- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrati se na Global Developer ROM ili Xiaomi.eu ROM.

Xiaomi.eu ti ima sve prevedeno na hrvatski

Opet ja..
Treba mi za Xioami Redmi Note 3 Pro hrvatski jezik, kako ga vratiti??
I da skužila sam da mi mob najviše ako ne i sve šteka kada radim u Chrome, uopće ne reagira kao da ništa stisla nisam... kako to nekkao srediti? Ostalo ko ura...
Ja bih rekla da je do chroma, i meni nekad smrzne a kad probam sa stock browserom, sve radi
Inace, zelim vam svima dobar provod danas i sretnu 2017-u!
Neće da mi instalira taj rom, javlja mi Its not allowed to udgrade to unofficial ROM package
Može baš link za skidanje? Hvala
Može baš link za skidanje? Hvala
Redmi Note 3 Qualcomm Global Developer ROM Version: 6.12.29 (MIUI8)
Download now
Nezz jel netko već stavljao, ako nije možda će nekome pomoći da se bolje razumiju kodovi miui verzije.
Dali su xiaomi.eu rom i global developer rom isti romovi?
Nisu, eu i ti radi ekipa koja iz globala miče kineske aplikacije i dodaje eu jezike, dev. nema zaključan bootloader.
Nisam nikada niti zelim..
Ma neželim se prijaviti nego neželim da mi to dolazi stalno pod obavijesti da se prijavim, zivcira a mknuti ne mogu bar ne znam kako...imas sliku iznad kako se pojavi..

Ne bih ja blokirao, ja bih produžio uslugu. :)

Miki_16
Pa prijavi se, ako ništa, a ono da dobiješ mogućnost za otključati bootloader i staviti TWRP Recovery i MULTI EU ROM
Moram reći da nisam nimalo zadovoljan sa MIUI 8.1.1.0 (global stable) na svom RMN 3 Pro.
Naime, em je vidno povećana potrošnja baterije, em mi se već nekoliko puta sam od sebe restartao, i ovi problemi sa MI Cloud accountom gdje mi javlja server error.
Update sam napravio preko OTA. Jel stvarno moram napraviti factory reset?