Stavljanje Watermarka Na Video

poruka: 4
|
čitano: 1.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako ,treba mi sledeci program
Program koji moze da stavlja watermark(logo,zig),da mu ja odredim putanju kako ce da "skakuce" po video-u ,da ima masovnu komandu(znaci da odradi 100-200snimaka odjedanput a ne da ja ubacujem posebno), da ima podrsku za DualCore (da brze odradi,to ako ima ima ako nema ko ga .... ) i da najvaznije da potrzava *.FLV i *.3GP   fajlove ;)

ima nesto takvo? :)

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e sad bas neznam nijedan program da to bas sve moze uradit ali vako vecinu video edit programa to moze uradit progooglaj malo

Imas od ovi bolji Sony Vegas,Adobe after effects,Adobe Premiere

Pa imas onda od onih manji Video Edit Magic

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Stavljanje Watermarka Na Video
pa pazi nisam ni ja budala od juce pa da neznam za Vegas,Premier i sl programe za profesionalno editovanje video sadrzaja...ali to em je glomazno em je zahtevno(za naucit),ja sam nasao Watermark Master i ima sve to samo ne moze da radi sa flv i 3gp-om a meni to najvise treba :/
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
RE: Stavljanje Watermarka Na Video

pa kad nisi budala kako ti moze biti tesko naucit?

No nema veze, zasto onda ne probas s nekim programom prvo prebaciti format u tebi prikladniji?

Da, to je jedna bespotrebna konverzija vise, ali tako ti je to kad ne zelis instalirati Edius ili Vegas, vjeruj mi funkciju koji ti trazis svatko se moze snaci u par minut u navedenim programima, a o afterima da i ne pricam.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice