Evo, imam problem..Kada gledam hd video, film, na bs.playeru, znaci bez hardverske akceleracije, video je super, lijepse boje, ostriji, gladi, vise detalja..
Kada isti gledam u PowerDVD-u s ukljucenom hardverskom akceleracijom (Ati Avivo) video je sve suprotno od gore navedenoga..losije kvalitete, manje detalja, svijetlije boje, itd..
Zasto je to tako, ne bi li trebalo biti isto, mozda malo i bolje?
Znam da se na slikama i ne vidi tolika razlika, i mozda nisam izabrao najbolje ss, ali u filmu se to itekako primjeti..

Isprobaj ti kak radi DXVA kaj se tice prikazivanja HD videa, preko video procesora na grafickoj kartici u ovom dole malom sjajnom programcicu pa buš onda videl razliku i kak to treba izgledat.
Nisam ništa podešaval u ATI CCC sve po defoltu, tak da se zna i slika je odlicna kad ju prikazuje MPCHC preko video procesora na HD 3650 problem nema nikakvih.

ajd ti fino sad instaliraj Revo Uninstaler pa onda Advanced nacinom (vidiš na videu dole kako)deinstalacije tj obrisi K-Lite, FFdshow,Power DVD obavezno pa i Bs Player da malo to pocistiš i uvedeš reda.
Nakon toga vidi kak ce ici sa Media Player Home Cinema video, pa ak si baš zapel za taj BSPlayer ne znam zakaj no moš ga opet onda instalirat.