Dobio sam novu TV karticu Pinnacle PCTV Pro te istu ugradio u PCI utor, kada sam ubacio driver nisam mogao instaliran (koristim Windows 7 32 bit_na),uspio sam nekako skinut drivere sa neta i sada mi u Device Manageru pokazuje da je i Radio i Tv tuner instalirani. Kada pokrenem program Windows media center javlja se poruka danema tv tunera. isto se prikazuje i sa programom CyberLink PowerCinema.Jednom sam čak uspio dobiti sliku na RTL Tv ali je bila užasno loša a sada više ne mogu ništa zbog problema oko drivera.To me muči već 10-ak dana pa molim za pomoć tko je imao takov problem!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Generalno tv kartice lose rade na win 7. Juce sam se zezao sa jednom asusovom i nema snanse da proradi na friskoj instalaciji win 7. Sve radi ali slike nema. Dosao kuci ubacio u moj kom sa win 7 x64 i proradila iz prve pa ti budi pametan. A druga asusova koju sam imao sa poptumo isitim chipom proradil iz prve na tom drugom kompu.
ja imam pinnacle pctv pro 310i i kad sam instalirao windows 7 nikakvi dodatni driveri nisu bili potrebni. odmah sam mogao gledati tv. jesi probao pokrenuti media center bez da prethodno instaliraš drivere za tv karticu?
Probao sam na kompu koji ima windows 7 64 bit-na verzija,nisu karticu čak niti prepoznali,kada sam prebacio na komp sa 32 bit-nom verzijom prepoznali su karticu ali sam morao instalirati drivere jer mi je u Device Manageru bio žuti uskličnik pod pctv radio i pctv tv tuner-om, ponavljam jedno kratko vrijeme sam dobio sliku na rtl-u ali se brzo izgubila i više ništa nije moguće nać jer program za gledanje tv-a javlja poruku da nema tv kartice!
imam navedeni dvb t sto se prikljucuje na laptop, naime treba mi softver da instaliram a nigdje ga ne mogu naci na netu, i zanima me kako cu ga podesiti da mi hvata digitalni signal. toliko sam toga pretrazio ali nigdje nisam nasao. nadam se da ce mi ko pomoci! LP