Playstation 3 kao DVD player?

poruka: 4
|
čitano: 2.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pitao me kolega znam li koje video formate podržava Playstation 3, to jest je li on sposoban reproducirati filmove na klasičnom tiskanom ili prženom video DVD-u, DivX i druge moguće i nemoguće formate.

Prema svemu što kolega i ja znamo u teoriji - trebao bi podržavati svašta. Pa ga se isplati kupiti i samo zato da bude linijski DVD player koji podržava i blueray. Ali lik iz dućana koji prodaje tu spravicu rekao je da ne podržava DVD video?!? Istina, lik se nije doimao osobito bistrim, ali da ne zna nešto tako trivijalno?!?

Pa molim one koji to znaju iz osobnog iskustva ili kako drukčije da mi riješe taj misterij...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 22:39 (Bert).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 kao DVD player?

PS3 ti je najjeftiniji blu-ray čitač , čita dvd , cd , od kraja 2007 i divx/xvid sa titlovima , wmv fileove. ima HDMI izlaz

ovo ti je copy/paste sa sony službenog sitea

______

PLAYSTATION®3... it does it all. It plays all kinds of formats—including Blu-ray Disc,™ DVD, CD-ROM and CD. So, if it's been recorded, taped, filmed, shot, programmed, developed or even just imagined, there's a good chance the PS3™ will play it.

Music & Audio
Play music CDs
Connect to the Internet to obtain detailed album information, including album title, artist, length of album
Copy CDs directly to your hard disc drive (HDD)
Store and listen to other formats of audio/music files

Movies & Videos
Play Blu-ray Discs™ (BD) and DVDs
Connect your digital video camera directly to your PLAYSTATION®3 with a USB cable
Store and watch your own videos
Download exclusive video content from PLAYSTATION®Store

Photos
Store your personal digital photo albums
Use any of the various slide-show options to view

Internet
Surf the Internet with the PLAYSTATION®3 Internet Browser and the SIXAXIS™ wireless controller (choose your own online destinations)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 23:22 (Wolverine).
17 godina
neaktivan

Naravno da podržava DVD video, a, što se tiče divix-a koliko ja znam to je stiglo kasnije , kad je izašao PS3 nije podržavao divix, već je nakon nekog određenog vremena stigla verzija upgrade-a, koji sa tom svojom instalacijom pokreće divix.  Mislim da je bila ver. 2.2 tako nešto, pošto taj upgrade ide dosta brzo i dosta često, znači stalno se svako toliko nadograđuje. Prije nekih par dana je izašla verzija 2.36

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, pomogli su.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice