After Effects cs4

poruka: 3
|
čitano: 1.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
After Effects cs4

http://www.adobe.com/products/aftereffects/?promoid=BPDDW   eto i cs4 je izasao i sto mislite hoce li biti bolji od cs3 ili losiji.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: After Effects cs4

zasigurno nece. Smijeh

no salim se naravno. Adobe svakih par godina izbaci nove verzije svojih programa, uglavnom su to do sada bili faceliftovi i popravljanje bugova.

Nove mogucnosti se mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Radio sam u AE 5, i na svakoj sljedecoj verziji (6,7,7.5,CS3) i jedino opipljivo korisniku je malo stabilniji i ljepsi program (sve se to moze izvest i updejtovima).

Da mi sutra netko makne AECS3 s kompa i stavi AE5 i da moram napravit iste stvari koje radim s CS3 uspio bi.

Isto je kod photoshopa, premiera i drugih programa koji mogu samo pratiti trendove ali se tesko razvijati.

Dakle, zakljucak je da Adobe vec odavno prodaje 'isto s*anje, drugo pakovanje', no ljudi ga kupuju i to njima odgovara.

p.s.: Nedavno sam prvi put radio na Encoreu CS3, eto... nikad nisam radio na gorem i nestabilnijem komadu softwera.

Pri zavrsetku projekta dobivao sam nekakav error koji mi nije puno toga objasnio. Surfanjem po forumima naisao sam na mnogo 'gluposti' koje program radi korisnicima te na kraju procitao da su jednsotavno uzeli licencu od Sonyevog Architecta (jezgru programa) i napravili svoje sucelje.

Svi oni lagano prodaju maglu, a mi je kupujemo... i tako ce uvjek biti.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
RE: After Effects cs4
pixelatem kaže...

zasigurno nece. Smijeh

no salim se naravno. Adobe svakih par godina izbaci nove verzije svojih programa, uglavnom su to do sada bili faceliftovi i popravljanje bugova.

Nove mogucnosti se mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Radio sam u AE 5, i na svakoj sljedecoj verziji (6,7,7.5,CS3) i jedino opipljivo korisniku je malo stabilniji i ljepsi program (sve se to moze izvest i updejtovima).

Da mi sutra netko makne AECS3 s kompa i stavi AE5 i da moram napravit iste stvari koje radim s CS3 uspio bi.

Isto je kod photoshopa, premiera i drugih programa koji mogu samo pratiti trendove ali se tesko razvijati.

Dakle, zakljucak je da Adobe vec odavno prodaje 'isto s*anje, drugo pakovanje', no ljudi ga kupuju i to njima odgovara.

p.s.: Nedavno sam prvi put radio na Encoreu CS3, eto... nikad nisam radio na gorem i nestabilnijem komadu softwera.

Pri zavrsetku projekta dobivao sam nekakav error koji mi nije puno toga objasnio. Surfanjem po forumima naisao sam na mnogo 'gluposti' koje program radi korisnicima te na kraju procitao da su jednsotavno uzeli licencu od Sonyevog Architecta (jezgru programa) i napravili svoje sucelje.

Svi oni lagano prodaju maglu, a mi je kupujemo... i tako ce uvjek biti.

Nažalost, ali to je postala praksa sa jako mnogo software-a. Autodeskov software je također jedan od primjera, Microsoft Office isto, ali najgore od svega je što naprave nekakve male, promjene u svom formatu(dwg npr.) i onda ga ne možeš editirat niti otvarat u starim inačicama tog programa. A to budu takve sitnice u promjenama da je to za nevirovat. Ili još bolje kad naprave novi format koji duplo više piza od prošlog, a ne donosi ništa novega.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice