- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aha, i onda kad nesto crkne dijelove zazelis ba ti ih zubic vila donese?
Ja sam skroman, moja 3 su (in no particular order)
Avantine!!!! <3 Nisam ljubitelj francuza, imao sam Peugeota 307 1.6 HDI i mogu reći... iako me odveo od točke A do točke B... auto je bio pun svojih mušica... ali Avantine.... pogotovo u ovoj crvenoj boji... što bih dao da ga imam!!! :D
Genije, fakat si genije.
S koje si ti planete pao?
Cuo si za jacu M6 od ove koja ima 700 ks, a ova ima 800.
2 kompresora (supercharger valjda) i 3 turbine (turbocharger)? Je si li ti normalan?
I sta jos ima? 3 motora, 27 cilindra, 982 ventila i jos kilu krumpira u gepeku?
Mislim da i ne postoji dupli supercharger (ispravite me ako griješim...) ali koliko znam, više od 2 turbochargera se nemu staviti.
M3 su najbolje atmosferci, ali kad se ide iz njih čupati snaga onda se ide na turbo, a ne na kompresor.
Ista stvar sa M6, gdje se nikad ne stavlja kompresor, već se stavi veći, ili mehanički, ili bi- turbo!
Ja sam tako čuo ali sam čuo da ima 3 turbine i 2 kompresora (supercharger) od prijatelja on je tako rekao ja nisam pogriješio nego on ja sam samo prepričo.
To bi bilo nesto malo slozenije od Veyrona koji ima 4 bi-turbo punjaca zato jer ima praxticki dva V8 spojena u V16 i samo zato su na njega nakrcali 4 bi-turba
Sumnjam da je netko samo tako uspio stavit 3 turbine i 2 superchargera na obican motor
bmw razvija trocilindricnog triturbo dizela 1500 kubika snage oko 180-190ks (prema mojim zadnjim saznanjima od pred pol godine ili vise) koji ce se ugradivati u 1er i 3er, triturbo benzinca 3200 kubika za novi M3 i triturbo dizela 3000 kubika za X5 i vece bmw-e snage oko 350ks...
zivjele turbine!!!!!!
A tek 65tke..S itd.
Moj autić snova je ovaj macan:
http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi-lancer-evo-x-automatik-oglas-801745
:D :D Za provozat na autoputu: oke, za provozat na leniji: oke, za provozat na nekoj zavojitoj cesti: oke!
A dodge charger R/T iz 1970 kad se napravi tuning na njemu niti jedan auto ga ne može prestići
V8 motor
oko 500ks
Evo slike:
Ovajsa otpada možda odem jednog dana u ameriku po njega pa restaurirat.
@ bold
tjesi se ti pajdo..
imam kolegu koji je doterao ferrari testarossu iz italije, 90 i neko godiste, najjaci model, 12 cilindara, neznam kolko je konja, al vjerojatno preko 400-500. sredio ga i sve, i na auto putu ga neki tip oderao sa meganom R26!! nova tehnologija..nevrijedi tebi i soma konja u tom chargeru, golf gti te moze odjebat ko malog majmuna..
vjeruj mi, dozivio sam to. .
Ferrari Testarossa je 20 godina star najmanje pitanje je koje je godiste jer je proizvodnja trajala izmedu 85 i 91,kad je bio nov imao je 380 konja i maksimalnu brzinu od 290 km/h.Sad si razmisli koliko je konja tjekom 20 godina izgubio.Mozda i jest sreden izvana i radi,ali motor je tokom godina sigurno podosta izgubio na snazi.U jednoj epizodi Top Geara prije par godina su isli vozit 3 stara brzanaca-Ferrari,Lamborghini,i Masserati koji su tada imali nekih 20 i sitno godina sad imaju i vise jer je to bilo prije nekih 6-7 godina.Svaki od ta 3 auta je nakon dyno testa pokazao da je izgubio u prosjeku 100-120 konja.Neznam o kojem se modelu Megana tocno radi no svaki u prosjeku ima oko 230 konja,neke verzije i po 250,a ako je i tunan mozda ima i vise,pa i nije bas neko cudo ako je oprao Testarossu.
3x oke... official rennys sel of approval! :D btw auto je sexy :D
Ljudi moji samo da vam podijelim dojmove.Trenutno sam na praksi u Gavriloviću.Danas sam prolazio kraj Đurine garaže.Tu nema čega nema.Vidio sam samo mali djelić garaže tj.čošak(audi rs4,chevrolet corvette,2 escaladea ona velika ,lexus is 250,mercedes sivi neki,citroen c5 novi,passat najnoviji) a čuo sam od ovoga što radi tamo da je drugi dio pun oldtimera a druga garaža je sva puna motora.Lucky son of a bitch
Ok SAJB, ali danas na putu za posao sam pomislio kako bi bilo dobro voziti ovog malca.
5.6 sekundi do stotke, 500 km s jednim punjenjem, punjenje: 45 minuta, otprilike 7 kn
po noćnoj tarifi za napunjenih 100 km, dakle sa jednim "rezervoarom"
potrošim 35 kn i pritom ostavljam u startu 99% auta :))))
Tesla, Model S
Ok SAJB, ali danas na putu za posao sam pomislio kako bi bilo dobro voziti ovog malca.
5.6 sekundi do stotke, 500 km s jednim punjenjem, punjenje: 45 minuta, otprilike 7 kn
po noćnoj tarifi za napunjenih 100 km, dakle sa jednim "rezervoarom"
potrošim 35 kn i pritom ostavljam u startu 99% auta :))))
Tesla, Model S
Pljunuti maserati Grad turismo...
Ali stroj i jedno i drugo :-D
Pljunuti maserati Grad turismo...
Ali stroj i jedno i drugo :-D
Da kad sam gleda thumbnail mislija ono maserati, kad gledam ovi spominje punjenje
na teslu bi mogao izdrkati koliko je lijep auto...ekoloski sportas predivnog dizajna i solidnih performansi...jedino bi mi zvuk motora falio, ali kad bi vidio vise para u dzepu umjesto da ih "bacam" na gorivo onda bi zaboravio na taj nedostatak :)
Granturismo je ljepota samo takva, ali taj guta sa ferrarijevim motorom benzin kao
zahodska školjka vodu nakon ispiranja velike nužde:) Mislim, tu su negdje cijenom,
a bome i performansama unutar zakonski dopuštenih brzina, ali tesla s type
ih sve šije sa jeftinim "gorivom" i čistim ispuhom. Još bi samo trebalo "tjunirati"
tako da mu se otraga na mjestu gdje bi trebao bit auspuh stavi zvučnik koji bi
za bolji respekt puštao pri ubrzanju zvuk nekakvog turbomlaznog aviona u uzlijetanju :)
@ruske; neznam jel spominješ teslu roadstera.. to je ok auto a o designu ne treba ni pričati jer
ga je konstruirao Lotus. Ovaj type s je već obiteljska makina cjenovno ranga Lexusa GS/LS, baterije
i indukcijski motor hlađeni vodom, ono, pristojan hajend auto za sve. Samo tek se čeka prodaja.
Tvrde sadće, samo što nije :)
Nisam baš skroman, ali je stvarno !!!
458? Danas ga zaobišao parkiranog kod kaptol centra. Nije tvoj?
za bolji respekt puštao pri ubrzanju zvuk nekakvog turbomlaznog aviona u uzlijetanju :)
Ima ti neki ka tuning kit, koji je spojen na zvucnike, koji se ugrade vani i bilo kojem autu daje zvuk neke zvijeri.. samo odaberes na panelu koji ces zvuk ^^
posto vecina vas tu stavlja slike i pise o autima koje realno nikada necemo imati( u ovo vrijeme), ja sam stavio 2 auta, jedan koji bih zelio imat te jedan kojem se divim. koji nisu ni jeftini ni skupi, jednostavno mi se svida to sto dolazi u mnogo paketa,njihov dizajn,predivne linije,interijer te posebice cjelokupni izgled.
1. Opel Calibra
Nije ni jeftina niti skupa, jednostavno mi se svida to sto dolazi u mnogo paketa,njezin dizajn,predivne linije,interijer te posebice cjelokupni izgled/eksterijer.
2.Subaru Impreza WRX
Ondje odakle ja dolazim nema mnogo egzoticnih auta, svi su vecinom punto, daewoo,golf I, II, III, prosjecni auti za od 1 do 3 soma eura, no za ovim autom uvijek okrecem glavu jer je to jedini takav u mom mjestu i jednostavno je odlican i sama pomisao da je to WRC vozilo prilagodeno za cestovnu upotrebu ulijeva postovanje i divljenje.posto vecina vas tu stavlja slike i pise o autima koje realno nikada necemo imati( u ovo vrijeme), ja sam stavio 2 auta, jedan koji bih zelio imat te jedan kojem se divim. koji nisu ni jeftini ni skupi, jednostavno mi se svida to sto dolazi u mnogo paketa,njihov dizajn,predivne linije,interijer te posebice cjelokupni izgled.
2.Subaru Impreza WRX
I ja bih Subarua,auto onak baš djeluje Divlje
bajoss ovaj usisnik na haubi te pojede, premocno