Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 916.768
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kak snimiti Official Global ROM ako sam već na njemu?

Ono, da baš sve obrišem i da sam sigurno na svemu friškome?

Znam da bi postupak trebao biti 10 puta jednostavniji neko prelazak između romova.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 19:45 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Preko Miflash-a i Flash_all 

14 godina
Opalaa !! kaže...

Preko Miflash-a i Flash_all 

Tako sam radio kad sam prebacivao s EU roma na Official.

Mislio sam da postoji neki jednostavniji način, tipa snimiti ROM na mob, ući u bootloader i odabrati flash.

Ili možda čak da je softverski to omogućeno....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pa sa global na global i za ostale sa zaključanim booloader-om, to je najbolja i najsigurnija metoda.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
mcf kaže...
Nedostaci "posebne" verzije - manji izbor zastitnih stakala, futrola, puno teze naci zamjenski ekran/digitizer.

Ako te sve to ne dira, odi na lte :)

Nemoguće je naći zamjenski ekran,jedino preko servisa wow shopa,cijena sitnica....800kn

14 godina
@darko150 - pa napisao sam ti gore ali ne citas, romovi su isti (jedna verzija za stari, jedna za novi) - global stable , developer i xiaomi.eu ako bas zelis hr jezik. Postupak flashanja isti.

Uglavnom sve isto kao i na obicnom rn3pro, samo pazi da ne instaliras verziju za lte na obicni i obrnuto.

9 godina
O global developer verzija ima HR jezik
Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ekipa, prestalo mi raditi osvjetljenje navigacijskih tipki, samo od sebe. Zadnji global stable rom. Zna netko mozda sto bi moglo biti?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Dal ima netko da koristi LineageOS ovdje? Ako ima dal može podijeliti par crtica o njemu? Kako je CM razvoj stao, zanima me gdje da se preselim. Koliko sam vidio minzov Lineage based ROM je dosta sređen, razmišljam da njega stavim, ali bi htio čuti nečije mišljenje prije toga. Već sam jednom hardbrickao mob, stvarno mi se ne da opet sve prolaziti ako sad nekaj crkne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trenutno lineageos je isti cm14 sa drugim imenom, logom itd

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
13 godina
Marsel007 kaže...

Trenutno lineageos je isti cm14 sa drugim imenom, logom itd

Da, to kužim. Nije još dosta vremena prošlo da se nekaj ozbiljnije razvije, nego me čisto zanimalo od kojeg developera bi bilo OK flashat. Vidim da strix nekaj radi, ali ništa ne piše po svojoj temi, minz je dosta aktivan i čini mi se relativno bug-free (izuzev Nougat bugova koji baš ne mogu tako lagano fixat)...

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav.

Ima netko iskustvo sa rastavljanjem? 

Zeza me USB port (imam probleme s punjenjem). Došao zamjenski pa ne znam dal da se upuštam u zamjenu ili da tražim servis.

Na YouTubu izgleda relativno jednostavno pa me zanima kako je u praksi.

Usput može info za servis u Zgb koji bi mi to napravio.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Dobio sam pitanje dok sam slikao na telefonu nesto tipa... da li zelite da google pristupi vasoj galeriji i kad sam odbio opet sam dobio pitanje da vise nikad ne postavlja to pitanje i markirao sam kvadratic  i potvrdio medjutim od tad ne mogu da pristupim galeriji nego kad ju pokusam otvoriti dobijem poruku Closed gallery, no requierd permissions. Gledao sam po security i permissions ali galeriji je dozvoljeno da udje u memoriju uredjaja. Ima li iko rjesenje, hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3
Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pogledaj dozvole kamere, ne galerije
14 godina

Nudi li uopće kod nas koji carrier VoLTE?

Nedavno smo prikupljali informacije u svrhu unaprijeđenja usluge na MIUI i nigdje nisam dobio pozitivan odgovor...

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

redmi note 3 narucen preko aliexpressa od Goldwaya sa seller's shipping method 12.01.2017.

2017-01-18 08:26 HONGKONG, Sorting in progress at local branch,Remark: item ready for despatch

2017-01-18 08:25 HONGKONG, Arrived at Depot.

2017-01-18 03:54 HONGKONG, The item has been departure the transport center of SF.

2017-01-18 01:54 FRANCE, Inbound linehaul scan

2017-01-18 01:12 HONGKONG, The item has been arrival the transport center of SF.

2017-01-16 15:01 CHINA, Electronic information has been received

I nakon 11 dana mobitel je jos u Kini. Jako frustrirajuce.

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Sasvim normalno za ovo doba godine, pripreme su za Spring festival.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Kolko ja znam kineska nova godina je i vecina tog ne radi kod njih, vjerojatno ni posta, i k tomu radovi u zracnoj luki u pekingu ak se ne varam. Sad kakav festival je to nezz, znam samo da sam negdje procital da se kineska nova godina slavi od sredine 1.mjeseca do pocetka 2.

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kineska Nova godina = Spring festival, naših administratora već od danas nema na poslu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Kolko ja znam kineska nova godina je i vecina tog ne radi kod njih, vjerojatno ni posta, i k tomu radovi u zracnoj luki u pekingu ak se ne varam. Sad kakav festival je to nezz, znam samo da sam negdje procital da se kineska nova godina slavi od sredine 1.mjeseca do pocetka 2.

Koliko znam kineska nova godina je 28.01. , a neradni dani su od 27.01. do 02.02.

10 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Danas mi se na mojem Redmi Note 3 Pro prvi put dogodilo da mi je mob nakon jednog poziva ostao u nekom čudnom stanju (zalockan ili što).

Uglavnom, nitko me nije mogao dobiti a i ja sam pokušao zvati ali nije uopće bilo signala zvonjave na drugoj strani.

MIUI Global 8.1 Stable ver. 8.1.1.0 (MHOMIDI)

U čemu bi mogao biti problem? I da li postoji kakva aplikacija koja bi periodički provjeravala da li sam dostupan (na mreži) ili ne?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

koliko ja znam ne, za Vipnet sam siguran, a za T-Mobile 99%

za Tele2 neću ni pričati, tek su relativno nedavno i pustili na LTE.

a za Vipnet ti mogu potvrditi da se testira i moglo bi biti uskoro

edit 

ovo se odnosi na upit za VoLTE od cromakija

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 8:55 (dapintar).
13 godina
neaktivan
od ponedjeljka imam redmi note 3 3/32 special editiom. Software 8.0.5.0. I danas mi se na zaslonu pojavila druga ikona play storea. Nisam nista novo danas instalirao. Nije neki veliki bug ali pomalo nervira. Zna li netko u cemu je stvar? Kako da ju izbrisem.

Također, zena od 11 mjeseca ima reedmi note 3 3/32 (koji nije special edition) i ima noviji software od mene. A meni pokazuje da nema novih azuriranja. Da li azuriranja za special edition dolaze kasnije ili-?

13 godina
neaktivan
Da budem jasniji. Pojavila se druga ikona tako da sada na zaslonu imam dvije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ovdje je zadnji ROM za Redmi Note 3 Special Edition Global (Stable i Developer)
Ovdje je zadnji EU ROM (mora se otključati bootloader) za Redmi Note 3 Special Edition (kate) (HMNote3SE) WEEKLY i STABLE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa sta ne bih trebao imato OTA updates?

12 godina
odjavljen
dubko kaže...

Pa sta ne bih trebao imato OTA updates?

Ako ideš na Global EU ROM, nečeš imati OTA. Tu piše zašto [#post 1].

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 23:58 (skorvy).
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pitam za ovaj sustav koji već imam na mobitelu. Miui global 8.0 Stable, 8.0.5.0 (MHRMIDG). Zar ne bih već trebao imati OTA da mi mobitel sam ponudi azuriranje.

Ne zelim se zezati sa bootloaderom, flashanjem roma i sl., izgubio sam  volju za tim nakon Desirea.

Da li je ovaj Android koji imam najnovija verzija za redmi note 3 special edition ili ima jos noviji pa mi iz nekog razloga mobitel ne nudi update?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kolegica s posla kupila Note 3 Pro...

Vidim na stolu mob i pitam je koji je to mob - kaže ona meni Note 3 Pro. Ja rekao : mislim cijelo vrijeme da imaš neki Samsung., nisam ni skužio da je Xiaomi. Rekoh : Mogu ga malo vidjet.

Igrao sam se malo s njim - ok mobač. Fluidan, ok radi...nema šta. Za tu lovu od 179 dolara je ok.

Pitam je kako si zadovolja - ona: Ok je mob., ali je kamera bezveze. Dnevne slike su ok., ali noćne su loše. Mislim ga prodat i kupit si Samsung S6. 

Rekoh : Od koga si čula za Xiaomi : Kaže - od frendice brat mi ga je preporučio. Kupila ga s Honorbuy.

Moje mišljenje - ok mob.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice