Softver za TV karticu

poruka: 11
|
čitano: 3.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Softver za TV karticu

Imam leadtek winfast TV2000 XP expert TV karticu i zanima me da li postoji neki bolji sooftver za gledanje tv-a od onog koji dolazi s njom u paketu

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2008 18:19 (Sim4).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Softver za TV karticu

postoji, siguran sam.

17 godina
neaktivan

Pa ono jel može kakva preporuka

17 godina

http://www.chris-tv.com/

Treba platiti, doduše ;)

Ima i free verzija, ali je dosta okljaštrena

17 godina
neaktivan
Softver za TV karticu

Cyberlink PowerCinema

Nero Home

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od ovih jedni chrisTV mi moze posluziti a ova dva uopce nisam uspio natjerat da mi prikazuju program s tv kartice

17 godina
moderator
Sim4 kaže...

Imam leadtek winfast TV2000 XP expert TV karticu i zanima me da li postoji neki bolji sooftver za gledanje tv-a od onog koji dolazi s njom u paketu

Vec je bila slicna tema - ova.
17 godina
neaktivan

Jbg nisam vidio trazio sam jel ima al ocito sam nekako to propustio. Imam pitanje za u vezi ChrisTv-a: ne mogu nikako napravit da mi prikazuje sliku preko cijelog ekrana. Imam 17-incni LCD i stavvim normalno format slike 4:3 ali uvijek mi uz gornji i donji rub slike ostane crni dio. Jel zna netko kako da to napravim

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2008 13:48 (Sim4).
17 godina
neaktivan

Ja koristim DScaler. Dosad nisam imao većih problema.

17 godina
moderator
Sim4 kaže...

Jbg nisam vidio trazio sam jel ima al ocito sam nekako to propustio. Imam pitanje za u vezi ChrisTv-a: ne mogu nikako napravit da mi prikazuje sliku preko cijelog ekrana. Imam 17-incni LCD i stavvim normalno format slike 4:3 ali uvijek mi uz gornji i donji rub slike ostane crni dio. Jel zna netko kako da to napravim

Omjer stranica slike 17"-nog LCD monitora je 5:4, a ne 4:3, tako da moras imati crne trake ako ne zelis izobliciti sliku ili ako je ne zelis povecati tako da ti dijelovi slike izlaze iz ekrana (ako to zelis, potrazi funkciju naziva Pan&Scan ili tako nesto - ne znam, nisam koristio taj program, u programima za gledanje videodatoteka obicno se tako zove).
17 godina
neaktivan

Uspio sam hvala na pomoci

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice