Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.606.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vaš Auto Snova
RuskeGTT kaže...

ja sam prosljo ljeto na autu od stare izmjerio 3,4 na 100, 80% gradska voznja, ali lagana voznja bez naglih startova, i ostalih stvari sta utjecu na potrosnju...ne sjecam se koliko je cesto radila klima...ovo ljeto cu opet izmjeriti...

citroen c2 1.4 hdi

rekoh, voznja je bas ono penzionerska, dosta pazljiva...evo budem izmjerio opet za koji tjedan kad budem imao auto na duze vrijeme, jer je nemoguce to na osnovi par kilometara izmjeriti...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Valjda nije bio...

Noble M600

Sviđa mi se konačan zaključak u videu...{#}{#}

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

posto vecina vas tu stavlja slike i pise o autima koje realno nikada necemo imati( u ovo vrijeme)

evo moje bebe{#}

skoro 140ks a kaj se potrošnje tiče: zg - pula (vožnja gradom i okolicom) - zg= 5,8....divota{#}

(da se razmijemo, zadnje generacije Lancera i Impreze i dalje smatra savršenstvom i tehnike i dizajna (svaka čast talijanima ali to je moj osobni stav)

kod mene normalno radi.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 21:52 (cekpi).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Velika je steta sto se sustavno tuningom unistavaju Skyline-i.Kroz par godina bit ce ih sve manje i manje.Zbog tuniranja za drag/drift itd... neznam dali se uopce moze igdje naci netaknut Skyline.I muka mi je sto ih glupi ameri unistavaju,po principu hrpa ludih idiota natunira ga i onda ga nakon nekog vremena razbije....steta.Tako je i s drugim klasicima japanske autoindustrije

15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Velika je steta sto se sustavno tuningom unistavaju Skyline-i.Kroz par godina bit ce ih sve manje i manje.Zbog tuniranja za drag/drift itd... neznam dali se uopce moze igdje naci netaknut Skyline.I muka mi je sto ih glupi ameri unistavaju,po principu hrpa ludih idiota natunira ga i onda ga nakon nekog vremena razbije....steta.Tako je i s drugim klasicima japanske autoindustrije

nemoj zaboravit na hot rod-ove,šteta starih amera,i oni će za par godina postat rijetki

15 godina
Vaš Auto Snova

Porsche 911 Turbo.

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ova boja je zakon!

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
17 godina
Monopol kaže...

Ova boja je zakon!

Definitivno, MAT crna {#}

Međutim kažu da održavanje takve boje košta pravo bogatstvo, da se može noktom zastrugati da ti ostane "masnica na autu" kao da si na običnom prošao ključem.

Sugerira se da se stavlja nakon prvog nanošenja, stavi dvostruki sloj "mat zaštite", ali da će se opet u roku par tjedana pojaviti "ogrebotine"...

Sukpo ali efektono riješenje, nema auto koji ne izgleda dobro sa mat crnom bojom, čak sam na 402-ici jednom vidio pola sa matcrnom bojom i izgledao je SAVRŠENO!

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nezam je li bio, al mi je predivan :) 

17 godina
etnes kaže...

JE to je budučnost, nevidljivi auto i teleportacija{#}{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
14 godina
neaktivan
etnes kaže...

zaboravio sliku xD

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
etnes kaže...

JE to je budučnost, nevidljivi auto i teleportacija{#}{#}

da, da, budučnost xD

14 godina
neaktivan

Ova bebica :D

16 godina
etnes kaže...
etnes kaže...

zaboravio sliku xD

auto se zove

i rađen je po uzoru na auto u filmu ;)

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

ista stvar je i sa Suprama.. to mi je vjerojatno najdraži japanac iz zlatnih 90ih i ubuduće će biti sve manje stock neuništenih primjeraka.. a baš bi jednu imao, makar mi stajala neregistrirana u garaži

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Haf932 kaže...

Porsche 911 Turbo.

jel auto ima OS registracije? mislim da ga često viđam.. odlična boja, odličan auto..

(sry na duplom postu)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Vaš Auto Snova

@ nixass,  evo ti link.

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
etnes kaže...
etnes kaže...

zaboravio sliku xD

auto se zove

i rađen je po uzoru na auto u filmu ;)

Jedina prava Eleanor

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Honda Civic si :P

15 godina
warhed kaže...

Honda Civic si :P

Uff. Ovo je malo previše. {#}

Plymouth Hemi Cuda- meni je jedan od dražih muscle-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:47 (dv14).
17 godina

nema plymoutha do superbirda.. :D

ružan al legendaran

16 godina
neaktivan
nixass kaže...

nema plymoutha do superbirda.. :D

ružan al legendaran

Meni je ipak prelijep... ali ukusi su e :P

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

meni je - zgodan :D

ima nešto lijepo u ružnoći pojedinih automobila..

17 godina
nixass kaže...

meni je - zgodan :D

ima nešto lijepo u ružnoći pojedinih automobila..

Mazohizam{#}

15 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Porsche 911 Turbo.

Znam di je u Zgrebačkoj Dubravi znam ga nekad viđat jer se isti takav vozi po Dubravi

17 godina
Vaš Auto Snova

Jedan od najljepsih BMW-a.

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljepota dolazi iznutra

17 godina
warhed kaže...

Ljepota dolazi iznutra

Na stranu ukuse, ovo je ruzno :S

Sad s ukusom :D - niti jedan mi sportski auto nema lijep interijer, vecina su spartanski zbog cim manje nepotrebnih bedastoca kako bi bili sto laksi.

Audi R8 mi ima najljepsi interijer kao supersportski automobil.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:48 (Batista).
17 godina
Batista kaže...
warhed kaže...

Ljepota dolazi iznutra

Na stranu ukuse, ovo je ruzno :S

Sad s ukusom :D - niti jedan mi sportski auto nema lijep interijer, vecina su spartanski zbog cim manje nepotrebnih bedastoca kako bi bili sto laksi.

Audi R8 mi ima najljepsi interijer kao supersportski automobil.

Da o ukusima se ne raspravlja :-D

ja mislim da VW ima najbolji interijer (možda izgleda malo zastarjelo, ali funkcijonalno)

evo priložene slike :-D

A kod super automobila, ne treba ništa unutra, samo volan i ono najnužnije, ostalo ti samo smeta, također slika u prilogu :-D

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Polo GTI ima super unutrašnjost, kvalitetni automatski mjenjač + crni strop a i nije skup.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice