WMP 11 funkcije

poruka: 5
|
čitano: 1.215
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WMP 11 funkcije

Možda će ovo zvučat debilno..al zanima me postoji li u WMP11-ici nešto poput Jump To File-a u Winampu i koji su hotkeysi za to??

Isto me zanima i za ID3 tag editor tijekom playbacka... Postoje li plug-ini za to?

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WMP 11 funkcije
makaweli kaže...

Možda će ovo zvučat debilno..al zanima me postoji li u WMP11-ici nešto poput Jump To File-a u Winampu i koji su hotkeysi za to??

Isto me zanima i za ID3 tag editor tijekom playbacka... Postoje li plug-ini za to?

Odeš u library, desni klik na pjesmu i odeš na open file location. Koliko sam skužio to je to što tražiš
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan

ma mislio sam na traženje neke pjesme u playlistu..kao sa tipkom J u winampu :)

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

ma mislio sam na traženje neke pjesme u playlistu..kao sa tipkom J u winampu :)

Za to imaš u gornjem desnom kutu okvir search. Upišeš ime pjesme i on izbaci dolje traženu pjesmu
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan

ma sve je to ok..al to je za library..zanima me jel moguće u postojećem playlistu da ga ne mijenjam "skočiti" na određen title ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice