Na kompjutoru imam film ,,La vita e bella,, i trebam sutra donijet u školu. Film je MPEG-4 formata i ja sam ga pokrenuo u GOMplayer-u. Sada kada sam stavio na DVD i ubacim u DVD-player očitava mi samo jednu praznu mapu a filma uopće nema. Što da radim da mogu gledati taj film na DVD-playeru na TV? Imam link odkuda sam ga skinuo pa ako će vam to pomoć, u privatnu poruku. BRZA POMOĆ!! HVALA!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Player ti vjerojatno ne podržava mpeg-4 format.
Probaj film sripati na neki format koji je podržan.
Preporučam program imena Freemake Video Converter.
Ali meni na DVD-u piše da podržava MPEG-4 i sada sam probao ubaciti u laptopu, ne preoznaje datoteku. http://www.zaslike.com/viewer.php?file=yrgxylkn7gk13gh9ay.png
Ali meni na DVD-u piše da podržava MPEG-4 i sada sam probao ubaciti u laptopu, ne preoznaje datoteku. http://www.zaslike.com/viewer.php?file=yrgxylkn7gk13gh9ay.png
A meni se samo na TV-u vidi ova mapa ,,Sample,, koja je prazna
to nije codec MPEG 4 nego container mp4
unutra moze bit i x264 kojeg tvoj dvd player ne podrzava
A što da ja sad napravim? Neznam što podržava naš DVD-player u školi? Možda znate koji što normalno podržavaju DVD playeri pa da convertiram u to? Stvarno mi je htino. DO SUTRA!! Hvala 
A što da ja sad napravim? Neznam što podržava naš DVD-player u školi? Možda znate koji što normalno podržavaju DVD playeri pa da convertiram u to? Stvarno mi je htino. DO SUTRA!! Hvala 
skini si convertxtodvd i sa njim to napravi
pustat ce ti ga sigurno
xvid/divx sigurno
xvid/divx sigurno
nemora bit
iz pocetka dvd playeri ga nisu podrzavali tak da mu je ono moje najsigurnije ,a ionako xvid/divx suxa
Skini VSO Convert X to DVD,odradi posao za nekoliko minuta(točnije sati)
Convertaj u VOB ili MP4 sa XviD kodekom.
Da modaš firmware možda bi i radio taj film ali vjerojatno bi štekalo jer je H.264 procesorski zahtjevan.
Convertaj u VOB ili MP4 sa XviD kodekom.
Da modaš firmware možda bi i radio taj film ali vjerojatno bi štekalo jer je H.264 procesorski zahtjevan.
nemoj ga mucit sa nikakvim xvidom kada neznas dal ga DVD podrzava
420chan.org // 7chan.org
ah... od susjeda dvd ne podrzava ,a i racunaj da je to skola :D
i jako mu je bitno zato mora igrat na sigurno
Hvala svima uspjelo je! Sad su nam ostala još 2 školska sata za********* tj. zezancije jer nas profa ostavi da sami gledamo film.
mene zanima slijedeća
imam dvd pler koji ne može pročitati avi format ali može pročitati mpeg 4
e sada ja imam konventer za sve video formate i sada kad bi konvenirao u mpeg format
jel bitno ako na profil konveniranja zadržim opciju DVD PAL compatible MPEG 2 4000 kbps 25 fps 720×756
jel ima neke razlike u mpeg2 i mpeg 4
dali bi dvd pler pročitao film konvertiran u mov format na profil HD Quick Time MPEG 4 (MPEG 4 9600 kbps 1920×1080. 29,97 fps AAC - 192)
mene zanima slijedeća
imam dvd pler koji ne može pročitati avi format ali može pročitati mpeg 4
e sada ja imam konventer za sve video formate i sada kad bi konvenirao u mpeg format
jel bitno ako na profil konveniranja zadržim opciju DVD PAL compatible MPEG 2 4000 kbps 25 fps 720×756
jel ima neke razlike u mpeg2 i mpeg 4
dali bi dvd pler pročitao film konvertiran u mov format na profil HD Quick Time MPEG 4 (MPEG 4 9600 kbps 1920×1080. 29,97 fps AAC - 192)
koji to DVD nemre pročitat vulgaris divX a može mpeg 4????