Pozdrav svima
Forum je odlican i vidim da je ovdje sve znalac do znalca pa bih zamolio za savjet.
Imam televizor LG LD 350 sa najnovijim firmwareom i prije par dana kupio sam radi direktnog gledanja filmova sa eksternog hard diska WD MyBook Essential 3TB USB 3.0.
Nazalost cim sam disk spojio televizor ga nije prepoznao. Kasnije sam tek saznao trazeci po googlu da je problem da tv ne podrzava diskove od preko 2 TB.
Zato sam nazalost prinudjen ici u novu investiciju.
Dvoumim se izmedju WDTV Media Player Live trece tj. najnovije generacije (model WDBGXT0000NBK-EESN) i ASUS Media Player O!Play HD2 (zato sto ima USB 3.0 prikljucak za moj USB 3.0 hard disk).
Zanima me samo gledanje filmova direktno sa mog novog hard diska kojeg sam naveo, da podrzava sve formate,da je slika i ton super i bez zastoja,da se sadrzaj diska brzo izlista i ucitava,kao i da se moze video pauzirati (ako ne grijesim na forumu sam procitao da jedan od ova dva playera nema tu banalnu opciju,mozda WD LIVE).
Molim Vas za savjet oko kupnje i hvala puno unaprijed.
Inace WDTV Live bih mogao kupiti i danas,dok mi je puno teze naci ovaj drugi,Asusov player,mozda iduceg tjedna ili tek do ili cak iza nove godine (naravno ako je ovaj Asus bolja opcija nije problem cekati ali je pitanje kad cu ga docekati jer ga nisam nasao na stanju u mnogim shopovima,a i kad se pita da ga nabave kao da im hocu vaditi zdrav zub jer im je izgleda mrsko nabaviti uredjaj koji skoro niko nije htio,ne znam zasto,kupiti,tj. slabo je bio trazen...).
Pozdrav