Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 917.775
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
blackeagle29 kaže...
Topone je prestao s prodajom zbog svada izmedu vladajucih, floki zna vise o tom, na telekinezi vise pise o trgovini :) goldway hktr salju bez pdva s aliexa, a ovak trgovine honorbuy, grossoshop, nez jel jos kaj ima

da nasao sam goldway. salju bez pdv, a oce mi naplatiti carinu?  vidim da nema preko dhl ko top one.

Dakle: Goldway international verzija  183 $ + 3 $ shipping (nema dhl, ali ima seller's shipping method za 17,89 $. sto je to?).

Honourbuy international verzija. eu stock- 180 $ + 40 $ dhl.

Goldway je puno jeftiniji. Ali da li ce mi naplatiti carinu? Da li netko zna? Sto je to seller's shipping method?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 16:25 (dubko).
14 godina
blackeagle29 kaže...
Koji rom imas gore? Evo mojeg data, promasuje mi par megabajta.. Probaj skinut neki dodatni data counter

Jesam. Ista stvar.

Vratio sam na tvorničke postavke, pa ću sad vidjeti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan

U cemu je fora da je redmi note 4 pro (  posebno srebrni) jeftiniji od redmi note 3 pro kod goldwaya? 

Redmi note 3 pro  vs  Redmi note 4 pro ??

9 godina
Da si cital vidjel bi da je sellers shipping method slanje sa zaobilazenjem pdva, ali treba u oglasu to pisat.

Redmi note 4pro nije pro nego samo jaca verzija, th prime, a isti mtk procesor, kolko znam jos nema rn4pro. A rn3pro koji si linkal je special edition, navodno ima jos neku 4g frekvenciju il kaj vec, ali je i veci 2mm pa ne pasu maske koje su za obicni pro.

Cyberdemon koja verzija miuija je gore? Jel sigurno official rom gore? I meni to vise smrdi da operater potkrada haha

0 0 hvala 0
14 godina
blackeagle29 kaže...
Cyberdemon koja verzija miuija je gore? Jel sigurno official rom gore? I meni to vise smrdi da operater potkrada haha

Official Beta. Uredno update svaki tjedan.

Ma, kupit ću 1GB, pa nek pada.

Osim ako imam kakvog nametnika gore, pa me netko slika i prati :D

(Pere me onaj video koji je bio na BUG-u, kad je lik pratio lopova preko mobitela. Tracking software je u ROMu i ne briše se vraćanjem na tvorničke postavke)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
Al opet mislim da bi to pod app sustava kazalo potrosnju, a i ak nebi, nebi to pojelo 200 il kolko vec mb.. Ne pomaze factory reset kod nekih app al flashanje roma nanovo sa brisanjem svega bi ga prebrisalo :D
8 godina
neaktivan
Pozdrav, zna li netko hoće li na Redmi Note 3 pro biti update na Nougat ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pa trebalo bi...

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Je li imao itko probleme sa google chrome browserom i google playom da se sporo dohvaćaju stranice (sporo učitavanje, pogotovo multimedija) i da google play nekako sporo radi dok je uređaj spopjen na internet putem wifi-a, dok je recimo obrnuta situacija ako je riječ o mobilnom internetu ili hotspotu (tu problema nema).

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 15:11 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pretpostavljam da imas ZTE router od Tcoma

15 godina
jaZey kaže...

pretpostavljam da imas ZTE router od Tcoma

Da

12 godina

u njemu je problem, zguglaj, ako se ne varam ima neko rješenje s mijenjanjem DNSa ili IP6, ne sjećam se vise ali do njega je 100% ne bi bilo loše ako nađeš da postaš za druge kojima treba

EDIT: problem je u IP6

evo prati upute

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2996975&postcount=1220

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 15:35 (jaZey).
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

pozdrav, trebao bi mi netko tko je otkljucao bootloader da mi se javi na pm jer pisem neki tutorial, hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 15:41 (Deutsch).

0 0 hvala 0
15 godina
jaZey kaže...

u njemu je problem, zguglaj, ako se ne varam ima neko rješenje s mijenjanjem DNSa ili IP6, ne sjećam se vise ali do njega je 100% ne bi bilo loše ako nađeš da postaš za druge kojima treba

EDIT: problem je u IP6

evo prati upute

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2996975&postcount=1220

Problem sam riješio tako što sam postavio googleove dns ip adrese na routeru prije nego što sam vidio tvoj post (ako nekome ovo rješenje koje si postao ne bude radilo). U temi na koju si se referencirao također se nalazi post kako unijeti googleve dns ip adrese preko postavki routera - link.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 17:46 (fighterZu).
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav

Puklo staklo na redmi note 3 pro,e sad,ne bi bio problem tražiti novo po netu za kinesku verziju ali na želost kod mene je ona global sa 152mm,ne mogu naći ništa za njega ili sam negdje nešto preskočio,ima li netko tko je možda naručivao dotični ekran i sa kojih stranica

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
raza kaže...

hvala

ali nigdje nije navedeno da je za ovu "hebenu" global verziju..

9 godina
Pucaj, slobodno ovdje pitas..
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Moze mi neko objasnit sto sam ja napravio maloprije? :)

Isao sam stavit rom preko twrpa, no posto sam jos od prijasnjeg roma imao fajlove u mobitelu koje taj rom nije koristio, a nisu se mogli nikako obrisati(ni factory reset niti iz twrpa oni resetovi), pa sam ja tako iz twrpa oznacio da obrise sve osim sd kartice, i nako toga flashao cm14 firmware, pa RR 8.0 i gapps, nakon reseta nije uopce bilo boota, samo je onaj mi logo se pojavio na sekundu i onda samo crni ekran.

Srecom uspio sam preko edla vratit natrag miui, tako da sada sve ispocetka opet treba da stavim cm.

Zanima me sto sam ja tu pogrijesio, mislio sam da se moze sve izbrisati u twrpu i nakon toga se flasha rom i kernel i sve bi trebalo radit?

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mislim da si zaključao bio boootloader ,

0 0 hvala 0
16 godina

Zbog cega se je to dogodilo?

Flashao sam isti taj firmware i rom ali stariju verziju prije i sve je normalno radilo

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
12 godina

Kupujem RN3 pro na Hong Kong Goldway. Imaju "normalnu" verziju (ona bez Lte na 800 MHz, Kenzo) te i kako oni kažu "international" veziju sa svim Lte frekvencijama (što mi je vrlo interesantno), te 2 mm duži mobitel.
Pa me zanima, ako netko zna:
- kako je kodno ime za romove od te internacionalne verzije?
- ima li eu dev rom za tu verziju?
- ima li original Miui stabilni ili dev rom hrvatski jezik?

Ako netko zna još neke prednosti - nedostatke između normalne i te posebne internationl verzije.

Hvala, podaci će mi pomoći u izboru...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 17:56 (Darko150).

0 0 hvala 0
14 godina
Nedostaci "posebne" verzije - manji izbor zastitnih stakala, futrola, puno teze naci zamjenski ekran/digitizer.

Ako te sve to ne dira, odi na lte :)
12 godina
Zaštitna stakla i futrole me ne zanimaju, to tak i tak ne koristim, ekran ak pukne, lako mob i otpišem...
Više me zanimaju ove pojedinosti o romovima...
14 godina
Rom ko rom, instalira se jednako kao i na obicnom modelu. Kao sto rekoh , jedino sto te moze zasmetat je manje opreme za njega. Ak ti je to svejedno, ja bi isao na lte800.
12 godina
Hmm, možeš li pogledati redom što me o romovima intersira, pa mi odgovoriti?.
Možda ti se to ne čini važnim, ali meni je :)
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Tzv. "normalna" verzija ti je Kenzo rom, a internacionalna je Kate.....to ne brkati ama baš NIKAD, flash krivog roma i ostaješ bez signala na mreži u lakšim slučajevima, u težim ........

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Po onom što sam našao, za Kate postoji samo oficijelni Miui stabilni i developer rom i ništa drugo... nikakvih custom romova...
Imaju li ti romovi Hrvatski?
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pa eu romove skidaš na https://xiaomi.eu/community/threads/7-1-12.37476/, weekly ili stable sa navedenih linkova, izaberi TOČNO svoju verziju. Sve je objašnjeno, tj. upute. Proučavaj.

Osobno držim global stable na svom, meni dobro.

Darko150  podrazumijeva se da si upoznat sa pojmom "zaključan bootloader"

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 18:51 (Opalaa !!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Znam za bootloader, za ostalo hvala... nadao sam se dobiti direktne odgovore onih koji su već prošli kroz problematiku...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice