Movie Maker problem

poruka: 5
|
čitano: 1.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Movie Maker problem

Problem je u tome što nemogu importati više videa uvijek importa samo onaj koji je zadnje označen, prije označim nekoliko videa i sve ih importa a sada mi još ovaj jedan video koji importa razdvoji na nekoliko dijelova.

Kako riješiti problem?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 19:20 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Movie Maker problem

Probao sam raditi sa tim Movie Makerom i nekad bude sve ok, a nekad sve same frustracije. Cesto nestabilan i srusi se sam od sebe.

Imao sam slican problem, pa sam malo improvizirao na sljedeci nacin, importao sam jedan filmic, pa ga stavio na alatnu traku, pa sam importao drugi filmic koji je izbrisao prvi (ali svjedno ostao je na alatnoj traci) i tako redom. Sto se tice cjepanja video datoteke prilikom importa stvarno neznam do cega je, ali to mi se nije desavalo na Sp2, nego samo na Sp3. A najgore od svega je kad sam pri zavrsetku posla u movie makeru htio da snimim i da nastavim sutra, on se srusi i sve ispocetka..GRRRRR

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Movie Maker problem

Pokušaj umjesto MM koristiti Nero Visio, ima sličan pristup, a malo bolji je program za takve poslove. Dio je paketa Nero Ultra.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
17 godina
neaktivan
Movie Maker problem

Ma imam nero pa mi je malo nepregledan

Na Sony Vegasu neznam kako staviti slova preko videa ili slike

I Adobe Premier mi je malo nejasan oko nekih stvari pa sam se odlučio za movie maker ali ako neko zna rješit problem sa Vegasom onda mi ne treba movie maker

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Movie Maker problem

a kad si probao sve onda probaj i Edius v4.5, vjerojatno danas najjaci (najprofesionalniji) program za video editing.

Sve one botune po njemu nemoj ni pokusavat stisnut, otvori njegove 'kratice na tipkovnici' i ako se u sat vremena ne snadzes kidam glavu!

P.S:

C je za rez, najvaznija tipka! Smijeh

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice