Firmware za dvd sony dvp-ns36

poruka: 14
|
čitano: 4.327
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje
prihvaćeno rješenje

molim jel netko zna gdje mogu nać firmware za sony dvd dvp-ns36 molim pomoć gdje ga mogu skinut i kako se instalira u dvd tj tjek oprracije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

jel netko zna jel postoji firmwre za sony dvp-ns36 i kako s instalira u dvd hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firmware za dvd sony dvp-ns36
a kaj ce ti??
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da ga želiš natjerati da čita DivX.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ma ne on čita divx ali mala su slova i neka ne pročita pa sam misli da se može zamjenit postojeći firmware da su titlovi veči i da ih sev pročita

17 godina
neaktivan

http://www.sancta-domenica.hr/

kontaktiraj generalnog uvoznika i upozori na navedeni problem tada oni šalju problem u središnjicu za našu regiju za  Sony i mozda se netko potrudi popraviti ovaj problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 16:15 (petric1).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ma čuo sam se ja sa serviserima oni su rekli da oni ne ubacuju softere u DVD pitao sam ih jel posoji neki novi firmware za taj tip Dvd da poboljša titlove dvd nije potrgan on čita odlično divx ali zezaju ga titlovi

17 godina
neaktivan
POMOĆ- Firmware za dvd sony dvp-ns36
autorov komentar

pa jel netko zna kako i gdje ima firmware za dvd sony dvp-ns36 jer sad na postojećem su mali titlovi i nečita ih sve pa jel netko zna šta da radim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zna Google, pitaj ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: POMOĆ- Firmware za dvd sony dvp-ns36
jooka kaže...

pa jel netko zna kako i gdje ima firmware za dvd sony dvp-ns36 jer sad na postojećem su mali titlovi i nečita ih sve pa jel netko zna šta da radim

posjedujem isti dvd player i nemam nikavih ali ama bas nkakvih problema sa titlovima.
dovoljno velika, i citljiva slova.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hoće i kod mene obićni DVD film ali Divx je upitanju onda zjebava  sa titlovima budu mala ili ih neče da pročita koji bi to mogao bit razlog

17 godina

Mislim da za taj model nema noviji firmware.

Inace, gledaj na stranici http://www.sonydigital-link.com/

A sto se tice velicine, istina, manji je font nego na recimo dvd-u, ali mene uopce ne smeta, premali nije.

I podrzava nas jezik bez problema.

17 godina
neaktivan
autorov komentar

čekaj kolega jel ti čita sve divx titlove kod mene neče sve da čita divx titlove možda nisam neke postavke namjestio

17 godina

Ja nemam taj model, ali se firmware odnosi na vecinu Sony playera.

Cita sve sto sam ja do sada probao, jedina stvar je da titl mora imat apsolutno identican naziv kao i video datoteka, ali sa ekstenzijama .srt, .sub, ili .txt.

Mozda eventualno da u postavkama samog playera prebacis na nas kod, a ne na defaultni, mislim da je nas kod 1506, ali nisam sto posto siguran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice