- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Crne mat boje vjerojatno da, ali ima jedan ljubičasti u mojoj ulici...
Drug i ja se prepiremo vec nekoliko dana sta je bolje:
8 | Bentley |
---|---|
23 | Maserati |
Krivo misliš
woah .. to je bmw, a ne ovi novi pežo bmw-i pogotovo mat crna... i wantz nao
@Nem0 moćno, ali ne vrijedi te pare FFS za te pare dobiš skoro ovo
woah .. to je bmw, a ne ovi novi pežo bmw-i pogotovo mat crna... i wantz nao
@Nem0 moćno, ali ne vrijedi te pare FFS za te pare dobiš skoro ovo
Vrijedi, zato jer je Evo II kolekcionarski primjerak a GTR je jučer,danas,sutra i to je to.
ja sam jucer, tj danas oko pol 3 kad sam isao kuci malo driftao po zavojima i tak ;)
ja sam jucer, tj danas oko pol 3 kad sam isao kuci malo driftao po zavojima i tak ;)
Nikako, nije ga bilo na cesti, samo na livadi.
Koji snijeg, o čemu ti... nema ga nikad amo
Za ovo bi bubreg prodao, ne briga me za performanse ni za potrošnju. Auto jednostavno odiše nečim, uzbudim se kad ga vidim, ima u njemu nešto posebno. Za ovakve aute vrijedi dat pare jer nije sve u brojkama, zvijezda u srcu!
Za ovo bi bubreg prodao, ne briga me za performanse ni za potrošnju. Auto jednostavno odiše nečim, uzbudim se kad ga vidim, ima u njemu nešto posebno. Za ovakve aute vrijedi dat pare jer nije sve u brojkama, zvijezda u srcu!
http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-serija-500-sel-automatik-oglas-4049159
Možda ne moraš baš bubreg hehe...
http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-serija-500-sel-automatik-oglas-4049159
Možda ne moraš baš bubreg hehe...
Bez zamjeravanja, ali ono što sam ja stavija je E klasa(W124) a ovo je S klasa, tako da...
Bez zamjeravanja, ali ono što sam ja stavija je E klasa(W124) a ovo je S klasa, tako da...
Aha, sorry, izgledali su mi slično.
Ali tu auti su starije godište, pa sigurno tu i tamo iskoči koji po cijeni za koju ne moraš prodavati bubreg :)
Aha, sorry, izgledali su mi slično.
Ali tu auti su starije godište, pa sigurno tu i tamo iskoči koji po cijeni za koju ne moraš prodavati bubreg :)
Ma to sam se tako izrazija, da kažem koliko mi se auto sviđa (ne dam ja nikome bubreg).
Nissan Skyline R34 *__* sve bi dao samo da sjednem u njega
Chinese Sportscar Club Gathering - 666 999 kakvih sve automobila ima, još samo da je slika malo kvalitetnija...
Prošli tjedan u utorak sam natankirao puni rezervoar na Stilu , danas sam opet tankirao, rezultat je 46,06 potrošenih litara na 830 kilometara, potrošnja oko 5,6 litara, što je skoro pola litra manje nego na Tiffonovo gorivo...
Od sad tankiram na OMV-u
Ne još dugo
ja natankao inu class, ali sam preko vikenda išao u sloveniju, tako da neće biti precizno mjerenje zbog otvorene vožnje.. morat ću još jedan tank inu natočiti.
navodno je isti k ko omw.
Ne još dugo
Kolko tolko...
ja natankao inu class, ali sam preko vikenda išao u sloveniju, tako da neće biti precizno mjerenje zbog otvorene vožnje.. morat ću još jedan tank inu natočiti.
navodno je isti k ko omw.
ma kakvi..mjerio, isti je kao tifon class jer je isto gorivo logično, omv maxxmotion je koplje ispred, još uvijek.
ahh ok, znači nazad na omw, ne moram ni mjeriti :P
ahh ok, znači nazad na omw, ne moram ni mjeriti :P
računao sam tri puta, jedno 20km više ugodne vožnje na cca. 10 litara..11, za 100kn uglavnom..
Evo za sve ljubitelje zvijezde, meni jedna od boljih prerada:
http://autoholik.net/tuning/vth-v63-supercharged-mercedes-c63-amg-sa-680-ks
Ako biramo tunirani Mercedes, onda je to definitivno Brabus Rocket 800 - najbrža serijska limuzina na svijetu!
Ako biramo tunirani Mercedes, onda je to definitivno Brabus Rocket 800 - najbrža serijska limuzina na svijetu!
Nisam to htio ali kad misliš pretjerivati : SL 65 AMG 1000.
OK onda, evo još jedan brutala; Brabus S klasse 800 iBusinnes 2 - pogledaj tu opremljenost, motor, uređenje unutrašnjosti, i ovo DRVO u unutrašnjosti il šta je već to..
OK onda, evo još jedan brutala; Brabus S klasse 800 iBusinnes 2 - pogledaj tu opremljenost, motor, uređenje unutrašnjosti, i ovo DRVO u unutrašnjosti il šta je već to..
Bolesno.
Ali iBusiness??
Bolesno.
Ali iBusiness??
Jebiga, nisam ni ja baš za taj "i", al ak je takav top ponude, a već se bahatimo i razbacujemo, onda nek bude najskuplje