Odmah na početku napominjem da je ovo pitanje prilično glupo i početničko, ako ne i offtopic.
Znači, linija (Sony mhc-wz5) nalazi se u jednom kutu sobe, računalo u drugom. Kupio sam stoga kabel od 10 metara, plativši ga nemalih 120 kuna, koji na jednom kraju ima normalni jack za slušalice, zvučnike i slično, a na drugom jedan crveni i jedan bijeli izlaz. Ili, da budem precizniji i citiram što piše na kutiji u kojoj je došao kabel: Male - Male: 3.5mm stereo jack plugs - 2xRCA PHONO plugs.
Problem je što linija ima iza po dva crvena i dva bijela ulaza i ja ne znam gdje uštekat ovo. Naravno, probao sam sve kombinacije i ništa ne radi, a i čini mi se da baš i ne pašu ti kabeli pošto nekako labavo uđu u te rupe.
Znam da će ovaj moj post vjerojatno izazvat salvu smijeha kod bilo koga tko ima imalo iskustva s ovakvim stvarima, ali, eto, priznajem, totalna sam nubara i idiot za ovakve stvari pa vas stvarno molim da mi pomognete - trebam li mijenjat ovaj kabel, trebam li neki dodatni adapter, što mi zapravo treba? :)
Hvala i pozdrav