je sasvim novi link: Bentley Continental R by Carlo Talamo

Gledam te!
18 godina
Veliki Brat kaže...

Još moram naići na vlasnika Alfe koje ne gušta u vožnji i koji svoju ljubimicu ne tjera do maksimuma. Nije mi to baš prvi izbor za rabljeni auto.

Bravo mudri. Znači ti nikad ne stisneš svoj auto jer ti je žao sljedećeg vlasnika?? Ja sam kupio auto i radim s njime šta hoću, nije on kupio mene.

18 godina
Hacker002 kaže...
Veliki Brat kaže...

Bravo mudri. Znači ti nikad ne stisneš svoj auto jer ti je žao sljedećeg vlasnika?? Ja sam kupio auto i radim s njime šta hoću, nije on kupio mene.

LOL! Kakve veze ima ovo što ti pišeš s bilo čime?

Ne, nego znači da ne želim kupiti auto za koji u startu mogu pretpostaviti da ga je netko već dobro izgazio. Idealan prodavač mojeg budućeg rabljenog automobila bi bila gospođa od 70+ godina, moja prva susjeda koju izuzetno dobro poznajem i znam da ima auto koji je kupila prije deset godina i svake godine ga provoza dvaput - jednom na more i jednom natrag.

Ovi s alfama su jednostavno na drugoj strani ljestvice. Mogu se dobro brinuti o autu, ali ne moraju. I upravo to što netko auto kupuje za sebe, a ne za druge, mi dovoljno govori o tome što mogu očekivati.

Još jednom se ne mogu načuditi tvojoj logici - stvarno ne vidim kakve veze moj stil vožnje ima s time kakav bi rabljeni auto kupio?

Gledam te!
16 godina
neaktivan

Eto to je ono zašto ja kažem da radije novo nego rabljeno... kako auto, tako tehnologija. Tj. sve. Ako se ikad budem morao krpat tako da nemam druge, onda možda budem i razmislio o tome.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Vaš Auto Snova

OK, ti onda cijeli život kupuj Fiat Punto i Reno Clio od baba i didova od 70+ godina koji jedva hodaju, a ja ću vozat Alfu i smijat ti se u facu.

18 godina
Hacker002 kaže...

OK, ti onda cijeli život kupuj Fiat Punto i Reno Clio od baba i didova od 70+ godina koji jedva hodaju, a ja ću vozat Alfu i smijat ti se u facu.

Opet ti sa svojim zaključcima - pa baba iz mog primjera vozi onog Bentleya gore sa linka, dobila ga je jeftino od Carla jer mu je bila priležnica. I rješava ga se jeftino jer se teško parkira s njim po gradu i malo joj prejako vuče, o kakvom Puntu i Cliu ti pričaš, čovječe? Uostalom, postoje Cliji i postoje Cliji koji bi tebe u nekoj alfici oprali k'o klistir crijeva, tako da se slobodno opusti s tim svojim pretpostavkama i predrasudama.

Ja kažem što mi je sumnjivo kod rabljenih alfi, a ti kreneš lupati po stvarima koje veze nemaju s vezom. Pa presmiješan si, čovječe  :)

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 16:10 (Veliki Brat).
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Eto to je ono zašto ja kažem da radije novo nego rabljeno... kako auto, tako tehnologija. Tj. sve. Ako se ikad budem morao krpat tako da nemam druge, onda možda budem i razmislio o tome.

Treba za novu pilu i pljunit podosta love. Moj kompromis bi bio rabljeno auto sa malom kilometražom i onda bi ga radio malo po malo, da je po mom ukusu. Ako imaš lovu za novo auto, zašto ne.

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
18 godina
Batista kaže...

Hebiga, ne mogu naći ništa od tebe na zadnjih 10 stranica. {#}{#}

Evo mojih favorita - Aston DBS i Audi RS6. I 458 Italia mi je prelijepa, jedan od najljepših Ferraria koje sam ikada vidio, bilo uživo ili na slikama.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Auto služi da se vozi, neće se izlizati... Koji zaključci. Prije nego što kupuješ auto malo pogledaš u kakvom je stanju, zar ne?

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@zeroname

ne želiš si kupit ladu nivu vjeruj mi.. {#} baš sam danas hebao mamice svima koji su povezani sa tim autom, od rusa koji ga je napravio, do kretena koji ga je kupio. {#}

krepao mi akumulator, a kad sam ga upalio na kleme više nisam mogao haubu spustiti.. mehanizam se zaštekao {#} već sam mislio da ću se morat vozit ko ace ventura lol... na kraju sam rastavio čitav mehanizam, zalupio haubu i obećao sam sam sebi da ću radije pješice ići idući put {#}

auto prva rega 11. mj. 2006. g., 27k km samo.. mislim da je lakše nabrojati što sve funkcionira na autu, nego ono što ne {#} mislim da je stojadin iz 80-te oličje komfora i kvalitete nasprem nive {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
Vaš Auto Snova

Eto jednog lijepog auta: Alfa 159 .

Odlično auto za ~15k eura ,a i vrijedost im dosta pada.

14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Felge 17 coli! xD
16 godina
big_guy kaže...

Takodje, samo zadnji deo mi je jako ruzan. Ali i dalje 159 i Brera u srcu. 

Na HRT 2 je jutros bila repriza Top Gear-a, test TT, RX-8 i Brera. Odveli su sva 3 u neku galeriju moderne umetnosti i tu dosli do zakljucka da je ofc Brera najlepsa. Medjutim, popusila je na testu brzine i to jako puno (5 sec). Ali na kraju sva trojica su se slozila da bi je kupili sebi za privatne potrebe, ali da je ipak ne bi preporucili prijateljima :D.

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
16 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Felge 17 coli! xD

To su zimske, a ljetne su 19.

Ne čitaš...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice