Ubacivanje titla u film preko programa NERO

poruka: 11
|
čitano: 7.456
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Zna li itko kako ću ubacit prijevod tako da usput povecam kvalitetu na 8gb odem NERO u create and edit i author,edit,and capture video i tu ubacim film i snimi ga odlicno samo nema prjevoda e sad kako bi se moga ubacit prijevod ???

i usput kad snimi film ikone budu raspodjeljenje na vise djelova tj.. taj film se raspodjeli na vise djelova npr.. VIDEO_TS or AUDIO_TS kak cu tu ubacit prijevod 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam koliko ti je ovo od pomoći,ali Convert X To DVD odlično obavlja taj posao,a titlove ubacuješ desnim klikom na Podnaslov>Dodaj Podnaslov.Za Nero ne znam.

alrighty then

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Ubacivanje titla u film preko programa NERO

E i ja sam zna za to ali kod nekih titlova kad ne konvertiras onda prijevod se poklapa a kad konvertiras onda se izgubi vise se ne poklapa sad to meni nije jasno jeli ima nacina da se more da se negdi promini taj fps ili jeli se more gledat jeli se poklapa taj prijevod.

16 godina
neaktivan

E ne znam.Obično skinem titl baš za tu verziju filma i isprobam na kompu i uredno je sinkroniziran sa slikom.Mislim da mi se jednom dogodilo isto što i tebi,da titl i slika nisu sinkronizirani,ali ne znam zbog čega je to bilo.Pričekaj malo,bude netko od kolega već uskočio.{#}

alrighty then

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

E sad ste mi ispali malo pametni {#} što ste rekli da skida te bas za tu verziju filma kako znate za istu verziju filma di se to gleda ja obicno upisem na google ime filma i na kraju prijevod ili titlovi

17 godina
neaktivan
Napisao buh ti kako al ne mogu od smijeha :)
:)
15 godina
neaktivan

He he, logic...

Ali hajd'mo pomoć'!

Najprije vidi na stranicama hr.podnapisi.net ili titlovi.com jel ima prijevod za taj tvoj film (release grupa itd... na podnapisi.net baš imaš koji je fps titla).

I odaberi odgovarajući, što već znaš ali evo da budem detaljan...

Nakon toga ako koristiš convertxtodvd i ako ti je output pal (a vjerojatno i jest) onda ti treba svaki titl biti u 25 fps.

Tako da ako konvertiraš film iz 23,976 fps u dvd s 25 fps, moraš skinuti titl prebaciti u 25 fps. Za to možeš koristiti Subtitle Workshop (ima u helpu tutorial kako se to radi).

Nakon toga bi ti taj titl trebao šljakati na tom dvd-u.

A što se tiče nera, ne znam ti za njega ništa reći jer ga izbjegavam.

Nadam se da kužiš  što hoću reći, malo jest zbrda-zdola ali probaj ako ti se da.

SILENCE! I kill you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako si ti napisao zbrda dola sta bi trebali reci za ove gore postove ;)

Ni za glavu ni za rep ;)

:)
14 godina
protjeran

E kuzim povata sam stogod svaki film koji je pal je 25fps i moram otic u subilistworkshop prominit taj prijevod na 25fps valja je tako 

15 godina
neaktivan

Tako je jer convertxtodvd prebacuje svaki u 25 fps ako se odabere pal.

SILENCE! I kill you!
15 godina
neaktivan
Ubacivanje titla u film

A jel netko zna kako se moze titl ubaciti u fil al ne ono samo da stavim isto ime na film i titl, nego bas da ubaci titl u film?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice