Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 908.961
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
domi2501 kaže...

idi ga jedino kad je u fastboot modu, ali onda ne mogu u MI flashu flashat jer je zakljucan, a u MI pc suitu mi ne da, kaže da prvo moram spojiti normalno mobitel, a tek onda u fastbootu...

Nema veze ako je zaključan BL, sa SP Flash tool ga svejedno možeš flashat.

Evo ti jedan ROM, malo niže u prvom postu imaš upute kako flashat: http://en.miui.com/thread-236615-1-1.html

EDIT: sada vidim da je Qualcomm verzija u pitanju. Svejedno bi trebao moći flashat službeni fasboot rom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 13:07 (Lisac1606).
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da li može pomoć RN3 , probao sam 3 roma , posljednji DEV , međutim wifi se isključi kada je screen OFF , ovo me izluđuje blago rečeno . Ili je nešto do postavki u mom RN3 ili .... nemam pojma. Evo u prilogu screenshot i neznam šta da radim više ! Ovo nije bilo kod china stable miui 7.1.7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

sto da radim kad mi kaze  couldnt verify device?

a gledam broj accaunta i isti je ko na mobitelu

suge sugave

0 0 hvala 0
15 godina
joyjoy kaže...

Da li može pomoć RN3 , probao sam 3 roma , posljednji DEV , međutim wifi se isključi kada je screen OFF , ovo me izluđuje blago rečeno . Ili je nešto do postavki u mom RN3 ili .... nemam pojma. Evo u prilogu screenshot i neznam šta da radim više ! Ovo nije bilo kod china stable miui 7.1.7.

Ako ti je na stable radilo, vrati stable. Dev ROM nije za svakoga.

15 godina
Lisac1606 kaže...
joyjoy kaže...

Ako ti je na stable radilo, vrati stable. Dev ROM nije za svakoga.

Radilo je na stable chine 7.1.7 , ali tog nema više.... posljednji stable 7.2.5 ima ovaj bug . Rado bi vratio kad bi moglo ! Pošto mi se pojavljuje isto i na spinx i na dev sumnjam da nije do mog RN3.

10 godina
neaktivan
joyjoy kaže...

žališ se na developer rom lol....

stavi službeni i imat ćeš nešto manje bugova :-)

15 godina
skyactive kaže...
joyjoy kaže...

Pa zar nisam napisao da sam isprobao 3-4 roma (ukljucujuci službeni china stable) i svi imaju ovaj bug , evo sad sam stavio EU http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html , ima Hrvatski što mi nije bitno samo da ima tipkovnica cro! Evo neprekida WiFi sa screen OFF! Pod pretpostavkom da sve ostalo funkcionira byby update do Androida 6 ako se ikad' i pojavi btw. Solved što bi rekli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 14:44 (joyjoy).
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može info,  kako se sa  razvojne verzije vraca na stabile ? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Milan, ak je China onda mozes prek updater apk, a ak ides sa china na global moras prek flashtoola. Ak je xiaomi.eu rom onda moras full wipe pa flash prek recoverya :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
joyjoy kaže...
skyactive kaže...
joyjoy kaže...

Pa zar nisam napisao da sam isprobao 3-4 roma (ukljucujuci službeni china stable) i svi imaju ovaj bug , evo sad sam stavio EU http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html , ima Hrvatski što mi nije bitno samo da ima tipkovnica cro! Evo neprekida WiFi sa screen OFF! Pod pretpostavkom da sve ostalo funkcionira byby update do Androida 6 ako se ikad' i pojavi btw. Solved što bi rekli.

moj komentar je više bio ciničan i usmjeren na pametnjakoviće na ovom forumu koji misle da znaju sve o ROM-ovima pritom trolanjem nazivajući sve one koje misle drukčije od njih.

Usput, ja sam primijetio još jedan bug na službenom global ROM-u (verzija pro), kad se izlazi iz appova, npr. Viber-a, treba jedno 4-5 sekundi za tu operaciju (primjerice vraćanje na početnu stranicu s ikonama). Vrlo iritantno. Problema s isključivanjem wifi-a kada je ekran ugašen doduše nema, ali baterija se prazni puno više nego što bi trebala kada je ekran ugašen i kad se mob ne koristi, što nije bio slučaj sa neslužbenom verzijom.

Ukratko, svaka verzija ima svoje bugove...nadam se da će se to riješiti, mob je izašao prije mjesec dana, ali ako neće, mogao bi puknut i prodat ovaj i kupit neku manje razvikanu a bug-free kinesku marku

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 19:52 (skyactive).
16 godina
neaktivan
moja preporuka je doogee :)

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da li postoji vlasnik RN 3 (SD/MTK) koji je zadovoljan ;sa kojim romom ? Tri mjeseca koristim RN3 i mogu reći da sam više očekivao , ustvari nisam ni sanjao da MIUI može toliko .....vati . Tim prije koristio sam custom MIUI na Elephone gotovo bez bugova pa je ovo malo čudno. Najveći bugovi kod mog su bili wifi prekidanje (riješeno flasanjem china stable) , to je period miui 7.1.7 kada je se bilo OK , uradim OTA update (da popravi nešto ..!!??!!) miu 7.2.3 i tada počinju pravi problemi: "curenje" baterije sa isključenim ekranom bez otvorenih aplikacija , dugo sam čekao ota update miui 7.2.5 koji je sve pokvario: wifi prekida sa screen off, aplikacije crashiraju , autonomija baterije prilično loša , stavio sam ovaj (očito custom) stable eu miui 7.1.8   http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html , sve radi OK malo je autonomija lošija od china stable 7.1.7 , što bi rekli: Ne Diraj !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam na 77.0.11 od pocetka i nisam imao nikakvih problema. Gps i wifi radi kako spada, baterija traje od 5:30 do max 8 h sota. Imam mtk 3/32gb
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Patrick_cro kaže...
Ja sam na 77.0.11 od pocetka i nisam imao nikakvih problema. Gps i wifi radi kako spada, baterija traje od 5:30 do max 8 h sota. Imam mtk 3/32gb

I ja sam na njemu i radi ok uz poneki reboot iz cista mira :P

Muči me što mi linkove za google play otvara u njegovom app storeu (gdje često te aplikacije nema), a ne u Google play aplikaciji (koju naravno imam instaliranu).

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

U kojem roku vam je cca stizao mob sa Aliexpressa? Ja sam naručio RN3 pro u utorak, ali na njihovom trackingu mi apsolutno ništa ne piše, osim da ću moći provjeriti za 5-10 dana lol.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...
moja preporuka je doogee :)

i moja, koristio sam dosta njihovih modela i mogu reći da nikada nisam imao ovakve deal-breaker bugove, tipa kašnjenje/nedolaženje notifikacija i slične bugove koje svakodnevno otkrivam na ovom sr...u od miui-ja.  Usput, dizajn njihovih mobitela je ljepši (nedavno su izdali i kocku projektor fantastičnog dizajna), kvaliteta izrade bolja (čak i kod turbo 2014 sa plastičnim poklopcem ništa mi nije zveckalo kao na ovom pro modelu, a flagshipovi im imaju ekran sa gorilla glass 3 zaštitom za razliku od xiaomija - zapravo f3 ima gorilla glass zaštitu s obje strane moba i time se neće dogodit kao na rmn3 pro da se stražnja strana lako grebe), mobiteli im podržavaju LTE frekvu 800Mhz, nemaju zaključan bootloader. Uskoro im izlazi F7 Pro model sa deca (12-jezgrenim) procom Helio X20 koji ima bolje perfomanse od snapdragona 650 te sa 2K rezom ekrana (5.7'') i Sonyevom kamerom od 21MP, sve za 200 USD. I OS neće imati ovih bugova lol

joyjoy kaže...

Da li postoji vlasnik RN 3 (SD/MTK) koji je zadovoljan ;sa kojim romom ? Tri mjeseca koristim RN3 i mogu reći da sam više očekivao , ustvari nisam ni sanjao da MIUI može toliko .....vati . Tim prije koristio sam custom MIUI na Elephone gotovo bez bugova pa je ovo malo čudno. Najveći bugovi kod mog su bili wifi prekidanje (riješeno flasanjem china stable) , to je period miui 7.1.7 kada je se bilo OK , uradim OTA update (da popravi nešto ..!!??!!) miu 7.2.3 i tada počinju pravi problemi: "curenje" baterije sa isključenim ekranom bez otvorenih aplikacija , dugo sam čekao ota update miui 7.2.5 koji je sve pokvario: wifi prekida sa screen off, aplikacije crashiraju , autonomija baterije prilično loša , stavio sam ovaj (očito custom) stable eu miui 7.1.8   http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html , sve radi OK malo je autonomija lošija od china stable 7.1.7 , što bi rekli: Ne Diraj !!!

nisam ni ja sanjao obzirom na to da je MIUI jedan od najrazvikanijih OS-eva a na kraju ćorak...eto ali ja sam troll 

Patrick_cro kaže...

77.0.11, koja je to verzija?

Ja sam koristio skuhanu verziju (skuhanu navodno od kineskog službenog ROM-a)  7.1.9.0. i sada službeni global stable ROM 7.1.8.0. i jedino što primjećujem da su obje verzije daleko od stable (stabilne). Mislio sam da je službeni global riješio probleme oko notifikacija ali one mi i dalje ne stižu s više appova, od facebooka do nekih drugih app-ova

zabadava dobar hardver u telefonu ako osnovne stvari tipa notifikacija ne rade, takvi mobiteli gube svoj smisao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 11:56 (skyactive).
16 godina
Brunocro kaže...

U kojem roku vam je cca stizao mob sa Aliexpressa? Ja sam naručio RN3 pro u utorak, ali na njihovom trackingu mi apsolutno ništa ne piše, osim da ću moći provjeriti za 5-10 dana lol.

Meni je trebalo oko 7-8 dana da ga pošalju, a onda je stigao za 3 dana kad su ga poslali i kad sam dobio tracking number.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
9 godina
neaktivan

Pretpostavljam preko Engleske, i nisu te ocarinili naši ?

16 godina
Brunocro kaže...

Pretpostavljam preko Engleske, i nisu te ocarinili naši ?

Da, nisam platio ništa.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo za sve one "znalce" poput mfc-a koji su me nazvali trolom ovdje, dokaz mojih tvrdnji su i recenzije na Amazonu, gdje je čak 191 recenzija s minimalnom ocjenom (1):

http://www.amazon.in/Xiaomi-Redmi-Dark-Grey-16GB/product-reviews/B01C2T6HVM/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1&filterByStar=one_star&pageNumber=1

na kraju krajeva, izvukao sam poantu a to je da nikad više neću kupovat u preorderu od firme čije proizvode ranije nisam koristio. 

Možda najveće razočarenje ikad u proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 12:26 (skyactive).

0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

skyactive, pusti ljude koji zaista i imaju navedeni telefon da o njemu raspravljaju, ti ga očito nemaš nego tu troluješ već danima.

Kažeš da si imao mnogo doogee model, da su odlično izrađeni, da nemaju nikakvih grešaka i da si super zadovoljan s njima (znam da je sve to laž ali nek ti bude).

Pa u čemu je onda problem? Zašto ne koristiš i dalje doogee telefone?

Daj nemoj više zamarati ljude ovdje.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

čitam komentare i ne vjerujem što sve ljudi mogu napisati, bez imenovanja.

ako ne koristis mobitel nemas sto onda komentirati i pisati. uzmi ga na mjesec dana, koristi ga intenzivno i tek onda možeš nešto reći. nadalje, mobitel je friško na tržištu. za njega je izašao jedan update globalnog roma tako da se svakako očekuju nekakve greške koje će biti ispravljene.

mobitel koristim nekih mjesec dana, za one upite za koliko stigne sa alija, meni je stigao za 6! dana.

stavio službeni global rom i nema apsolutno nikakvih problema. notifikacije NE kasne, ne resetia se, iz aplikacija izlazi najnormalnije, ne ledi se.

baterija drži u skladu sa korištenjem, sa mojim normalnim (wapp, youtube, mailovi, pozivi, fb, surfanje...) izdrzi dan i pol do dva. 

za one koji su na nekim neslužbenim romovima svakako preporučujem prebacivanje na globalnu stabilnu verziju jer, ponavljam, kod mene nema bas nikakvih problema.

eto toliko od mene

imamo samo jedno pitanje vezano za punjenje mobitela. kako je moguće da mi punjač za BB koji taj isti BB (Q10) puni ko lud, moj RN 3 pro slabije puni. ako netko zna odgovor

0 0 hvala 0
15 godina
skyactive kaže...

evo za sve one "znalce" poput mfc-a koji su me nazvali trolom ovdje, dokaz mojih tvrdnji su i recenzije na Amazonu, gdje je čak 191 recenzija s minimalnom ocjenom (1):

http://www.amazon.in/Xiaomi-Redmi-Dark-Grey-16GB/product-reviews/B01C2T6HVM/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1&filterByStar=one_star&pageNumber=1

na kraju krajeva, izvukao sam poantu a to je da nikad više neću kupovat u preorderu od firme čije proizvode ranije nisam koristio. 

ovo sigurno Amazon ima prste u ovom. Vjerojatno su slali koristene popravljane uredaje i sa nekim njihovim skuhanima rom-ovima punom bugova. Kako je moguce da smo ovdje na forumu svi vise manje zadovoljni s uredajem a tamo 90% ocjena 1/5?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 13:16 (maxy0).
10 godina
neaktivan
tommy_vercetti kaže...

skyactive, pusti ljude koji zaista i imaju navedeni telefon da o njemu raspravljaju, ti ga očito nemaš nego tu troluješ već danima.

Kažeš da si imao mnogo doogee model, da su odlično izrađeni, da nemaju nikakvih grešaka i da si super zadovoljan s njima (znam da je sve to laž ali nek ti bude).

Pa u čemu je onda problem? Zašto ne koristiš i dalje doogee telefone?

Daj nemoj više zamarati ljude ovdje.

haha, zar te toliko peru kompleksi da počinješ i izmišljat da nemam taj mobitel?  

a vidim da slabo i rezoniraš jer sam već napisao da se ne vraćam na Xiaomi nakon ovog iskustva. Logično je da ako sam kupio RMN3 Pro s velikim očekivanjima obzirom na specse, što nisam dobio.  Da bi znao da je x proizvod bolji od proizvoda y, moram probat i proizvod y, jel tako? Kako si pametan.

dapintar kaže...

čitam komentare i ne vjerujem što sve ljudi mogu napisati, bez imenovanja.

ako ne koristis mobitel nemas sto onda komentirati i pisati. uzmi ga na mjesec dana, koristi ga intenzivno i tek onda možeš nešto reći. nadalje, mobitel je friško na tržištu. za njega je izašao jedan update globalnog roma tako da se svakako očekuju nekakve greške koje će biti ispravljene.

mobitel koristim nekih mjesec dana, za one upite za koliko stigne sa alija, meni je stigao za 6! dana.

stavio službeni global rom i nema apsolutno nikakvih problema. notifikacije NE kasne, ne resetia se, iz aplikacija izlazi najnormalnije, ne ledi se.

baterija drži u skladu sa korištenjem, sa mojim normalnim (wapp, youtube, mailovi, pozivi, fb, surfanje...) izdrzi dan i pol do dva. 

za one koji su na nekim neslužbenim romovima svakako preporučujem prebacivanje na globalnu stabilnu verziju jer, ponavljam, kod mene nema bas nikakvih problema.

eto toliko od mene

imamo samo jedno pitanje vezano za punjenje mobitela. kako je moguće da mi punjač za BB koji taj isti BB (Q10) puni ko lud, moj RN 3 pro slabije puni. ako netko zna odgovor

tko ne koristi mobitel, o čemu ti ?

Koristim ga svakodnevno i vrlo intenzivno već mjesec dana, koristio sam i neslužbeni i službeni ROM i oba imaju bugova, a mnoge službeni nije niti ispravio. 

To što kažeš da službeni global ROM nema nikakvih problema samo govori koliko malo koristiš mob, jer gomila ljudi na netu bruji o problemima (zapravo i pročitaj recenzije na amazonu, link sam ti dao, nadam se da znaš engleski)

Što je najgore uopće ne čitaš moje postove, a pogotovo ne sa razumijevanjem jer sam naveo da sam flešao mob na službeni global ROM (7.1.8.0).

usput, još jedan minus koji sam primijetio:

prilikom casual browsinga, primjerice vijesti u Flipboard app-u, nakon 10ak-15ak minuta temperatura se penje na nešto malo iznad 38 stupnjeva i toplina se na poleđini dobro osjeti. Govorimo o browsingu, kod igranja igara (tipa Asphalt 8) duže od 10ak minuta da i ne pričam koja je temperatura. Vidim da se zagrijavanje često navodi kao problem i na netu, amazonu i drugdje

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 13:32 (skyactive).
9 godina
neaktivan
skyactive kaže...

ovo je odgovor na tvoj post i to je sve što imam za reći, našao odmah na prvoj stranici 

13 godina
dapintar kaže...

ovo je odgovor na tvoj post i to je sve što imam za reći, našao odmah na prvoj stranici 

A još i gleda Indijski amazon..

Da je barem Flipkart pa ajde...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
skyactive kaže...

Koristim ga svakodnevno i vrlo intenzivno već mjesec dana, koristio sam i neslužbeni i službeni ROM i oba imaju bugova, a mnoge službeni nije niti ispravio. 

To što kažeš da službeni global ROM nema nikakvih problema samo govori koliko malo koristiš mob, jer gomila ljudi na netu bruji o problemima (zapravo i pročitaj recenzije na amazonu, link sam ti dao, nadam se da znaš engleski)

Što je najgore uopće ne čitaš moje postove, a pogotovo ne sa razumijevanjem jer sam naveo da sam flešao mob na službeni global ROM (7.1.8.0).

ajmo za početak bez podjebavanja i slično

kao drugo, zašto si se ti odmah našao prozvan? ne trebaš biti svakom loncu poklopac. 

kao treće, govorim svoja iskustva sa mobitelom jer to je ono o čemu se ovdje i priča. ti se, iz nekog nepoznatog meni razloga, imaš potrebu prepirati sa svakime tko naiđe. netko nasjedne na to netko ne. ja sigurno neću jer imam i pametnijeg posla od toga. 

pa pa 

10 godina
neaktivan
dapintar kaže...
skyactive kaže...

ne kužim šta mi hoćeš reć, moj model nije testni i kakve to veze ima sa bugovima u softveru? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 13:44 (skyactive).
10 godina
neaktivan
dapintar kaže...
skyactive kaže...

ajmo za početak bez podjebavanja i slično

kao drugo, zašto si se ti odmah našao prozvan? ne trebaš biti svakom loncu poklopac. 

kao treće, govorim svoja iskustva sa mobitelom jer to je ono o čemu se ovdje i priča. ti se, iz nekog nepoznatog meni razloga, imaš potrebu prepirati sa svakime tko naiđe. netko nasjedne na to netko ne. ja sigurno neću jer imam i pametnijeg posla od toga. 

pa pa 

našao sam se prozvan zato što si me prozvao lol

slabo ti se može vjerovat ako nisi primijetio bugove koje svi primjećuju.

9 godina
neaktivan
skyactive kaže...

ne kužim šta mi hoćeš reć, moj model nije testni i kakve to veze ima sa bugovima u softveru? 

ima veze sa ukupnim dojmom na mobitel. 

kada bi nešto platio 280 $ i da mi dođe sa oznakom testno i na nacin kako i i zgleda na toj slici naravno da bi i ja dao ocjenu 1. nema nikakvih veza sa bugovima, ali ima sa općenitim dojmom na mobitel koji se također ocjenjuje. ono što sam ti htio reći da id tih 190 i koliko ih je već stavilo 1/5 su i takvi. 

odi frende popij pivu na suncu, gle kako je lijepo vrijeme vani. pusti forum i piskaranje do unedogled. znam da ja bi kad ne bi morao raditi 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice