Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.369.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dobar oglas u smislu malo humora, ali i cijena mu je onako - rekreativna (za tu lovu idu JTD čak nešto noviji modeli, i sa manje km. Svaka mu čast na izboru gume, u svakom slučaju). Baš idemo staroj (+burazu) vidjeti za vikend jednu 156-icu 1.6 i 1.8 TS, oko 120 tj 150tkm. Cijena 2500e (vjerojatno i niže za keš na licu mjesta), s tim da je 1.6 (88kW)regana gotovo godinu dana i nedavno izmijenjen zupčasti.

Šta tek reći za ovu 147-icu noviju, parsto eura više. Smiješna cijena za takav auto, po meni bar.

EDIT: Godište zaboravio, 00 tj 01. Čudo za koliko ljudi odnosno naše tržište (ne) cijeni Alfe, praktički za 15-17 000kn gotovine možeš imati odličan auto kad je čovjeku hića s lovom. Tužna vremena i tužne ljudske priče, ali tako je nažalost.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 21:09 (thedream).
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
thedream kaže...

Dobar oglas u smislu malo humora, ali i cijena mu je onako - rekreativna (za tu lovu idu JTD čak nešto noviji modeli, i sa manje km. Svaka mu čast na izboru gume, u svakom slučaju). Baš idemo staroj (+burazu) vidjeti za vikend jednu 156-icu 1.6 i 1.8 TS, oko 120 tj 150tkm. Cijena 2500e (vjerojatno i niže za keš na licu mjesta), s tim da je 1.6 (88kW)regana gotovo godinu dana i nedavno izmijenjen zupčasti.

EDIT: Godište zaboravio, 00 tj 01. Čudo za koliko ljudi odnosno naše tržište (ne) cijeni Alfe, praktički za 15-17 000kn gotovine možeš imati odličan auto kad je čovjeku hića s lovom. Tužna vremena i tužne ljudske priče, ali tako je nažalost.

Zašto ne gledati 1.9 JTD za malo više pare? U svakom slučaju dugotrajniji motor od TS-a.. TS su ipak motor malo osjetljivi. Pogotovo 2.0 TS.

Od 1.6 naravno ne očekuj neke extra performanse.

A to drugo je istina. Na ovim prostorima i dalje kruže priče o kvarljivosti Talijanima.. Ali da, za nekih 3k eura se dobije limuzina iz 2001/2, sa klimom i odličnim voznim osobinama. 

Inače da sad kupujem auto, išao bi na 156-icu, ali redizajn [2003+] sa JTD-om od 85 ili 110 kw. Međutim zbog nedostatka para i zakona o mladim vozačima, ništa od toga.. Bar neko vrijeme.

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Šta tek reći za ovu 147-icu noviju, parsto eura više. Smiješna cijena za takav auto, po meni bar.

Zaljepio papir preko rege. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
protjeran

A zašto svima gurate pod nos taj dizel? Kod starijih dizela nema nikakve prednosti, osim ak voliš zvuk traktora i miris lokomotive. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Neće stara dizel, a ni stari. (vidim nine-a da aplaudira već {#}) Uostalom vozila je Mareu (slike bile ovdje na temi, još uvijek su) niz godina i naučila je na taj motor, isto je 1.6 bio u igri 77kW, koliko već.

Obzirom na težinu auta ni ne očekuje uber-performanse, ali da se može ugodno prebaciti po gradu A-B oko 8L laganije vožnje recimo, a opet i na more otići jeftinije nego sa A6-icom njih troje unutra, opet dobro.

Navijam da uzme bilo 156, bilo 147, 1.6TS, taj 88kW motor (malo jači od Maree, ali obzirom na težinu 156-ice, sumnjam da išta bolje ide, ako uopće bolje ide). Moram jedino starog malo smrdati još, on nije na Alfe nešto baš, sa 220ks kvatrošvabe.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 21:32 (thedream).
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

A zašto svima gurate pod nos taj dizel? Kod starijih dizela nema nikakve prednosti, osim ak voliš zvuk traktora i miris lokomotive. 

Ima, bez brige. {#} Ali iz oglasnika češće mogu biti prilična glavoboljček kupnja, u najskorije vrijeme. Takvih auta se ne riješavaš u pravilu - dokle idu, ili dokle - ne zezaju. Kad počnu sr..., druga stvar..

EDIT: Ma kakvih 3000e za 13g. staru Alfu, što ti je. To je bogatstvo, pa ljudi ih daju debelo ispod oglasne cijene kad ih ne cimaš kao cigan za 500kn i lijepo daš zadnju ponudu na ruke. Nevjerojatno zapravo.

Pa ovu dobiješ za 2k eura, keš na ruke. Auto odličan.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 21:44 (thedream).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kako mi se svida autic malo cijena :DD .. nasa stari oglas  ..maknit ''drvo'' iznutra.. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Aj mi nabroji prednosti starijeg dizela nad benzincom istog godišta?

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
Auti - ultimativna tema

LOL koji dan{#}. Danas konačno skužio kako "registrirat" {#} MULTIECUSCAN i rekoh idem probat starcima spojit mareu čisto da vidim šta se sve može i ne može. Kad ono zapne mi za oko odometar paragraf ja pogledam kad ono 262K KM a na satu 190K vrištao sam od smijeha {#}. Obrisao greške, krenuo sa mojim GP kupljen prije 3 godine polovni u auto bennusiju kad je bila outlet cijena tad je na satu imako 40K sada ima 80K kilometara spojim ja njega pogledam na odometar kad ono 45K kilometara ja blenuo wtf mislio da je zaglavio provozao ga uoaljenog sve šljaka. Čak mi piše i koliko puta je ECU mjenjan, prepravljan, u mom slučaju 0 puta thank god.. Sad ću odmah ić naručit 3 kablova da mogu čitat CAN, airbag i Steering wheel

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

kako mi se svida autic malo cijena :DD .. nasa stari oglas  ..maknit ''drvo'' iznutra.. 

odvratan je iznutra.. kenjasta boja sjedala, mahagonij.. bleh..

ali inače lepa mazga {#}

daniel.hajdinjak666 kaže...

Aj mi nabroji prednosti starijeg dizela nad benzincom istog godišta?

svaki benziner troši 150l/100km, o kakvim prednostima ti pričaš {#}

@dream

ma zar je moguće {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jbg, starcima je percepcija dizela didov T3 transporter (identičan kao na slici, ali s motorom iz Golfa molim lijepo! {#}) i njihov dostavni 20g. star Opel Combo D. {#} Pa ti ispravljaj te krive Drine i mišljenje da dizeli samo - smrde i služe za prijevoz tereta...samo benzinere su oduvijek vozili, i valjda će voziti.

Shit happens..{#}{#}{#}, ja sam tu da uravnotežim (usmrdim) stvar.

In the name of tragedy..
12 godina
neaktivan
0verlord kaže...

LOL koji dan{#}. Danas konačno skužio kako "registrirat" {#} MULTIECUSCAN i rekoh idem probat starcima spojit mareu čisto da vidim šta se sve može i ne može. Kad ono zapne mi za oko odometar paragraf ja pogledam kad ono 262K KM a na satu 190K vrištao sam od smijeha {#}. Obrisao greške, krenuo sa mojim GP kupljen prije 3 godine polovni u auto bennusiju kad je bila outlet cijena tad je na satu imako 40K sada ima 80K kilometara spojim ja njega pogledam na odometar kad ono 45K kilometara ja blenuo wtf mislio da je zaglavio provozao ga uoaljenog sve šljaka. Čak mi piše i koliko puta je ECU mjenjan, prepravljan, u mom slučaju 0 puta thank god.. Sad ću odmah ić naručit 3 kablova da mogu čitat CAN, airbag i Steering wheel

Koji adapter koristiš?

De mi reci di da ga uštekam, gdje se nalazi utor na marei?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 11:41 (TheMenstalist).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Next world champion {#}

Nikad nereci nikad!!
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Netko ima dobru garažu doma {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@dream

pfff krive drine {#} ljudi su stariji i iskusniji, to je sve {#}{#} ali hajde, uz takve starce buš i ti jednog dana naučio {#}{#}{#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
1BIT kaže...

Netko ima dobru garažu doma {#}

To ti je od Gabreka garaza :D Ovaj crveni e46 je jedan od najboljih u ovom dijelu europe sto se tice kako je sreden :D 

16 godina
neaktivan
Što je najjače, mislim da nije on gotov s tim autom. :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
Auti - ultimativna tema

Sto posto nije gotov :D Slozio je glavu,usis i ispuh i nista drugo nije diro sto se motor tice . Tako da taj auto ima jako puno potencijala jos :D

16 godina
moderator
TheMenstalist kaže...

Za mareu ti treba adapter na Fiat 3pin, konektor je u motornom prostoru oko sredine vjetrobrana

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

jedino što gabrek zna raditi su plastike {#} bili i ostali limari..

13 godina
Auti - ultimativna tema

Nismo komentirali njegovo znanje , nego njegov m3 :) 

15 godina
nine kaže...
turbojc kaže...

jedino što gabrek zna raditi su plastike {#} bili i ostali limari..

I ne izdavati račune i garanciju. Nikad više kod njih {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
Auti - ultimativna tema

Zanimljiv video 

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Nismo komentirali njegovo znanje , nego njegov m3 :) 

ajde da komentiramo onda M3 ... više od pola dijelova oriđiđi od CSL-a, takvim tuningom se i ja kao informatičar mogu baviti {#} ebay-kit-tuning FTW {#}

ali hajde, auto je sexy nema šta, i pravom ljubitelju E46-ice su dijelovi od CLS-a san snova..

kao što rekoh, gabrek bi se trebao zvati "autolimarija gabrek", termin "tuning" u njihovom nazivu me baš smeta {#}

16 godina
TheMenstalist kaže...
0verlord kaže...

Koji adapter koristiš?

XXX-Man kaže...
TheMenstalist kaže...

Za mareu ti treba adapter na Fiat 3pin, konektor je u motornom prostoru oko sredine vjetrobrana

Obd priključak nalazi se ispod osigurača tj, iznad pedala marea 2001 jtd, znači ne u kutiji sa osiguračima

evo ti i link

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:46 (0verlord).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jedna za devetku ( nine ) . 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:51 (turbojc).
16 godina
moderator
0verlord kaže...
Obd priključak nalazi se ispod osigurača tj, iznad pedala marea 2001 jtd, znači ne u kutiji sa osiguračima

evo ti i link

Njegov je 1.6 1998.g.

On nema ODB, nego samo 3 pin gdje sam već rekao.

Isto tako taj sa linka mu ne koristi, treba mu KKL, a ne ELM

Tek modeli od 1999. imaju OBD i može se preko ELM-a.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 16:31 (XXX-Man).
16 godina
XXX-Man kaže...
0verlord kaže...

evo ti i link

Njegov je 1.6 1998.g.

On nema ODB, nego samo 3 pin gdje sam već rekao.

Isto tako taj sa linka mu ne koristi, treba mu KKL, a ne ELM

Tek modeli od 1999. imaju OBD i može se preko ELM-a.

Nisam znao zato sam i napisao model i godište svoga. Ispričavam se {#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Koliko mogu tražit za Mazdu MX-3, 93. godište, solidno očuvana, 195k km, 66kW 1.6i motor?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice