Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 909.242
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
DubravkoB. kaže...

Pozdrav,

uzeo sam rn3 pro 2/16 gb i unutra je trgovac stavio MIUI Global 7.1/stabilna ,7.1.9.0.0 (LHOCNCL ) i sve radi ok. Instalirao sam eset antivirus i kad mi ga skenira javi da ima jedan virus u Tube Video ( Kalfera.a variant ). Ponudi mi opciju Resolve all i ja ju stisnem javi mi Erroe- tube video is a systemapplication and cannot be uninstalled. Ima li kakvo riješenje za ovo.

Službeno je vani Global rom V7.1.8.0.LHOMICL. Na uređaj flešaj službeni rom i nećeš imati problema LINK tu je verzija 7.1.7. al' to je ok jer ćeš odmah dobiti OTA nadogradnju

10 godina
neaktivan
DubravkoB. kaže...

Pozdrav,

uzeo sam rn3 pro 2/16 gb i unutra je trgovac stavio MIUI Global 7.1/stabilna ,7.1.9.0.0 (LHOCNCL ) i sve radi ok. Instalirao sam eset antivirus i kad mi ga skenira javi da ima jedan virus u Tube Video ( Kalfera.a variant ). Ponudi mi opciju Resolve all i ja ju stisnem javi mi Erroe- tube video is a systemapplication and cannot be uninstalled. Ima li kakvo riješenje za ovo.

Mislim da ti je to modificirani rom od trgovca. Trebaš si staviti originalni rom. Imaš na 37. stranici foruma upute i linkove... Inace zadnji global rom je 7.1.8.0.

sad vidim da je već odgovoreno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 10:25 (kdokma).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nitko se ne svađa, samo netreba reagirat na provokacije trolova ;-)

Ako je verzija 7.1.9.0.0, to znači da je unofficial miui gore, treba stavit official...

Budući kupci tražite od prodavača prilikom naručivanja sealed box i neće biti nikakvih problema...

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala,

budem probao danas popodne kad dođem doma. Makar malo me strah ,nisam baš vješt sa tehnikom.

0 0 hvala 0
16 godina
DubravkoB. kaže...

Pozdrav,

Sumnjam da se radi o nekom virusu, prije da je pronašao adware, pa zato zafrkava. Aplikaciju nažalost neće moći izbrisati jer je sistemska aplikacija. Ono što ti preporučam je, pošto imaš "kuhani" ROM gore, poprati upute iz ovog posta, dolje su ti na kraju. Nakon što instaliraš taj ROM na mobitel, otiđeš u Update aplikaciju i povući će ti 7.1.8 verziju ROMa preko OTA nadogradnje. To je globalni ROM, ima Google aplikacije ( i Store naravno), te nema kineskih aplikacija. 

I ne brini, sve je lako, samo prati upute. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 11:08 (WackyZG).
10 godina
neaktivan
skyactive kaže...
red_bull kaže...

Kao i uvijek problemi se javljaju zbog neiskustva.No sve se može naučiti pa i flešanje roma. A ako vam to nikako neide mozda da probate neki drugi mobitel? Mada neznam koji je bug free..

nema to veze sa neiskustvom.

ja sam flešao rom jučer u manje od 10 minuta. Flešanjem official global ROM-a   (bez hrvatskog jezika, ali whatever) sve što sam do sad testirao je ok sada, notifikacije dolaze, mreža lovi odmah nakon restarta moba.

Čitajte sa razumijevanjem ljudi, ja sam kudio politiku Xiaomija da izbacuje svoje telefone sa skuhanim rom-ovima, trebali bi se ugledat na druge kineske tvrtke koje svoje mobitele prodaju samo sa official ROM-ovima.

Treba testirati bateriju, koliko će trajati sa official ROM-om. Smeta me jedino izgled notifikacija, puno je gori nego kod vanilla android OS-a, nekako je sve presitno i kilavo izvedeno, a to mi je bitan dio OS-a.

skyactive kaže...
Bura kaže...

@skyactive objasni mi kako proizvođač može kontrolirat hoće li netko preprodavati njegove proizvode s neoriginalnim romom? Jedino da šalje policiju ili pokuša onemogućiti flešanje neslužbenih romova kao što je i napravio.

Koliko mi je poznato Xiaomi službeno nema EU predstavništvo i/ili distributera, što otvara mjesto sivoj trgovini.

objasnit ću ti vrlo lako kao netko kome je kroz ruke prošlo kineskih mobitela više nego tebi wc papira. 

Dakle, iz iskustva - može.

Kupio prije skoro 2 godine u Vipu na pretplatu Huawei P6 - gore je bio njihov neki rom. Ajde mi sad to objasni, kako je Vip stavio originalni rom gore kad nije.

Rom je imao bugove jer je skuhan, isto tako Vip stavlja i za druge zemlje svoj neki rom, u Ukrajini su imali drukčiju verziju od moje ali isto kuhano.

Stavio sam originalni rom gore B132 i sve radi.

Pišem samo da se vidi da nije Xiaomi jedina firma gdje preprodavači mijenjaju romove. Uostalom mislim da na njihovoj official stranici se može naručiti direktno u njemačku pa neka netko tko je tako naručivao kaže kakav je rom dobio na mobitelu.

9 godina
neaktivan
Da, da, citala sam pazljivo i prije nego mi je mob stigao, nastavno na tvoj post da punis na punjac od samsung tableta sam i ja odlucila napravit isto :D ali kod mene je to bio problem neki definitivno jer je meni mob bio na punjacu par sati i napunio mozda 2-3 posto. Na svom puni normalno, samo cu neki bolji konverter kupit, stavio je netko prije par stranica link i na neki iz chipoteke, to mi je najbrze rjesenje.

E i jos jedno pitanje, od jucer sam na 3G, jel zbilja moguce da 4G puno vise trosi bateriju? Stabilan mi je dosta bio, znaci nije da je konstantno prebacivao signal i zato trosio.
9 godina
neaktivan
Da, da, citala sam pazljivo i prije nego mi je mob stigao, nastavno na tvoj post da punis na punjac od samsung tableta sam i ja odlucila napravit isto :D ali kod mene je to bio problem neki definitivno jer je meni mob bio na punjacu par sati i napunio mozda 2-3 posto. Na svom puni normalno, samo cu neki bolji konverter kupit, stavio je netko prije par stranica link i na neki iz chipoteke, to mi je najbrze rjesenje.

E i jos jedno pitanje, od jucer sam na 3G, jel zbilja moguce da 4G puno vise trosi bateriju? Stabilan mi je dosta bio, znaci nije da je konstantno prebacivao signal i zato trosio.
9 godina
neaktivan
Ovaj post gore je nastavno na WackyZG odgovor, mislila sam ako idem na odgovor da ce ostat quote, ne da ni editirat, ne snalazim se bas najbolje ovdje :|

0 0 hvala 0
12 godina
MRSKI kaže...

Vidim da im je cijena počela rasti. http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/32597684693.html?spm=2114.13010208.99999999.261.tOg5bD

Početkom tjedna mu je cijena bila 204$ mislim. Da li će i dalje rasti ili će ostati otprilike na ovome, ako se netko sjeća kako je bilo u startu sa Note 2? ZNam da je nezahvalno prognozirati

malo si se zeznuo, to je bila cijena za 16gb

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

narucio sam redmi note 3 pro sa giztopa, i dosao mi je prije 5 dana, a jucer mi je totalno blokirao. iskljucio se i samo pokazuje MI logo,  ne mogu ga staviti u recovery mode, racunalo ga ne prepoznaje... jedino sto mogu je staviti ga u fastboot mode, ali posto je zakljucan ne mogu flashati novi rom...

da li se netko susreo sa slicnim problemom,  moze li mi netko dati neki savjet? 

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mcf kaže...

Instalacija:

- da izbjegnete komplikacije, logirajte se kao admin

- download roma na pc - link

- instalacija Mi suite programa na pc. Sluzi upravljanju telefonom preko pca, ali nama to nije bitno, bitno je da instalira adb i ostale drivere potrebne da windowsi prepoznaju xiaomi mob. LINK

- dalje pratite ovaj link : http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

.. i to je to. kada sve bude gotovo, imate originalni global rom sa gapsima. MASVA ga za miui team prevodi na Hrvatski, pa mu stisnite tubs/hvala :)

btw ako netko ima pitanja oko flashanja, molim na forum a ne u pm, hvala.

od kojeg koraka da krenem nakon sta sam skinuo rom i mi suite? dal trebam isto kao sto je na linku prckati po device manageru i cmd-u? buni me sta su upute i za one s brickanim i za one sa nebrickanim uredaima, neznam koji korak napraviti, a koji preskociti

14 godina
domi2501 kaže...

Pozdrav,

narucio sam redmi note 3 pro sa giztopa, i dosao mi je prije 5 dana, a jucer mi je totalno blokirao. iskljucio se i samo pokazuje MI logo,  ne mogu ga staviti u recovery mode, racunalo ga ne prepoznaje... jedino sto mogu je staviti ga u fastboot mode, ali posto je zakljucan ne mogu flashati novi rom...

unaprijed hvala

Mozda je bila modificirana verzija mtk roma gore koja je povukla novi update umjesto snapdragon pa - brick.  Ako moze u fastboot, ne bi trebalo biti problema, mada je lockan mozes instalirati origigi fastboot rom, putem miflasha.

Prvo instaliraj misuite, miflash, adb pack, sve sto mozes da instaliras drivere. rom link (fastboot)

Onda link: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

pa kreni odovog: If Phone is switche off or You can't enable Usb Debugging....

.. ili googlaj rn3 snapdragon fastboot miflash unbrick

hardversko forsanje telefona u download mode (odakle ide miflash): http://en.miui.com/thread-245347-1-1.html

icip kaže...

od kojeg koraka da krenem nakon sta sam skinuo rom i mi suite? dal trebam isto kao sto je na linku prckati po device manageru i cmd-u? buni me sta su upute i za one s brickanim i za one sa nebrickanim uredaima, neznam koji korak napraviti, a koji preskociti

ne moras nista prckati po devicemanageru, to je cisto da vidis da li su svi driveri instalirani kako treba. cmd ti treba samo da pokrenes dvije adb komande, nista strasno. Ako te bune upute oko cmda- samo otpakiraj adb.zip drivere u recimo c:\adb, pokreni command prompt i utipkaj cd c:\adb i onda adb devices i adb reboot edl.

kreni od If Phone is not Bricked or Boot Loop

.. nakon sta si prvo instalirao sve drivere, vidi gornji dio posta.

edit - u device manageru ces morati rucno updejtat driver samo ako bas ne uspije iz nekgo razloga automatski.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 17:18 (mcf).
10 godina
neaktivan
domi2501 kaže...

Pozdrav,

unaprijed hvala

Toliko o kuhanim ROM-ovima (i svima onima koji razmišljaju na način: "sve mi radi, čemu se zajebavati s flashanjem službenog").

Za početak, skini i instaliraj Mi PC Suite, ADB datoteke i MI Flash (meni su se prilikom same instalacije MI Flasha instalirali driveri od Qualcomma, ili ih je komp lakše prepoznao/mob). Sad probaj napraviti adb—CMD—adb devices—adb reboot edl i vidi hoće li ti se na mobu upaliti crvena lampica (download mode). Ako se upalila, na konju si. Nastavi s flashanjem korak po korak: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

Užasno važno: a) Windowsi moraju biti 64-Bit, b) nemojte preskakati korak "Driver Signature Enforcement: Disable Driver Signature".  

14 godina
Rupert Pupkin kaže...

Za početak, skini i instaliraj Mi PC Suite, ADB datoteke i MI Flash (meni su se prilikom same instalacije MI Flasha instalirali driveri od Qualcomma, ili ih je komp lakše prepoznao/mob).

Meni isto, na dva razlicita kompa, nakon instalacije pcsuite i miflash, svi su se driveri instalirali, nisam morao nista rucno updejtat, odma sam mogao u download mode i flash preko miflash. Zato i pisem svaki puta da se prvo instaliraju ta tri paketa koja spominjes, a tek onda pratit tutorijal dalje.

10 godina
neaktivan
mcf kaže...

Meni isto, na dva razlicita kompa, nakon instalacije pcsuite i miflash, svi su se driveri instalirali, nisam morao nista rucno updejtat, odma sam mogao u download mode i flash preko miflash. Zato i pisem svaki puta da se prvo instaliraju ta tri paketa koja spominjes, a tek onda pratit tutorijal dalje.

Puno jednostavnije. Ja sam iz nekog razloga odmah instalitao MI Flash i na taj način preskočio pola tutorijala (Windowsi su odmah prepoznali drivere od Qualcomma).

Brzi način:

1. Instalacija Mi PC Suite, MI Flash i download ADB datoteka i ROM-a

2. Napravite "Driver Signature Enforcement: Disable Driver Signature". Upute: http://en.miui.com/thread-237673-1-1.html

3. Provjerite jeste li u "download mode-u" (s upaljenom crvenom lampicom) i početak flashanja ROM-a via MI Flash

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 17:54 (Rupert Pupkin).
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozz ekipa. Namjeravam podnijet zahtjev za otključavanjem bl-a pa me zanima dali ste popunili cijelu formu i što ste naveli kao razlog otključavanja ?

Riješio

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 19:30 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Konačno (tj od juče) imam teško upotrebljiv Xiaomi Redmi Note 3 , ota 7.2.5.0 i kada je screen off i wifi je off , ne samo što nemogu slušati radio (to je banalno) , nemam ni viber,skype,whatsup............ faktički (osim primanja "običnih" poziva gsm) RN3 mi najviše služi za surfanje na wcšolji, prevršilo je svaku mjeru - od update do update - poprave nešto ,nešto pokvare , teško ikada više Xiaomi , planirana nabavka Pad 2 je odgođena tj neće nikada biti realizirana. 100 puta sam gledao u postavkama da je wifi always on i u power postavkama deafualt vraćen ali ovo je frustrirajuće /: 

Imam opciju dev rom i čekati novi update ,...cijama nema kraja!  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
joyjoy kaže...

Konačno (tj od juče) imam teško upotrebljiv Xiaomi Redmi Note 3 , ota 7.2.5.0 i kada je screen off i wifi je off , ne samo što nemogu slušati radio (to je banalno) , nemam ni viber,skype,whatsup............ faktički (osim primanja "običnih" poziva gsm) RN3 mi najviše služi za surfanje na wcšolji, prevršilo je svaku mjeru - od update do update - poprave nešto ,nešto pokvare , teško ikada više Xiaomi , planirana nabavka Pad 2 je odgođena tj neće nikada biti realizirana. 100 puta sam gledao u postavkama da je wifi always on i u power postavkama deafualt vraćen ali ovo je frustrirajuće /: 

Imam opciju dev rom i čekati novi update ,...cijama nema kraja!  

Da li neko ima preporuku za rom : http://en.miui.com/type-86-679.html , da funkcionira kako treba! Spinx ili..........

12 godina
neaktivan
mcf kaže...

icip kaže...

ne moras nista prckati po devicemanageru, to je cisto da vidis da li su svi driveri instalirani kako treba. cmd ti treba samo da pokrenes dvije adb komande, nista strasno. Ako te bune upute oko cmda- samo otpakiraj adb.zip drivere u recimo c:\adb, pokreni command prompt i utipkaj cd c:\adb i onda adb devices i adb reboot edl.

edit - u device manageru ces morati rucno updejtat driver samo ako bas ne uspije iz nekgo razloga automatski.

to mi sve izgleda komplicirano jako.. vidit cu koliko ce me zivcirati ovo random crashanje aplikacija i uzasno kasnjenje whastappa pa se odluciti jel cu ga stavljat.. ne bojim se da cu ga brickat jer imam nekog iskustva sa flashanjem, neg neda mi se istrazivat i svaki korak ucit

edit: rom je stable china 7.2.2.0.. sve je radilo savrseno dok nisam instalirao ota update koji je sve sjebao

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 19:34 (icip).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jeste pokušali s eu weekly verzijom? 

http://xiaomi.eu/community/threads/6-4-7.30966/

zasad mi whatsapp poruke stižu normalno...

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Stavio sam ovaj: [ROM][Stable] SphinX V1d - MIUI7 V7.0.22.0 Global ,  http://en.miui.com/thread-197408-1-1.html

Sretniji za 5 min:) ,izgleda  mijenjaću mišljenja o Xiaomi kao čarape ! Rano je davati mišljenje ali na prvu Xiaomi yeeeeee , razmislit' ću o Pad 2 , lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...

Nitko se ne svađa, samo netreba reagirat na provokacije trolova ;-)

Ako je verzija 7.1.9.0.0, to znači da je unofficial miui gore, treba stavit official...

Budući kupci tražite od prodavača prilikom naručivanja sealed box i neće biti nikakvih problema...

provokacije? lol a jel provokacija činjenica da i službeni global ROM ima bugova? tipa da i dalje notifikacije za neke appove nekad ne stižu, da baterija curi puno brže dok telefon miruje od nekuhanog ROM-a (što je netko ovdje već i primijetio), da spajanje na wifi preko mobilne pristupne točke uključene na drugom smartfonu ne radi (a radilo je u skuhanoj verziji lol), da se gašenjem i paljenjem mobitela brojač screen on time-a (i baterije) vraća na početak. Da se tipkovnica nakon nekog vremena sama od sebe resetira na originalnu umjesto da ostaje odabrana Swiftkey tipkovnica.

dudekzg kaže...

Kupio prije skoro 2 godine u Vipu na pretplatu Huawei P6 - gore je bio njihov neki rom. Ajde mi sad to objasni, kako je Vip stavio originalni rom gore kad nije.

Rom je imao bugove jer je skuhan, isto tako Vip stavlja i za druge zemlje svoj neki rom, u Ukrajini su imali drukčiju verziju od moje ali isto kuhano.

Stavio sam originalni rom gore B132 i sve radi.

Pišem samo da se vidi da nije Xiaomi jedina firma gdje preprodavači mijenjaju romove. Uostalom mislim da na njihovoj official stranici se može naručiti direktno u njemačku pa neka netko tko je tako naručivao kaže kakav je rom dobio na mobitelu.

tko priča o Huaweiju? Ja pričam o gro drugih kineskih tvrtki koje proizvode mobitele. Sve te tvrtke poput Huaweija a kojima ti pričaš a koje imaju dealove sa našim operaterima daju smeće od ROM-ova, čast iznimkama. To s telefonima rade i poznati operateri i u Europi i u Americi, tipa Vodafone i sl. Ja sam govorio o manje poznatim a po meni podcijenjenim kineskim markama telefona čiji službeni ROM-ovi (dakle od samog proizvođača) dolaze s daleko manje bugova. Bugova ima, ali nisu deal-breakeri kao bugovi u nekim verzijama MIUI-ja, tipa signal šteka, notifikacije ne dolaze, baterija curi i kad telefon miruje. Neki od nas ovdje nisu prosječni korisnici, a sad zamisli prosječnog korisnika, kad to iskusi, k...c će se on vraćat više ikad na Xiaomija. Kod nas taj dio nije problem, ali je problem to što sam ja heavy user i što primjećujem svaki bug, odnosno što mi je gotovo svaki bug bitan jer telefon koristim i za pričanje i za surfanje i za igranje (btw Asphalt 8-ica se dobro grije na ovom telefonu, oko 40 stupnjeva je temperatura nakon 10ak minuta igranja te igre) i  za fotkanje i za navigaciju i za neke bluetooth zadaće..fora je u tome što je MIUI dosta izmijenjen Android OS od vanilla Android OS-a kakve gaje drugi kineski proizvođači smartfona i koliko kod mi se MIUI sviđao u nekim detaljima, toliko me smetaju ti bugovi i izgled notifikacija u njemu. Dečeci moji, solite mi pamet a diplomirao sam na izradi Android aplikacija, pa valjda znam bolje od vas kakvi su MIUI-evi ROM-ovi :-)

Rupert Pupkin kaže...
domi2501 kaže...

Pozdrav,

unaprijed hvala

Toliko o kuhanim ROM-ovima (i svima onima koji razmišljaju na način: "sve mi radi, čemu se zajebavati s flashanjem službenog").

Za početak, skini i instaliraj Mi PC Suite, ADB datoteke i MI Flash (meni su se prilikom same instalacije MI Flasha instalirali driveri od Qualcomma, ili ih je komp lakše prepoznao/mob). Sad probaj napraviti adb—CMD—adb devices—adb reboot edl i vidi hoće li ti se na mobu upaliti crvena lampica (download mode). Ako se upalila, na konju si. Nastavi s flashanjem korak po korak: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

Užasno važno: a) Windowsi moraju biti 64-Bit, b) nemojte preskakati korak "Driver Signature Enforcement: Disable Driver Signature".  

pročitaj gornji post.

joyjoy kaže...

Stavio sam ovaj: [ROM][Stable] SphinX V1d - MIUI7 V7.0.22.0 Global ,  http://en.miui.com/thread-197408-1-1.html

Sretniji za 5 min:) ,izgleda  mijenjaću mišljenja o Xiaomi kao čarape ! Rano je davati mišljenje ali na prvu Xiaomi yeeeeee , razmislit' ću o Pad 2 , lol

i kakav je ROM, primijetio neke bugove?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 21:34 (skyactive).
15 godina

Kako se flashuje ?

joyjoy kaže...

i kakav je ROM, primijetio neke bugove?

Wifi se isključi kada je screen OFF , to je nešto najgore !!!

16 godina
neaktivan
instaliras s playstorea...
probaj u wifi postavkama keep wlan always on during deep sleep

0 0 hvala 0
15 godina
razorinc kaže...
instaliras s playstorea...
probaj u wifi postavkama keep wlan always on during deep sleep

Uključeno je always !

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 23:05 (joyjoy).
12 godina
neaktivan
nmcf kaže...
domi2501 kaže...

Pozdrav,

unaprijed hvala

Mozda je bila modificirana verzija mtk roma gore koja je povukla novi update umjesto snapdragon pa - brick.  Ako moze u fastboot, ne bi trebalo biti problema, mada je lockan mozes instalirati origigi fastboot rom, putem miflasha.

Prvo instaliraj misuite, miflash, adb pack, sve sto mozes da instaliras drivere. rom link (fastboot)

Onda link: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

pa kreni odovog: If Phone is switche off or You can't enable Usb Debugging....

.. ili googlaj rn3 snapdragon fastboot miflash unbrick

hardversko forsanje telefona u download mode (odakle ide miflash): http://en.miui.com/thread-245347-1-1.html

icip kaže...

nece, unauthorised je

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 23:00 (icip).
9 godina
neaktivan

Prije svega hvala na odgovoru i pomoci! 

Pokusavam cijeli dan, ali nikako da mi racunalo prepozna uredaj, pokusao sam s adb devices, itd. Skinuo PC suite, i MI flash, onemogucio Driver signature, 64-bit windowsi, na 3 racunala pokusao... ali jednostavno ga ne vidi,... vidi ga jedino kad je u fastboot modu, ali onda ne mogu u MI flashu flashat jer je zakljucan, a u MI pc suitu mi ne da, kaže da prvo moram spojiti normalno mobitel, a tek onda u fastbootu...

Poslao sam zahtjev za otkljucavanjem, ali buduci na mobitelu dok je još radio nisam izradio MI account, pa ne znam da li cu moci ako i dobijem dozvolu za otkljucavanjem uspjeti...

Imate li jos ikoju ideju da mozda pokusam? Planiram ako nista ne uspijem onda to rastavljati uredaj, al me malo strah, pa bi pokusao ako ima jos sta prije...

12 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice