Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.373.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

range rover je najbolji suv vec nekoliko godina sabije x6 i sve te dickup samo tako

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Saint96 kaže...

range rover je najbolji suv vec nekoliko godina sabije x6 i sve te dickup samo tako

Ma koji range rover? Sigurno ne ovaj sa dvajst colnim kotacima.

Ova toyota land cruiser sto je dream stavio pojede x6,land rovera,q7 i slicne dickup suv-ove za dorucak.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@thedream

meni se baš sviđa njihov stil.. reci što misliš i boli te k {#}

@luka

sve i jedan land/range rover je funkcionalo off road vozilo.. nemreš njih trpati u istu kategoriju kao x6 i slične bezvezarije.. 

recimo ovaj novi evoque je em supersexy em ide kam hoćeš..

jbg to kaj ih ameri uzmu, spuste i stave 20 cola gore, to je drugi par opanaka..

i ne zaboravimo najvećeg velikana svih suv-ova ikada proizvedenih, legendarnog defendera {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

U dick up selekciji range rover sport ih pomete land rover opcenito rade fantasticne suv idzipove susjed miima od umprofora defendera ide sa njin svako 2 miseca u lov iz splita do iza livna negdi tamo. Svakodnevno ga vozi auto je neslomljiv

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
nine kaže...

@thedream

meni se baš sviđa njihov stil.. reci što misliš i boli te k {#}

@luka

sve i jedan land/range rover je funkcionalo off road vozilo.. nemreš njih trpati u istu kategoriju kao x6 i slične bezvezarije.. 

recimo ovaj novi evoque je em supersexy em ide kam hoćeš..

jbg to kaj ih ameri uzmu, spuste i stave 20 cola gore, to je drugi par opanaka..

i ne zaboravimo najvećeg velikana svih suv-ova ikada proizvedenih, legendarnog defendera {#}

Jedino što priznam od tih Rovera je Defender, ostalo je za preserans.

Što se tiče boldanog, nećemo sad pretjerivat jel. Kako kažeš sam(moje mišljenje je drugačije) da je supersexy, takva vozila nisu za nešto više od nekog zemljanog puta, ugaženog. 

Da ja trebam off-road vozilo, ne bi ni sekunde razmišljao. Tj. ovisno o potrebama, prvi izbor je Unimog, drugi neka Tatra. {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ili marauder 

{#}

a što se evoque-a tiče, meni izgleda hebeno.. jbg što se tiče terenskih osobnosti, postojane su.. jbg nije defender, ali ide i kroz vodu i preko brega {#}

13 godina
Vaš Auto Snova
Evoque je cisti sminkerski auto za mamine sincice,ko bi iso s tim u sumu? Imo je moj tata nissana petrola y60,4.2 motor,to je pravi auto za sumu. Ide di oces
15 godina
Vaš Auto Snova

Možda nisu za off road vožnju i nisu najkvalitetniji, ali meni su Rang Roveri definitivno najljepši SUV-ovi. Nikakav Q7, X6, Tuareg.. Nisu mi ni blizu privlačni kao RR.

http://www.njuskalo.hr/auti/land-rover-range-rover-sport-tdv8-automatik-oglas-1905887

Ovaj stari mi se isto sviđa:

http://www.njuskalo.hr/auti/land-rover-range-rover-4.6-hse-plin-moze-zamjena-kredit-kartice-rate-oglas-8215969

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
15 godina
Meni su super Buick Enclave,Mazda CX9,a za off road Jeep Grand Cherokee 2014
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja bi za on i off-road jednog Micubiši Pajera..12 puta je osvojio u nekakvoj ostavštini i tradiciji Dakkar Rally, meni više ne treba od te reference..

http://www.mitsubishi-motors.hr/default.aspx?id=26

I šminka i off-road klasik..

Faith divides us - Death unites us.
16 godina
neaktivan
mystik kaže...

btw. preporuka dobre polir paste?

Meni je ova do sada najbolja, jedina zamjerka je što je dosta rijetka, ali odlično polira {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...

ili marauder 

{#}

a što se evoque-a tiče, meni izgleda hebeno.. jbg što se tiče terenskih osobnosti, postojane su.. jbg nije defender, ali ide i kroz vodu i preko brega {#}

Podsjetio me na Lamborghinija, on je strojćek, v12 motor, taman za njivu orat {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 14:49 (1BIT).
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
mystik kaže...
nine kaže...

Jedino što priznam od tih Rovera je Defender, ostalo je za preserans.

Što se tiče boldanog, nećemo sad pretjerivat jel. Kako kažeš sam(moje mišljenje je drugačije) da je supersexy, takva vozila nisu za nešto više od nekog zemljanog puta, ugaženog. 

Da ja trebam off-road vozilo, ne bi ni sekunde razmišljao. Tj. ovisno o potrebama, prvi izbor je Unimog, drugi neka Tatra. {#}

Unimog je zakon, nema kaj, ali je i cijena visoka. Ima jedan koji se koristi za čišćenje snijega na Biokovu, nisam se još vozio u njemu, ali nadam se da budem uskoro.

Nitko nije spomenuo Ladu Nivu i UAZ-a 469, isto tako jedni od najboljih off road vozila ikada.

18 godina
Vaš Auto Snova

Za fini teren imam Ford-a, a za grubi teren quad-a. Trenutno sam bio na finom, sad idem na grubo. mozda poslikma pa stavim slikice poslje {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@veki

niva je kanta kakva nema, ali ide po zahebanim terenima, ako ne krepa ili joj kotač ne odpadne.. pričao sam već x puta da imamo jednu u firmi, i to je kanta samo takva {#}

kratki defender je all time offroad champion {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...

@veki

niva je kanta kakva nema, ali ide po zahebanim terenima, ako ne krepa ili joj kotač ne odpadne.. pričao sam već x puta da imamo jednu u firmi, i to je kanta samo takva {#}

kratki defender je all time offroad champion {#}

Da, kanta je, ali za teren i snijeg je zakon, nema tog di Niva neće proć. Kod mog starog su imal dosta Nivi prije 15-ak godina, sad više ne, ali onda su svi rekli da je zakon za brdo, ali za normalnu vožnju užas,  neudobna, smrdi benzin u unutrašnjosti, troši ko luda, a slabo ide, bučna ma sve je bilo užas.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma znam.. ima malen međuosovinski razmak, pa joj većina prepreka ne predstavlja neki problem.. stvarno ide di 95% serijskih terenaca ne ide.

ali brate mili šta se to kvari to je strašno.. naša kada je došla u firmu, 3. dan je išla na zatezanje šarafa {#} na 17k mijenjan kompletan set kuplunga i lamele LOL..

sad ima 30k km i lakše je nabrojati što na autu funkcionira nego što ne {#} ono nemreš spustiti vozački prozor, otvoriti gepek je lutrija, jednom u 100 puta će skočiti kada povučeš ručicu a do tada ti dođe da uzmeš pajser da bi si došao do alata koji je u gepeku LOL..

vozio sam ju bezbroj puta, i čak mogu reći da mi je fora za voziti.. onako zvuči kao oni najstariji zetovi busevi koji su još na cesti... motor čekića kao dizel od kamiona, kardan se čuje kao u busu. onaj mjenjač je šipka duljine 60 cm i svaki put se moram nagnuti naprijed kada šaltam u 1/3/5.. velim ima nešto na njoj što ti izmami osmijeh na lice. onaj neki old school sirovi feeling {#}

ali na koncu je činjenica da se radi o teškoj kantusini koja služi eventualno za otići na ribičiju na teško dostupna mjesta {#}

18 godina
Vaš Auto Snova

eh voznja gotova. uspio dva puta greznuti. 2 puta na vitlo izvlacio van. napravio 78km za 4 sata. skurio 12l eurosupera 98 :) naravno u blatu sam bio totalno, kaciga mi je promjenila boju iz bjele u smeđu. sve u svemu je bilo super. samnom je bio i frend s sportskim quadom (mislim da zongshen 250ccm) on pak nije imao sanse proci tud kud sam ja isao. jedini nedostatak mog motora je taj kaj nema prvi diff lock. tj ima kao neki lsd tipa jedan kotac vrti full speed a drugi se pomalu okrece.ali zato tu reduktor i vitlo rade bez frke.

e tu sam se usosio prvi put e tu sam se usosio prvi put
a tu drugi puta a tu drugi puta
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

eh voznja gotova. uspio dva puta greznuti. 2 puta na vitlo izvlacio van. napravio 78km za 4 sata. skurio 12l eurosupera 98 :) naravno u blatu sam bio totalno, kaciga mi je promjenila boju iz bjele u smeđu. sve u svemu je bilo super. samnom je bio i frend s sportskim quadom (mislim da zongshen 250ccm) on pak nije imao sanse proci tud kud sam ja isao. jedini nedostatak mog motora je taj kaj nema prvi diff lock. tj ima kao neki lsd tipa jedan kotac vrti full speed a drugi se pomalu okrece.ali zato tu reduktor i vitlo rade bez frke.

Si popravio ono cviljene kocnice?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
18 godina
Nisam. Tj samo se popravilo. Kak je pocelo tak je i prestalo. Kaj pratis croline?
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Nisam. Tj samo se popravilo. Kak je pocelo tak je i prestalo. Kaj pratis croline?

Ja sam stari quad biker {#}

18 godina
Opa. Kaj vozis? Od kud si?
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Opa. Kaj vozis? Od kud si?

Trenutno sam u nabavci neke pile {#} prodao sam prije par mj. zongshena 250.

18 godina

ajde kad nabavis pilu javi pa da probamo malo kak ide {#}

18 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Trenutno sam u nabavci neke pile {#}

Ova je dobra jelda? {#}

PILA i pol :) PILA i pol :)
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Imam jednu doma, svašta je ispilala, al isto sam imao dosta tehničkih problema s njom. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Imam jednu doma, svašta je ispilala, al isto sam imao dosta tehničkih problema s njom. 

Malo offtopic al mora se :)

Pošao Mujo za drvosječu i dođe on u šumu na radno mjesto.

Iskusni drvosječa mu pokaže red koji će ispiliti za danas.

Prvi dan Mujo ispili jedno drvo, drvosječa 10.

Drugi dan Muji ispili dva drveta, drvosječa 20.

Mujo očigledno frustriran dođe drvosječi te ga pita

"Bolan reci mi postupak kako ispiliš tako puno drveća?"

Drvosječa mu odgovara: "uzmem pilu, upalim je..."

Mujo će na to: -aaaaaaa ti je upališ {#}

Uh zaboravila sam podići ručnu :) Uh zaboravila sam podići ručnu :)
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljudi, mali upit. Slika je sa sličnog A3 kao moj, kako se zove točno ovaj remen/-ica? To je ona što mi se razletila i ostavila me nasred autoputa prošle godine (nestalo struje, klima pa pa, servo, muzika, nisam mogao auto upaliti više, jedva živ ostao, na 150km/h mi se to dogodilo..). Zaboravio sam već, znam da sam mijenjao natezač i sam remen, al ne mogu nigdje naći kako se zove.

Ugrađen je inače Dayco remen, ne bi smio valjda ove godine, nakon nepunih godinu dana - opet u 3pm.

Pa gledam radije ako je 100,200kn taj remen, radije ga promijeniti svakih 10-15 000km i doviđenja, bez rizika. Kako mu je ime, što tražim?

Faith divides us - Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 13:38 (thedream).
16 godina
moderator

Stazni remen. A remenica koju si zaokružio je ako dobro vidim od kompresora klime.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice