Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.401.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

konzerva koja liči na mješanca vw-a i starog audija.. da je izašla prije 10-11 godina bila bi čak i privlačna..

Ma naravno, dobila bi prolaz kod tebe da je nešto tipa GT3000 Macušitsu tj. Mitsubishi kako se već ne piše. Auto je odličan, još RS kad dođe, di ćeš bolje od Octavie RS u best-buy segmentu?

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nova Octavia, kakve su stare, ovo je ipak oku ugodnije..modernija konzervativka, kako su je nazvali. Ne bi se bunio na jednu crnu, 17 felge, može benzin 1.4 122ks, može traktor 1.6 110ks. Svejedno. Dobar auto po svemu sudeći, opet.

Kako misliš,kakve su stare?
Pa čak i u karavanskoj izvedbi je za prste polizat...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
thedream kaže...

Nova Octavia, kakve su stare, ovo je ipak oku ugodnije..modernija konzervativka, kako su je nazvali. Ne bi se bunio na jednu crnu, 17 felge, može benzin 1.4 122ks, može traktor 1.6 110ks. Svejedno. Dobar auto po svemu sudeći, opet.

Kako misliš,kakve su stare?
Pa čak i u karavanskoj izvedbi je za prste polizat...

Ne šmekam ju baš. Nova mi je puno bolja. Staroj drito to što si linkao, trebaš otići u krajnost, RS, boja, pogodit felge itd. da bi ličila na nešto. Osobno mišljenje naravno. Inače me previše vuče na cop-car.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je baš okey. Agresivna, djeluje sportski i puno ozbiljnije nego dosadašnje Octavie. Samo da joj cijena ne ode u visinu i bit će extra.. 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Baš gledam komentare vani po forumima za M6 GranCoupe, isto nekolicina likova odmah - smeće!!!!! A voze Civica 98 godište, sa valjda tribal naljepnicama na šajbi i topčinom promjera 20cm straga. Ljudi ali i ukusi su stvarno čudnovati, da uzmeš kokice, čitaš i smiješ se.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 17:28 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

RS ili traktor, još se nije pojavila škoda za koju mogu reći da mi dobro izgleda..

u tom cjenovnom rangu se bez beda uzme neki hyundai ili kia koji izgledaju (barem meni, jel ukusi) višestruko bolje.. teško da bi ikada pomislio na škodu pored takvih auta {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

RS ili traktor, još se nije pojavila škoda za koju mogu reći da mi dobro izgleda..

u tom cjenovnom rangu se bez beda uzme neki hyundai ili kia koji izgledaju (barem meni, jel ukusi) višestruko bolje.. teško da bi ikada pomislio na škodu pored takvih auta {#}

Zapravo Korejci ni nemaju nekavog suparnika u toj klasi. Ajde Hyundai ima Elantru, ali mi se čini da će taj auto jako brzo nestat iz hrvatskih salona, a Kia nema Ceed-a sa guzicom ilitiga limuzinu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 19:34 (veki22).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

da, istina.. nema kia u toj klasi, ali planiraju izbaciti ovo 2013.. mislim da potuče octaviu dizajnom svako doba {#}

a tu je i rio sport sedan, malo je manji od octavie ali wth.. bolje nego octavia {#}

a hyundai elantra? isto smiješno uspoređivati {#}

tko želi auto koji izgleda kao da je rađen za penziće i murijake će naravno odabrati octaviu {#}

17 godina

Cuj ukusi se razlikuju, meni pak Škoda bolje (ozbiljnije) izgleda od tih kinesko-korejskih autica, ako je Škoda za penziće onda je hyundai-kia za male žute kosih ociju s malim pi.... :D

Vjerovatno je i pouzdanost na strani Škode ali o tom potom, kinezi su svakim danom sve bliže i pojest ce trziste uskoro, treba im zabranit uvoz u europu jer cemo uskoro imat njihov radni standard, rad 12h za 5$, surova istina {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

Octavia > K3. 

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Vi mora da ste ludi, pa jeste li vidjedli novu elantru u živo?  Ako jeste onda ste se pozdravili sa bilo kakvim dobrim ukusom, a ako niste onda nemojte ništa pisati. Auto je prebrutalno dizajniran, ima visok stražnji kraj što mu daje predobru siluetu za jednog sedana.

http://www.hyundai.hr/elantra.aspx

Uživo je 10 puta bolji nego na slikama.  Svaka čast octaviji, to je super auto, ali mislim da im dizajn nije bio na popisu prioriteta.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Vaš Auto Snova

@nine

A tebi je Škoda na piku zbog? Isključivo dizajna? Općenito Škode svi modeli od Felicije pa na ovamo (Fabia, Octavia itd.) nisu nikakvi uber super trkaći strojevi, zato jer nisu ni građeni i stvarani sa tom namjerom, pa čemu onda hejtanje? MPI motori koji su se masovno ugrađivali u razdoblju do 2003./2004. troše i do 9 litara po gradu, ali uz konstanto održavanje su prečesto dolazili i do 300.000 km BEZ(!) generalke! Sa generalkom još su mogli natući 200.000 bez beda. To ljudi cijene. A ti brojevi su kao neki standard za dizele (koje jasno prezireš). Jasno mi je da nema svatko iste ukuse, ali ti sa svojom kramom od Honde kojoj ljepiš svakakve piz*arije za ratatata zvuk i čupanje na semaforima i filmska startanja fakat nemaš niš komentirat za Škodu, koju smatraš seljo/penzić markom.

Remember, remember the Fifth of November.
17 godina
Jakovp kaže...

Vi mora da ste ludi, pa jeste li vidjedli novu elantru u živo?  Ako jeste onda ste se pozdravili sa bilo kakvim dobrim ukusom, a ako niste onda nemojte ništa pisati. Auto je prebrutalno dizajniran, ima visok stražnji kraj što mu daje predobru siluetu za jednog sedana.

Uživo je 10 puta bolji nego na slikama.  Svaka čast octaviji, to je super auto, ali mislim da im dizajn nije bio na popisu prioriteta.

Super i onda baciš pogled na tehničke podatke i sve ti je jasno gdje su štedili, ponuda motora samo 1.6?,preformanse loše, potrošnja,podvozije, kočnice-bubanj iza za auto takve klase..? pa ne hvala, daj ti meni Škodu!

Još računaj da je pola toga napisanog kod hyundaia laž jer nemaju europske standarde i sustave kvalitete koji usput zahtjevaju stroža testiranja.

http://www.hyundai.hr/EasyEdit/UserFiles/System/Upload/Tehni%C4%8Dki_podaci%20Elantra.pdf

Ovo je trenutna Octavia a nova vjerovatno puno bolja..

http://www.skoda.hr/files/hr/download/datei/538.pdf

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 21:44 (bik).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ja sam spomenuo dizajn. Drugi motori će doći, auto je nov i jako kratko na tržištu.  Ni škoda baš ne umire od performansi.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
bik kaže...
Jakovp kaže...

Super i onda baciš pogled na tehničke podatke i sve ti je jasno gdje su štedili, ponuda motora samo 1.6?,preformanse loše, potrošnja,podvozije, kočnice-bubanj iza za auto takve klase..? pa ne hvala, daj ti meni Škodu!

Još računaj da je pola toga napisanog kod hyundaia laž jer nemaju europske standarde i sustave kvalitete koji usput zahtjevaju stroža testiranja.

http://www.hyundai.hr/EasyEdit/UserFiles/System/Upload/Tehni%C4%8Dki_podaci%20Elantra.pdf

Ovo je trenutna Octavia a nova vjerovatno puno bolja..

http://www.skoda.hr/files/hr/download/datei/538.pdf

Performanse su ok za usisnog benzinca od 130 konja, vozio sam se u Elantri, 4 nas je bilo i sasvim ok ide auto, naravno ne treba čuda očekivati, ali auto nije lijen i ne vuče se ko krepana mačka, ovjes je udoban, fino umrtvi prelaske preko rupa, zvučna izolacija je isto dobra, mjenjač malo duljih hodova, ali precizan. Bubanj je standard, ali se može naručiti i sa zadnjim diskovima bez nadoplate ako se ne varam. Vjeruj mi iznenadio bi se kolko je zapravo dobar auto, ja bogami jesam skupa sa mojim starim i iako na papiru ne djeluje baš nešto u praksi je sasvim drugačiji. 

Jakovp kaže...

Ja sam spomenuo dizajn. Drugi motori će doći, auto je nov i jako kratko na tržištu.  Ni škoda baš ne umire od performansi.

Motori vjerojatno neće doći (može se naručiti i sa 1.8 benzincem, cca 150 konja iako ga u cjeniku nema), auto se prodaje samo na "siromašnijim" tržištima (svugdje je samo 1 motor u ponudi + 2 verzije mjenjača i par paketa opreme, kod nas samo 2 paketa), recimo u Njemačkoj, UK, Francuska, Italija tamo je uopće nemožeš kupiti jer je nema.

Elantra je predviđena kao jeftina obiteljska limuzina lijepog dizajna iako im prodaja baš i ne ide.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 22:00 (veki22).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma ja bi škodinom lead dizajneru otkaz dao LOL... lik je zaostao totalno

zapravo i po njemačkoj bi podjelio otkaza što se toga tiče hahaha

@apachy

onda ja hejtam {#}

14 godina
protjeran
nine kaže...

Slazem se, ide ka dizajnu Dacie.

daniel
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ma i dacia izgleda življe...

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Za mene Citroen SM - nadam se da će se pretočiti iz snova u realnost.

16 godina
neaktivan
nine kaže...

zapravo i po njemačkoj bi podjelio otkaza što se toga tiče hahaha

@apachy

onda ja hejtam {#}

A šta bi onda napravio čovjeku koji je dizajnirao ovo?
Ja bi prije uručio otkaz njemu, nego Škodinom dizajneru.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nije vrhunac dizajna, al je skladno. Barem imaju svoju politiku, a ne da kopiraju zadnje lampe sa 8 godina starog A6.

Ja bi rekel da je Skoda promjenila dizajnera, jer su im auti do sad bili OK.

daniel
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Skladno? Auto izgleda apsolutno nakaradno, i da ne govorim da je po meni ogroman korak unazad u odnosu na zadnji model.
Nova Octavia izgleda čisto pristojno, ne bi se okrenuo na cesti za njom, ali ne mogu reći da izgleda loše.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma nisu ni škoda ni honda tako loši, kad pogledam njih pa američko tržište, nebo i zemlja, evo novi lincoln na primjer, kad ga gledam, mislim si da su dizajneri bili na nekoj teškoj travi kad su ga crtali {#}

usis zraka kao da su sa šlepera skinuli usis zraka kao da su sa šlepera skinuli

a vidi guzee majko mila  = s a vidi guzee majko mila = s

sa šifrom si siguran xD sa šifrom si siguran xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 1:38 (1BIT).
18 godina
neaktivan

Ovaj Linc me podsjeća na auto-kopile, kao nekakva reinkarnacija američkih modela sa 96,52% udjela plastike u njima iz 80ih, 90ih sa najgorim dizajnom/prodajnim rezultatima/kvalitetom IKAD.

16 godina

A koji drugi nego Ferrari F12 Berlinetta!

Ferrari Ferrari
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Skladno? Auto izgleda apsolutno nakaradno, i da ne govorim da je po meni ogroman korak unazad u odnosu na zadnji model.
Nova Octavia izgleda čisto pristojno, ne bi se okrenuo na cesti za njom, ali ne mogu reći da izgleda loše.

ključan dio.. okrenuo bi se za njom MOŽDA da je izašla prije 10 godina, i to je sva poanta.. dosaaaadnoooooooo

a ova pretpostavka da je meni svaka honda dobra ti je isto kriva {#} iako, i dalje bi prije škodinim dizajnerima dao otkaz..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Blantra? LOL, (pre)loša kopija Mondea od prije 7g cca. A Hyundai općenito u toj klasi, pa ruku na srce - jedino i40, ali on ima i svoju cijenu. Kao i KIE te srednje/više klase.

Zadnji Civic pak izgleda kriminalno straga s onom "drškom", kao shopping-kolica u LIDL-u, pa šta sad, ima ekipe kojoj je eto baš taj - najbolji do sad.

Svaka čast superiornoj kvaliteti i sigurnosti na ENCAP-u, ali ovo je meni - ružan auto (straga). Nova Astra ili čak Megane mi je puno ugodnija oku. Čak i te Kie vražje, ipak se radi o istoj klasi. Golf ne bi komentirao, V je još bio kakva-takva revolucija, sad se radi o čistom kloniranju po uhodanom principu dokle ide ide. Audi A3 prvi ima tu novu platformu, kvalitetan, meni osobno stražnji kraj (možda se evidentno palim na guzice,hu nouz? ) također nije dostojan A3-ice ( A1 čisti) ali ok, osobno mislim i mrvicu preskup u klasi (kao i svaki Audi uostalom, tu ipak nije da kupci skupljaju kovanice ili čekaju da im baba umre da nešto ostavi).

EDIT: Eh,da - nemam ni mjesta za noge u novom Civicu, žulja me. {#}{#}{#} Probao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 9:52 (thedream).
17 godina
Vaš Auto Snova

nine može slika tvoje prelude , sorry ako je vec bila ja sam propustio, da vidimo jel to lici na šta :P

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Bila je, lijepo izgleda, felge fine.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
toyota supra defiitivno auto snova, nadam se da nece ostat samo san...

svaki put kad imam loš dan, pogledam ovaj vid, i sve dođe na svoje :D
ribadesign.deviantart.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice