Kako povecati titlove(.srt)

poruka: 11
|
čitano: 23.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

hi

ma napokon sam nabavio dvd koji mi prima divx i srt. titlove(prijevod)

samo postoji jedan veliki problem

kada prijevod ubacim , slova su mi jako mala i cim sam poceo gledati film , pocele su me oci boliti nakon 10 minuta

mogu li ja ikako povecati titlove te i onda ih prikeljiti u film

ako da kako i na koji nacin

molim da mi netko temeljito objasni

inace sam sve probo preko daljinskog ali ne ide , kada zoomiram slika mio se poveca ali ne i titlovi, oni ostaju isti

inace sistem mi je takav ,da mi prima titlove u film ako imaju naziv isti ko film, znaci ako je film batmanbegins.avi, onda titlovi moraju biti ispod njega pod batmanbegins.srt(gledam na dvdu filmove koje sprzim  na dvd)

moraju biti u srt. formatu

please help

0 0 hvala 0
16 godina

Kad skineš film onda moraš i skinuti titlove baš za taj film. Govorim o divx-u. Znači ako je film ripan od axxo-a takvi ti i titlovi trebaju biti. Zna se poklopiti da i drugi neki titlovi odgovaraju ,pa ih je najbolje provjeriti prije prženja na kompu. Povećati titlove možeš preko notepada ,ali mislim da ti nije problem u veličini titlova nego u tvom dvd-playeru. Kad povećaš titlove tvoj dvd-player će ih prikazati isto kao i prije.  Inače ,meni su najbolji ripani filmovi od Noir-a i aXXo-a. A što se tiče ugađanja titlova, skini program subtitle workshop i sa njim možeš podesiti razne opcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako povecati titlove(.srt)

Ovisi o tome koji si DVD player kupio. Ako je neki od 200 kn koji nema mtk chip neces ih nikako povecat. Ako si kupio taj s mtk chipom onda potrazi na internetu firmware koji podrzava hrvatska slova i povecavanje titlova, sprzi ga na cd i napravi upgrade. Procitaj dobro uputsva i nemoj falit oznaku DVD playera jer ces ga morat nosit u servis.

16 godina
neaktivan

Mislim da sam pročitao negdje da .srt titlove nije moguće povećati

Neznam kako da se potpišem?

0 0 hvala 0
16 godina

Reko sam da se preko notepada mogu povećati -BEZ PROBLEMA-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

Reko sam da se preko notepada mogu povećati -BEZ PROBLEMA-

Šta to vrijedi kad će samo u notepadu bit veći,a na filmu će biti isti!

16 godina
bodija kaže...

Kad skineš film onda moraš i skinuti titlove baš za taj film. Govorim o divx-u. Znači ako je film ripan od axxo-a takvi ti i titlovi trebaju biti. Zna se poklopiti da i drugi neki titlovi odgovaraju ,pa ih je najbolje provjeriti prije prženja na kompu. Povećati titlove možeš preko notepada ,ali mislim da ti nije problem u veličini titlova nego u tvom dvd-playeru. Kad povećaš titlove tvoj dvd-player će ih prikazati isto kao i prije.  Inače ,meni su najbolji ripani filmovi od Noir-a i aXXo-a. A što se tiče ugađanja titlova, skini program subtitle workshop i sa njim možeš podesiti razne opcije.

16 godina
neaktivan
bodija kaže...
bodija kaže...

Znam,znam.Shvatio sam odmah...nema vezeIzlanuo se

16 godina
neaktivan

našo sam program avisub s kojim mogu povecati titlove i uspjelo mi je , medutim imam opet jedan veliki problem,

slova mi se sada u urednoj velicini pojavljuju na tvu medutim idu previse udesno tako da ne vidim kraj recenice i skroz mi stoje na desnoj strani ,kako sada napraviti da ih centriram u sredinu znaci da titlove pomaknem 4.5 ili kolko vec treba centimetra prema lijevo,da budu u sredini

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eh stari moj...to ti je divX! kad oćeš jeftino gledati filmove, onda bar progutaj to što su slova mala ili nisu sinhronitzirana il što već...ili gledaj DVD (mpeg2)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hm, pa probaj isto sa tim programom na neki način namjestit, ne znam, jer nemam program, al probaj. Osim ako ti je desno radi prevelikih slova pa da ne stanu na ekran (u što sumnjam).

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice