Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.599.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Auti - ultimativna tema

Nije stvar ni plasticnih kolica sa vw znakom. Stvar je ako si sam kupio auto a mlad si ( tipa student ) onda cijenis tu svoju kantu za razliku od nekog tko je dobio auto ili mu je pak sluzbeni, pa ogrebe tvoj jer ga boli ona stvar i za svoj a kamoli tvoj.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Fake_Alert kaže...

Nije stvar ni plasticnih kolica sa vw znakom. Stvar je ako si sam kupio auto a mlad si ( tipa student ) onda cijenis tu svoju kantu za razliku od nekog tko je dobio auto ili mu je pak sluzbeni, pa ogrebe tvoj jer ga boli ona stvar i za svoj a kamoli tvoj.

Jedna od najgorih osobina najgorih ljudi je da cijene svoje, a tuđe ne. Ne zaboravi to. 

A općenito je loša osobina derati se na ljude. Vozači VW Up! (TM) ovo znaju. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
14 godina
Auti - ultimativna tema

Mene je u krizanju kada se mimoilazis neki lik sa golfom 2 spucao u retrovizor i razbio ga, naravno poslje toga je odletio kao munja. Kada sam kupio novu plastiku i lakirao parkiram auto kada neka zena iz bosne sa autom punim djece parkira pored mene. Kada je parkirala jebena ne odgojena djecurlija su izletila iz auta i svom snagom spucali u taj isti retrovizor i sjebali lak. 

12 godina
Onjegin kaže...
Fake_Alert kaže...

Jedna od najgorih osobina najgorih ljudi je da cijene svoje, a tuđe ne. Ne zaboravi to. 

A općenito je loša osobina derati se na ljude. Vozači VW Up! (TM) ovo znaju. 

tu si u pravu, da

no kakve veze to ima s ovim što kolega govori o klincima kojima starci kupuju sve što požele, pa onda ne cijene ni svoje ni tuđe, ne razumiju kako je to kad se moraš krvavo naraditi za nešto, ne razumiju niti da netko nema - u stilu onog "nek' jedu kolače", jer imaju iskrivljeno uvjerenje da valjda novci rastu na drvetu

to je pak još gora osobina, kao ono poslovično derle od deset godina koje se baca po dućanu i urla jer si mu napokon odlučio reći da nešto nećeš kupiti

ivanzu

ne mora značiti da su neodgojena, jer čak i najbolje odgojena djeca su previše impulzivna i ne razmišljaju o posljedicama, zato i jesu djeca, jbga

ja mislim (ili bar volim misliti) kako su moje klinke dobro odgojene pa su isto tako bez razmišljanja (nakon milijun puta ponovljenog ne otvaraj vrata  bez da gledaš) napravili isto i shebali čovjeku lak na vratima

jbga, platio sam srećom samo poliranje jer nisu zgulili lak do kraja i jer je čovac bio ok, ali djeca su ipak djeca i sranja im se događaju

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 23:41 (picajzla0707).
9 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
vito79 kaže...
kad je već vrući thread, ima li tko koji dodatak,za navigacije bilo koje, koji pokazuje aktivne kamere na nasem području,
znam da neki navi sustavi vec to imaju out of box, no nemam pojma o updateima i starosti,

Navigon.

Jesi ti kupio onda onaj far oem za audi u kovacica za 2t€ ili?

OEM nisam moga gubit garanciju stavljanjem third party stvari,prednji desni, iako sam vidio na deutsche stranicama da ima third party pa i modificiranih koji bolje izgledaju za 600-700,i nesto za ugradnju jos, jbga

traktor sluzi na autocesti, ali minjat ce se.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Ma ja sam bas izasao na balkon malo na zrak i vidim kako se netko pred zgardom zabije s auti 80(ako se ne varam) u novog a3 i bas bi ga prijavio policiji, samo da sam vidio tablicu, zaleti se u parking pored i zabije se u balobran od a3, rikverc i ode....

:D
9 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Ma ja sam bas izasao na balkon malo na zrak i vidim kako se netko pred zgardom zabije s auti 80(ako se ne varam) u novog a3 i bas bi ga prijavio policiji, samo da sam vidio tablicu, zaleti se u parking pored i zabije se u balobran od a3, rikverc i ode....

jel a3 bio sedan? hahaha xD

16 godina
vito79 kaže...
CroNk3r kaže...

Ma ja sam bas izasao na balkon malo na zrak i vidim kako se netko pred zgardom zabije s audi 80(ako se ne varam) u novog a3 i bas bi ga prijavio policiji, samo da sam vidio tablicu, zaleti se u parking pored i zabije se u balobran od a3, rikverc i ode....

jel a3 bio sedan? hahaha xD

Hatchback, na savici kod placa prednji desni blatobran nastradao

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 0:11 (CroNk3r).
14 godina
picajzla0707 kaže...

ivanzu

ne mora značiti da su neodgojena, jer čak i najbolje odgojena djeca su previše impulzivna i ne razmišljaju o posljedicama, zato i jesu djeca, jbga

ja mislim (ili bar volim misliti) kako su moje klinke dobro odgojene pa su isto tako bez razmišljanja (nakon milijun puta ponovljenog ne otvaraj vrata  bez da gledaš) napravili isto i shebali čovjeku lak na vratima

jbga, platio sam srećom samo poliranje jer nisu zgulili lak do kraja i jer je čovac bio ok, ali djeca su ipak djeca i sranja im se događaju

Nije problem toliko u djeci nego u gospodicni koja je samo okrenula guzicu i pravila se da nije vidila.

Davno 2005 sam se bio skucao u auto koje je bilo stajalo u krivini bez upaljenih svih 4 zmigavaca. Stete mu na autu nije bilo nikakve posto sam zapravo uspio zakociti ali je momentum auta zaljuljao auto i tablicom sam na kraju spucao u branik. Platio sam covjeku 100€ kao za stetu na autu. Sada kad sam procitao zakon ispada da ja nisam u krivu posto se ne smije stajati u krivini i da sam ja zapravo bacio 100€.I ako kada sam bio tada nazvao policiju rekli su da nece dolazit posto nema stete i da se dogovorimo ahahahaha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 0:27 (ivanzu).
16 godina
domac5 kaže...
Onjegin kaže...
chutac kaže...

Kako je to izgledalo ostalim ljudima:

• Starija gospođa slučajno napravi crticu na retrovizoru nekog momka
  • On padne u napad bijesa 
  • Izgubi kontrolu nad svojim tijelom i umom
  • Hiperventilira i gubi svijest
  • Vrišti neke nerazumljive rečenice
  • Sve zbog crtice
  • Na autu od 2k €

Bolje auto od 2k € nego plasticna kolica sa vw znakom kojeg ljudi cijene 8k €

Malo pretjerujes sad, svi znaju da nisam neki fan VW-a, ali vozio sam jednog(golfa 3cu 1.4 benz  i sluzio me je dobro), ali slazem se da su precjenjeni.

Ali s druge strane auti su ok i ne mozes ih svrstati u smece jer auto ide i ide dobro dok god ga odrzavas, bio on precjenjen ili ne.

Ja preferiram japance jer iz iskustva mislim da mi vise nude za cijenu i vise brinu o svojim potrosacima, ali opet mozda sam i u krivu.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nije stvar jel tvoj, jel nije, kako si ga zaradio..

Stvar je jel ti stalo ili nije.

Moj tetak ima Astru i A3. A3 čuva jer je ipak novi A3, a Astru(koja je inače radno vozilo) čuva taman toliko da radi. Ako ju ogrebe, niti ne trepne.

Dok neki žele oštetiti auto jer su zavidni.

Stvar je u tome da ako ti nemaš isto razmišljanje kao netko o nekoj stvari, ako je njegova nemaš apsolutno nikakvo pravo oštetiti ju, makar se živ pojeo.

I ti Onjegin, znam da zajebavaš jer si debil, ali mala crtica na mom retrovizoru meni nije mala crtica. Kada uzmeš u obzir da sam osoba koja parkira na kraj parkinga da smanji mogućnost grebanja auta i da sam u stanju po zimi držati dupli razmak radi kamenčića, meni je ta crtica velika. A to što si ti čudak kojemu nije do ničega stalo je problem što ne razumiješ.

Tak sam frenda jednom povezao, i ide on zapalit u autu. Reko' ne može. Pita on zašto, kaže, izluftat će se. Opet ja ne može, a on ne popušta. Samo sam ga ostavio na sljedećoj busnoj i rekao da ako ne može ispoštovati mene, ne mogu niti ja njega.

A i ubuduće malo pazi na jezičinu, da si mi ono rekao(onaj post sa točkama) u lice, dobio bi udarac u zube.

Ti ne znaš od kud meni auto. Nije ti možda palo na pamet da ima sentimentalnu vrijednost, ne samo novčanu?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
chutac kaže...

Tak sam frenda jednom povezao, i ide on zapalit u autu. Reko' ne može. Pita on zašto, kaže, izluftat će se. Opet ja ne može, a on ne popušta. Samo sam ga ostavio na sljedećoj busnoj i rekao da ako ne može ispoštovati mene, ne mogu niti ja njega.

E tu se 100% slažem s tobom. Nebi dal da se cigareta pali u autu, NIKAD. Bil on star 18 godina ili 1 dan.

17 godina
chutac kaže...

Nije ti možda palo na pamet da ima sentimentalnu vrijednost, ne samo novčanu?

Na cesti se ne drži nešto što ima sentimentalnu vrijednost.

Svako vozilo na cesti može u svakom trenutku biti oštećeno na brdo načina - ljudskom nepažnjom, namjerom, višom silom... Izgubit ćeš živce tako.

17 godina
chutac kaže...

Nije stvar jel tvoj, jel nije, kako si ga zaradio..

Stvar je jel ti stalo ili nije.

Moj tetak ima Astru i A3. A3 čuva jer je ipak novi A3, a Astru(koja je inače radno vozilo) čuva taman toliko da radi. Ako ju ogrebe, niti ne trepne.

Dok neki žele oštetiti auto jer su zavidni.

Stvar je u tome da ako ti nemaš isto razmišljanje kao netko o nekoj stvari, ako je njegova nemaš apsolutno nikakvo pravo oštetiti ju, makar se živ pojeo.

I ti Onjegin, znam da zajebavaš jer si debil, ali mala crtica na mom retrovizoru meni nije mala crtica. Kada uzmeš u obzir da sam osoba koja parkira na kraj parkinga da smanji mogućnost grebanja auta i da sam u stanju po zimi držati dupli razmak radi kamenčića, meni je ta crtica velika. A to što si ti čudak kojemu nije do ničega stalo je problem što ne razumiješ.

A i ubuduće malo pazi na jezičinu, da si mi ono rekao(onaj post sa točkama) u lice, dobio bi udarac u zube.

Ti ne znaš od kud meni auto. Nije ti možda palo na pamet da ima sentimentalnu vrijednost, ne samo novčanu?

Šta bi ja tek trebao reći kada mene moja debilna susjeda u garaži gdje svatko ima svoje parkirno mjesto izudara vratima jer glupača iz nekog razloga uvijek mora otvarati vrata iza vozačevih da bi stavila svoju usranu torbicu?

Morao sam ići na lakiranje i ispravljanje lima na cijeloj desnoj strani 

Rekao sam joj da ću joj polupati cijeli auto skupa s njom ako to još jednom napravi. Od onda se popravila 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Svako vozilo na cesti može u svakom trenutku biti oštećeno na brdo načina - ljudskom nepažnjom, namjerom, višom silom... Izgubit ćeš živce tako.

s ovim se jednostavno NE MOGU SLOZIT! 

namjena auta je da se voze, ne da stoje u muzeju, skupljaju prasinu i poziraju pred kamerama. istina, izlazak na cestu je rizik, ali puno mi je draze vidit auto u pokretu, na cesti, u svom prirodnom okruzenju nego staticno i zasticeno.

postoje povijesna reli vozila koja imaju stvarnu vrijednost pa se svejedno voze povijesni reliji s njima, a pritom uvijek postoji rizik da ce nastradat. 

ako nekome auto ima sentimentalnu vrijednost, onda u njemu najvise uziva upravo tako da ga vozi, a ne drzi negdi u mraku da propada... 

na temu ostecenja, pazim na svoje, pazim i na tudje, ali kad vidim tudji nemar, pogotovo prema mom autu, onda eksplodiram! 

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

s ovim se jednostavno NE MOGU SLOZIT! 

namjena auta je da se voze, ne da stoje u muzeju, skupljaju prasinu i poziraju pred kamerama. istina, izlazak na cestu je rizik, ali puno mi je draze vidit auto u pokretu, na cesti, u svom prirodnom okruzenju nego staticno i zasticeno.

postoje povijesna reli vozila koja imaju stvarnu vrijednost pa se svejedno voze povijesni reliji s njima, a pritom uvijek postoji rizik da ce nastradat. 

ako nekome auto ima sentimentalnu vrijednost, onda u njemu najvise uziva upravo tako da ga vozi, a ne drzi negdi u mraku da propada... 

na temu ostecenja, pazim na svoje, pazim i na tudje, ali kad vidim tudji nemar, pogotovo prema mom autu, onda eksplodiram! 

I opet, samo ćeš gubiti živce, kao i što gubiš živce svaki put kad te nervira kad netko sporo vozi i slično.

Živci ti u životu trebaju i trebat će ti za bitnije stvari.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

I opet, samo ćeš gubiti živce, kao i što gubiš živce svaki put kad te nervira kad netko sporo vozi i slično.

a najbolje po tebi bit flegma pa da te nista u zivotu ne dira... divno li je bit u tvojoj glavi di je sve ravno, bar ces sto godina zivit... 

zivci mi tribaju za nerviranje, to im je svrha... 

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

a najbolje po tebi bit flegma pa da te nista u zivotu ne dira... divno li je bit u tvojoj glavi di je sve ravno, bar ces sto godina zivit... 

zivci mi tribaju za nerviranje, to im je svrha... 

Naravno da je potrebno na cesti i oko ceste biti flegma. Dapače, biti živac samo odmaže.

Previše je tu faktora koji ti ne idu na ruku, previše ljudi kojima je vožnja samo prijevoz od točke a do točke b, najmanje se brinu oko toga što bi ti htio i koliko bi želio paziti na vozilo.

Živce čuvaj za obitelj, prijatelje, posao, puno bitnije stvari od auta i ceste.

13 godina
neaktivan
Antonov047 kaže...

Pa gle da i je auto od 2 soma eura , aj si zamisli da si student, crncis nocne smjene i neznam ni ja sta sve ne da si zaradis malo para i kupis neki auto do faksa i natragi sad dode neko i razjebe ti auto.

Da se i radi samo o crtici, jbg meni je i to dosta da poludim jer ja sam ga zaradil vlastitom mukom, a ne kao ostali tatini sinovi koji dobe sve zivo na pladnju i neznaju nista cijeniti. 

Kad sam zarađuješ za stvari onda ih i cijenis. 

Ne želim ispasti sad negativan ili ne znam ni ja što, ali tako i ti izgledaš tatinim sinovima. Ništa smješnije već vidjeti nekog jadnika kako licka krntiju. Valjda je to ostatak komunizmana Balkanu pa se u nas siromasi smatraju herojima ili je to način na koji se siromasi nose sa siromaštvom, ali nema u tome ništa plemenito. Samo jadno.

Zašto samo ne odbaciš te bolesne poglede siromaha/tatinog sina (forsirana dihotomija) i budeš normalan čovjek sa normalnim stavovima?

Old Iggy kaže...

Naravno da je potrebno na cesti i oko ceste biti flegma. Dapače, biti živac samo odmaže.

Previše je tu faktora koji ti ne idu na ruku, previše ljudi kojima je vožnja samo prijevoz od točke a do točke b, najmanje se brinu oko toga što bi ti htio i koliko bi želio paziti na vozilo.

To ti je "trendi" i "in", svi momci na instagramu vole svoja auta.

15 godina
neaktivan

Tebe bi trebalo dobro izbatinjati.

Old Iggy, znam ja da se moja sentimentalna stvar lako ošteti i svjestan sam toga kada sam na cesti, ali tada sam si bitniji ja sam nego auto. Ali na parkingu gdje se ipak može pripaziti, on mi je bitan.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

moj stav po pitanju navedenih grupa ljudi na cesti je jasan - serem im se na njihovu voznju i vozacku sposobnost! i serem se na onog ko im je to omogucia... a da ce netko opalit u vrata ili sto gore, pa onda rec "nije to nista", dobit ce nogom u svoja, i isto "ispolirat ce se...". 

a na sta cu trosit svoje zivce, moja je stvar... 

12 godina
Onjegin kaže...

Ne želim ispasti sad negativan ili ne znam ni ja što, ali tako i ti izgledaš tatinim sinovima. Ništa smješnije već vidjeti nekog jadnika kako licka krntiju. Valjda je to ostatak komunizmana Balkanu pa se u nas siromasi smatraju herojima ili je to način na koji se siromasi nose sa siromaštvom, ali nema u tome ništa plemenito. Samo jadno.

Zašto samo ne odbaciš te bolesne poglede siromaha/tatinog sina (forsirana dihotomija) i budeš normalan čovjek sa normalnim stavovima?

Bolje onda da vise ne peres svog UP-a mogao bi ti se neko smijat , al tebi kao non car guyu je neobjašnjivo da neki ljudi vole svoje aute bez obzira na godine i da im auto ne znaci samo kao prjevozno sredstvo od tocke A do tocke B.

Bilo kuda Opel svuda! :)
17 godina
Onjegin kaže...

To ti je "trendi" i "in", svi momci na instagramu vole svoja auta.

Zato valjda nisam tamo.

chutac kaže...

Old Iggy, znam ja da se moja sentimentalna stvar lako ošteti i svjestan sam toga kada sam na cesti, ali tada sam si bitniji ja sam nego auto. Ali na parkingu gdje se ipak može pripaziti, on mi je bitan.

U 99,9% slučajeva se i pripazi. Za onaj ostatak - shit happens. Možeš se živcirati ili možeš to prihvatiti kao potencijalnu svakodnevicu, stvari koje se događaju.

wifi kaže...

moj stav po pitanju navedenih grupa ljudi na cesti je jasan - serem im se na njihovu voznju i vozacku sposobnost! i serem se na onog ko im je to omogucia... a da ce netko opalit u vrata ili sto gore, pa onda rec "nije to nista", dobit ce nogom u svoja, i isto "ispolirat ce se...". 

Problem je što tvoj stav baš nikom ništa ne znači.

macgyver 53 kaže...

Bolje onda da vise ne peres svog UP-a mogao bi ti se neko smijat , al tebi kao non car guyu je neobjašnjivo da neki ljudi vole svoje aute bez obzira na godine i da im auto ne znaci samo kao prjevozno sredstvo od tocke A do tocke B.

"Voljeti" svoj auto je malo perverzno. Nemoj se čuditi što drugi to ne doživljavaju kao ti.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
wifi kaže...

ja ga barem imam... tvoj se utopi u moru bijelog suma...

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Smrad živine koji izlazi iz mog Up!-a(TM) pretvorio bi i tebe u non car guya.

Srećom sve što itko vidi od Up!-a(TM) je stražnji dio dok ubrzavam ispred njih.

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

ja ga barem imam... tvoj se utopi u moru bijelog suma...

Naravno da se utopi, kao i tvoj.

Svima je na cesti apsolutno nebitno što nas dvojica mislimo, a tako se i ponašaju. Jedino što ja puno manje živaca potrošim na vožnju i sve oko nje.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Svima je na cesti apsolutno nebitno što nas dvojica mislimo, a tako se i ponašaju. Jedino što ja puno manje živaca potrošim na vožnju i sve oko nje.

znaci, ako nemos s njima na kraj, pridruzi im se... 

cekaj, evo sad cu odma izvuc mobitel, cakulat, pisat poruke, smetat di god stignem, a kome smeta i kome se zuri ko ga jebe... ma divota jedna! kretenizam na kvadrat... 

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

znaci, ako nemos s njima na kraj, pridruzi im se... 

cekaj, evo sad cu odma izvuc mobitel, cakulat, pisat poruke, smetat di god stignem, a kome smeta i kome se zuri ko ga jebe... ma divota jedna! kretenizam na kvadrat... 

A čuj, ako te ulove, ulove. Ni prvi ni zadnji koji koristi mobitel.

A ne postoji "žuri mi se" - to ti na cesti nikog nije nimalo briga. Kreni ranije.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

A ne postoji "žuri mi se" - to ti na cesti nikog nije nimalo briga. Kreni ranije.

postoji ne ometaj... ako vec ne postoji zuri mi se... 

17 godina
wifi kaže...
Old Iggy kaže...

postoji ne ometaj... ako vec ne postoji zuri mi se... 

Već sam ti govorio što zakonski znači ometanje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice