Kvaliteta slike filma gledanog preko hdmi kabela

poruka: 3
|
čitano: 2.885
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zanima me jedna stvar

recimo kada gledam film preko laptopa zna mi slika onako tiltati ili zastati i biti losija nego inace(neznam koji je uzrok mozda zato sto mi je komp pun virusa ili nesto drugo...,uglavnom nije bian uzrok),

dok recimo taj isti film prebacim na usb pa usb ustekam na dvd player(ili ga gledam na dvd playeru preko dvd disca) i gledam film na tvu,

od istog tog filma slika mi je savrsena onda na dvdu,

e znaci sada me zanima kada bi laptop spojio preko hdmi kabela s tvom i isti taj film koji mi tilta na laptopu gledo na tvu preko hdmi kabela, bili mii slika isto tiltala  na tvu kao na laptopu ili bi mi bila ok kao kada sam gledo preko dvd playera

zanima me posto mi je jedan tip reko da je na tvu preko hdmi kabela slika filma identicna u potpunosti sa slikom na laptopu,po tome bi onda isto tiltala na lcdu

molim odgovor

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ti isključivo ovisi o tome da li ti je problem u samom laptopu (hardverske prirode) tipa loš VGA konektor ili malo toplinom oštećen GPU ili je samo problem u driverima pa kad si instaliraš najnovije stvar proradi Namigiva

HDMI kabel tu ništa ne mijenja.

Ako imaš lošu sliku na display-u od laptopa onda ćeš imat i lošu sliku na TVu preko kabela (osim naravno ako je sam display na laptopu oštećen).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kvaliteta slike filma gledanog preko hdmi kabe

Slika ti šteka na laptopu vjerojatno jer nemaš dobre video codece ili drivere za grafičku ili ti je laptop jednostavno preslab za gledati filmove, što je malo vjerojatno osim ako ne gledaš hd filmove.

Slika će biti ista kao na laptopu prek hdmi-a, isto će štekati.

Grow old or die trying.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice