Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 916.749
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

To je naj bolja opcija.....

1 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kad me nakon XY update-a počne zezat mob, najbolja opcija je Mibackup, Miflash i Flash_all, vrati kontakte, sms i skinute aplikacije ostale postavke sustava NE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imate li problema sa Mi Cloudom..stalno mi izbacuje problem "bla bla bla prijvite se na vas Mi racun za aktiviranje mi clouda" i kad se prijavim tako ukrug..jednostavno mi je taj cloud nejasan po mom shvatanju to bi trebalo cuvati moje podatke na nekom internet serveru

ali ima masu bagova sad kad hocu gledati slike neke su mutne i onda kao ide preuzimanje koje bar ja ne primjetim ne ide..

Sta savjetujete moze li se mi cloud ugasiti i na praviti sigurnosnt na drugi neki nacin ili ovo je stvarno bagovito..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kako najlakse da rutojem note 3 pro, upravo sam odkljucao bootloader?
Kako da vidim imam li neki fajk rom ili pravi global developer rom?

http://nasiljubimci.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 6:38 (steaming).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
steaming kaže...

Kako najlakse da rutojem note 3 pro, upravo sam odkljucao bootloader?
Kako da vidim imam li neki fajk rom ili pravi global developer rom?

Ovdje piše, ovdje se vidi.

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ojha! Kupio djeci Redmi Note 3 PRO 3/32 .. telefon vrlo! korektan .. updejto se na 8.x global odabrali neke miui themes i sve izgleda ok .. radi dobro i izgleda dobro .. 

Pitanje je .. treba li instalirati neki treći kernel .. ili što već .. što bih dobio s tim jel mi to treba il ne treba?

Ima li nešto što baš bolje nego obaj MIUI 8 global, ili na ovo dodati neki launcher ili nesto?

Hvala!

Živjeli

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 19:11 (mr.ezrider).

0 0 hvala 0
14 godina
mr.ezrider kaže...

Ojha! Kupio djeci Redmi Note 3 PRO 3/32 .. telefon vrlo! korektan .. updejto se na 8.x global odabrali neke miui themes i sve izgleda ok .. radi dobro i izgleda dobro ..

Pitanje je .. treba li instalirati neki treći kernel .. ili što već .. što bih dobio s tim jel mi to treba il ne treba?

Ima li nešto što baš bolje nego obaj MIUI 8 global, ili na ovo dodati neki launcher ili nesto?

Hvala!

Živjeli

Sve radi kako spada, ništa ne moraš mjenjati.

Možeš još neki launcher i to je to

Ja sam stavio ASUS launcher (jer sam ga imao prije i bio zadovoljan) i mob radi odlično.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
mr.ezrider kaže...

Hvala!

Živjeli

Ako si se već odlučio na miui, moja preporuka je radon kernel a za ostalo nećemo sitničarit.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

instalirao sam twrp, dali mi mozete reci kako da instaliram novi rom?

Recimo htio bih instalirati xiaomi.eu jer miui global developer mi ima mnogo bugova.

U pitanju je note 3 pro snapdragon?

0 0 hvala 0
14 godina
steaming kaže...

Recimo htio bih instalirati xiaomi.eu jer miui global developer mi ima mnogo bugova.

Koristim global developer i u normalnom radu nisam naletio na ni jedan bug. Koje probleme imaš? Možda samo treba vratiti na tvorničke postavke?

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
steaming kaže...

Koristim global developer i u normalnom radu nisam naletio na ni jedan bug. Koje probleme imaš? Možda samo treba vratiti na tvorničke postavke?

Svake slusalice za tel zuje, bukvalno svake, probao sam dosta i original xiaomi ali svaka zuji.

Tako da msm da je problem u frekvenciji, jer kad stavim one velike za pc onda se cuju kako treba.

Tako da msm da nije hardverski problem.

Pa zelim odmah da pocnem sve iznova..

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

mislim da je to softwerski problem, čak mislim da je to već netko spominjao na xda. ja probao sad, nemam taj problem. trenutno imam aicp+vulkan+radon kernel te xiaomi piston 3 slušalice

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...

mislim da je to softwerski problem, čak mislim da je to već netko spominjao na xda. ja probao sad, nemam taj problem. trenutno imam aicp+vulkan+radon kernel te xiaomi piston 3 slušalice

Koliko umjece treba da se instalira sve ovo?
Na XDA ima jedan trik sa tim u system, probao sam ga ali mi nije upalio pa zelim novi rom jer dosta vremena provodim sa slusalicama i ovo bas iritira.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ponekad se pojavi kad zakljucam i opet onda se makne:

[url=https://postimg.org/image/njsbbuosh/][img]https://s24.postimg.org/hvm0kykg5/5852cebc85874e2fb5b38d3a8fe52a03.png[/img][/url][url=https://postimage.org/index.php?lang=french]hebergeur gratuit[/url]

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 9:07 (steaming).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ljudi imam problem sa svojim mobitelom Xiaomi Redni Note 3 Pro Dual Snapdragon.Uvijek kad samo probama uc na trg play da postavom ACC mi izbacio ovo dvaput sam reseto nepomaže 😰😥😨pomozite mi probo sam i obrisat podatke i rebootat al nista.Pls recite mi sta da još probam.

0 0 hvala 0
14 godina
Leonardo Lejac kaže...
Ljudi imam problem sa svojim mobitelom Xiaomi Redni Note 3 Pro Dual Snapdragon.Uvijek kad samo probama uc na trg play da postavom ACC mi izbacio ovo dvaput sam reseto nepomaže 😰😥😨pomozite mi probo sam i obrisat podatke i rebootat al nista.Pls recite mi sta da još probam.

Gdje je kupljen?

Vjerojatno nemaš originalni ROM gore.

8 godina
neaktivan
Neutrino.
Miui 7
7.4.9.0
9 godina
Napravi factory reset i update roma.
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

To je unofficial ROM i moraš staviti official ROM, za uputstva možeš pogledati na MIUI forumu

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kak je to unofficial? Meni to izgleda ko kineski rom, 4 broja u verziji miui bi znacila da je official i pise stable a ne global stable, znaci nije globalni pa ostaje china stable, za kojeg mislim da ne pise ovo china
14 godina
blackeagle29 kaže...
Kak je to unofficial? Meni to izgleda ko kineski rom, 4 broja u verziji miui bi znacila da je official i pise stable a ne global stable, znaci nije globalni pa ostaje china stable, za kojeg mislim da ne pise ovo china

Nikada nije postojao 7.4.9.0 update, dovoljno dugo testiram ROM-ove da znam  koji su fake

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa,

imam RN3Pro Kate i na njeg sam stavio Global dev koji je sad u verziji 7.1.5 | Beta.

Je li mozda netko ima istu verziju i da li je primijetio da mu steka fingerprint reader? Do ovog update-a je bilo sve besprijekorno, a sad mi se cini da mi fingerprint reader steka.

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ali kupio sam ga u dućanu od Neutrina i kad sam ga ukljucio(tad je bio OK ne znam zašto je uopće počeo stekat nakon 15 dana) na njemu je bio ROM Miui 7(7.4.9.0)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mislim da mi date uputstva imam 13 (ili da idem u trgovinu Neutrino-a jer imam garanciju na 24 mjeseci a kupio sam ga prije 20 dana)

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kupljeno 250MB

Potrošeno 250MB

Sustav kaže da sam potrošio sam 6MB

I ja stvarno potrošio JAKO malo prometa. Kroz praznike sam bio samo na mjestima gdje imam pristup WiFiu

Mislim da je vrijeme da se zabrinem!! Neki dobar antivirus?

Vratim sve na tvorničke postavke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo još podataka o mobu😊😂😃

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prije cca 2 mjeseca sam preko top one kupio redmi note 3 3gb/32 gb. Sada sam se odlucio uzeti još jednog ali pise da "no longer available"

Jel to moguce? Od koga sada kupujete?

9 godina
Topone je prestao s prodajom zbog svada izmedu vladajucih, floki zna vise o tom, na telekinezi vise pise o trgovini :) goldway hktr salju bez pdva s aliexa, a ovak trgovine honorbuy, grossoshop, nez jel jos kaj ima
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Honorbuy sa EU skladištem je dobra alternativa, nedavno uzeo RN4 i došao drugi dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Koji rom imas gore? Evo mojeg data, promasuje mi par megabajta.. Probaj skinut neki dodatni data counter
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice