Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 909.575
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Trebaju li kome paid teme ?

Trenutno su na akciji zbog 6. godišnjice pa ako netko ima neku želju mogu giftati.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Zna li se možda ako i kada izlazi službeni global za MTK?

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

trenutno nema službene informacije al pošto mtk verzija nije namijenjena prodaji na globalnom tržištu, vrlo vjerojatno ni neće biti global rom verzije

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
tipsy kaže...
Pozdrav ekipa, nova sam korisnica pro modela i imam problema.. :(

Mob je narucen s giztopa, dosao je s nekim njihovim ROM-om, flashan je u ponedjeljak na global stable 7.1.8.0. Punila sam ga jucer na samsungovom punjacu jer sam planirala kupit bolji nastavak (poslali mi u paketu nastavak za nase uticnice), nakon par sati na punjacu jedva je par posto napunio. Oko 2am sam ga stavila na njegov punjac, oko 7am skinula, baterija je bila puna a evo sad mi je na 14 posto..

Da napomenem da sam bila na poslu, dakle nikakvo heavy koristenje nije u pitanju. Jucer mi se signal nekoliko puta gubio, inace sam na 4G. Neke notifikacije mi ne dolaze i uzasno mi se grije. Sad sam tu citala zadnjih par stranica i tipkam i prilicno je vruc.

Ovo mi je prvi kinez nakon dugo promisljanja i bas sam razocarana sa svim ovim problemima. Posebno ovo praznjenje baterije nakon pola dana i zagrijavanje. Ako se vecini vas ne grije, s mojim definitivno nesto nije ok.

Sve upućuje na neispravan uređaj, trubim od prvog dana da je PRO u masovnoj proizvodnji od početka prodaje u Indiji; da je sasvim normalno da će netko fasovat mob s tvorničkom greškom, i da konačno imate izbor: odje*ite ine Giztope i kupujte mob od trgovaca koji vam pružaju garanciju vezanu uz EU servis.

Moj radi bez greške na 7.2.2.0. Notifikacije mi na mob dolaze 5-6 sekundi prije kompa (a to je na Androidu ravno čudu). Apsolutni best buy, teško da će se u 2016. pojaviti bolji mob u odnosu uloženo/dobiveno.  

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Stigao mi ota update (mtk) miui 7.2.5 , izgleda sve je popravljeno osim ludog curenja baterije kada je wifi ON ( bez otvorenih aplikacija i screen OFF) , aplikacije ne kraširaju više i sve funkcionira!

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...

trenutno nema službene informacije al pošto mtk verzija nije namijenjena prodaji na globalnom tržištu, vrlo vjerojatno ni neće biti global rom verzije

kako nije namijenjena ako se taj model prvo i počeo prodavati širom svijeta, uostalom nudi se i danas u dućanima iz kojih se šalje u zemlje EU.

I općenito govoreći, model drugih kineskih tvrtki s MTK procesorima su itekako namijenjeni za europska i svjetska tržišta, primjerice ja sam koristio Doogee telefone prije, a ti telefoni dolaze sa official ROM-ovima s podrškom na hr jezik i servisom u Zagrebu, što nema niti Xiaomi (dok ih Hangar ne počne prodavat)

10 godina
neaktivan
Rupert Pupkin kaže...
tipsy kaže...
Pozdrav ekipa, nova sam korisnica pro modela i imam problema.. :(

Mob je narucen s giztopa, dosao je s nekim njihovim ROM-om, flashan je u ponedjeljak na global stable 7.1.8.0. Punila sam ga jucer na samsungovom punjacu jer sam planirala kupit bolji nastavak (poslali mi u paketu nastavak za nase uticnice), nakon par sati na punjacu jedva je par posto napunio. Oko 2am sam ga stavila na njegov punjac, oko 7am skinula, baterija je bila puna a evo sad mi je na 14 posto..

Da napomenem da sam bila na poslu, dakle nikakvo heavy koristenje nije u pitanju. Jucer mi se signal nekoliko puta gubio, inace sam na 4G. Neke notifikacije mi ne dolaze i uzasno mi se grije. Sad sam tu citala zadnjih par stranica i tipkam i prilicno je vruc.

Ovo mi je prvi kinez nakon dugo promisljanja i bas sam razocarana sa svim ovim problemima. Posebno ovo praznjenje baterije nakon pola dana i zagrijavanje. Ako se vecini vas ne grije, s mojim definitivno nesto nije ok.

Sve upućuje na neispravan uređaj, trubim od prvog dana da je PRO u masovnoj proizvodnji od početka prodaje u Indiji; da je sasvim normalno da će netko fasovat mob s tvorničkom greškom, i da konačno imate izbor: odje*ite ine Giztope i kupujte mob od trgovaca koji vam pružaju garanciju vezanu uz EU servis.

Moj radi bez greške na 7.2.2.0. Notifikacije mi na mob dolaze 5-6 sekundi prije kompa (a to je na Androidu ravno čudu). Apsolutni best buy, teško da će se u 2016. pojaviti bolji mob u odnosu uloženo/dobiveno.  

kakve veze imaju notifikacije (njihovo kašnjenje) s eventualnom tvorničkom greškom proizvoda?

10 godina
neaktivan
razorinc kaže...

torent i skyactive, ako imate rn3 pro molim vas prodajte ga više samo iz razloga da više nećete biti ovdje i davati ljudima krive informacije, stvarno pretjerujete...

koje su to krive informacije?

10 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Kao i uvijek problemi se javljaju zbog neiskustva.No sve se može naučiti pa i flešanje roma. A ako vam to nikako neide mozda da probate neki drugi mobitel? Mada neznam koji je bug free..

nema to veze sa neiskustvom.

ja sam flešao rom jučer u manje od 10 minuta. Flešanjem official global ROM-a   (bez hrvatskog jezika, ali whatever) sve što sam do sad testirao je ok sada, notifikacije dolaze, mreža lovi odmah nakon restarta moba.

Čitajte sa razumijevanjem ljudi, ja sam kudio politiku Xiaomija da izbacuje svoje telefone sa skuhanim rom-ovima, trebali bi se ugledat na druge kineske tvrtke koje svoje mobitele prodaju samo sa official ROM-ovima.

Treba testirati bateriju, koliko će trajati sa official ROM-om. Smeta me jedino izgled notifikacija, puno je gori nego kod vanilla android OS-a, nekako je sve presitno i kilavo izvedeno, a to mi je bitan dio OS-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 20:41 (skyactive).
15 godina
joyjoy kaže...

Stigao mi ota update (mtk) miui 7.2.5 , izgleda sve je popravljeno osim ludog curenja baterije kada je wifi ON ( bez otvorenih aplikacija i screen OFF) , aplikacije ne kraširaju više i sve funkcionira!

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

@skyactive objasni mi kako proizvođač može kontrolirat hoće li netko preprodavati njegove proizvode s neoriginalnim romom? Jedino da šalje policiju ili pokuša onemogućiti flešanje neslužbenih romova kao što je i napravio.

Koliko mi je poznato Xiaomi službeno nema EU predstavništvo i/ili distributera, što otvara mjesto sivoj trgovini.

3 0 hvala 0
16 godina
skyactive kaže...
red_bull kaže...

Kao i uvijek problemi se javljaju zbog neiskustva.No sve se može naučiti pa i flešanje roma. A ako vam to nikako neide mozda da probate neki drugi mobitel? Mada neznam koji je bug free..

ja sam flešao rom jučer u manje od 10 minuta. Flešanjem official global ROM-a   (bez hrvatskog jezika, ali whatever) sve što sam do sad testirao je ok sada, notifikacije dolaze, mreža lovi odmah nakon restarta moba.

Čitajte sa razumijevanjem ljudi, ja sam kudio politiku Xiaomija da izbacuje svoje telefone sa skuhanim rom-ovima, trebali bi se ugledat na druge kineske tvrtke koje svoje mobitele prodaju samo sa official ROM-ovima.

Treba testirati bateriju, koliko će trajati sa official ROM-om. Smeta me jedino izgled notifikacija, puno je gori nego kod vanilla android OS-a, nekako je sve presitno i kilavo izvedeno, a to mi je bitan dio OS-a.

Xiaomi izbacuje skuhane ROM-ove?

(G)jokaCRO ingame
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

@skyactive

Koji si ti lik, čovječe. Nekoliko puta pitaš, isto toliko puta ti se odgovori—Xiaomi službeno distribuira svoj asortiman proizvoda isključivo u Kini i Indiji (počevši od ove godine). Svoj smartphone kupio si od neovlaštenih kineskih prekupaca (Giztop) koji na iste stavljaju kuhani ROM.

Doslovno trolaš, toliko glup ipak nisi. Ajde, barem si nakon XY postova skužio i instalirao službeni.    

5 0 hvala 0
14 godina
skyactive kaže...

kako nije namijenjena ako se taj model prvo i počeo prodavati širom svijeta, uostalom nudi se i danas u dućanima iz kojih se šalje u zemlje EU.

I općenito govoreći, model drugih kineskih tvrtki s MTK procesorima su itekako namijenjeni za europska i svjetska tržišta, primjerice ja sam koristio Doogee telefone prije, a ti telefoni dolaze sa official ROM-ovima s podrškom na hr jezik i servisom u Zagrebu, što nema niti Xiaomi (dok ih Hangar ne počne prodavat)

- vec ti je kolega odgovorio u prethodnom postu; inace, opet pises dezinformacije (nadovezujem se na onaj dio gdje pitas koje su to). Xiaomi je u sluzbenoj prodaji samo u Kini i Indiji za sada. Uz trenutnu proizvodnju/potraznju, to im je (I guess) vjerojatno jedino rijesenje da zadrze trzisni quality control, tj. da se osiguraju od pljuvanja ovakvih kao ti. To sto prepordavaci kupuju telefone u kini pa preprodaju dalje (sa svojim romovima) je druga stvar. Xiaomiju je to u interesu za sada. Imaju potraznju i reklamu, a nisu odgovorni oko lose prevedenih ili neuskladjenih romova/telefona za pojedina trzista.

skraceno; telefon kod nas nema sluzbenu podrsku. Kupujes na vlastitu odgovornost. Nisu duzni dati HR jezik. Nisu krivi ako nesto ne radi na tvom trzistu/frekvama. Ako ti to ne pase, kupi nesto drugo.

Dugi, Blob i ostali odroni si mogu priustiti da daju zastupnistva na sve strane i pokusavaju izaci u susret s romovima, i tako im je svejedno - ne pokusavaju graditi world brand kao xiomi.

skyactive kaže...

kakve veze imaju notifikacije (njihovo kašnjenje) s eventualnom tvorničkom greškom proizvoda?

Tvornicka greska se odnosi na eventualno grijanje. Za sada je to prijavio kod nas mob.hr i evo tu korisnik foruma. Ja imam dva komada, testirao apsolutno sve i nema nikakvog grijanja.

skyactive kaže...

ja sam flešao rom jučer u manje od 10 minuta. Flešanjem official global ROM-a   (bez hrvatskog jezika, ali whatever) sve što sam do sad testirao je ok sada, notifikacije dolaze, mreža Treba testirati bateriju, koliko će trajati sa official ROM-om. Smeta me jedino izgled notifikacija, puno je gori nego kod vanilla android OS-a, nekako je sve presitno i kilavo izvedeno, a to mi je bitan dio OS-a.

Aleluja!!! :))

Sto se tice notifikacija, i ostalog, te romova, ako ti stalno neki k smeta, zasto si pobogu kupovao miui uredaj? Pa bar imas milion foki/videa na netu di mozes vidjet kako sta izgleda. Enivej, eot sa moje strane o tome.

--- sto se tice onih bugova u postovima gore, to je relativno normalno za novi xiaomi produkt, obicno se sve rijesi nakon 2, 3 iteracije suzbenog roma. Jedino je ono pregrijavanje sumnjivo, ako se nista ne popravi razmisli o reklamaciji?

10 godina
neaktivan
Bura kaže...

@skyactive objasni mi kako proizvođač može kontrolirat hoće li netko preprodavati njegove proizvode s neoriginalnim romom? Jedino da šalje policiju ili pokuša onemogućiti flešanje neslužbenih romova kao što je i napravio.

Koliko mi je poznato Xiaomi službeno nema EU predstavništvo i/ili distributera, što otvara mjesto sivoj trgovini.

objasnit ću ti vrlo lako kao netko kome je kroz ruke prošlo kineskih mobitela više nego tebi wc papira. 

Dakle, iz iskustva - može.

10 godina
neaktivan
red_bull kaže...
skyactive kaže...
red_bull kaže...

Xiaomi izbacuje skuhane ROM-ove?

tako je, dućani nabacuju svoje ROM-ove prepune bugova na njihove telefone.

10 godina
neaktivan
Rupert Pupkin kaže...

@skyactive

Koji si ti lik, čovječe. Nekoliko puta pitaš, isto toliko puta ti se odgovori—Xiaomi službeno distribuira svoj asortiman proizvoda isključivo u Kini i Indiji (počevši od ove godine). Svoj smartphone kupio si od neovlaštenih kineskih prekupaca (Giztop) koji na iste stavljaju kuhani ROM.

Doslovno trolaš, toliko glup ipak nisi. Ajde, barem si nakon XY postova skužio i instalirao službeni.    

o čemu ti luđače pričaš? Redmi Note 3 Pro je lansiran u Indiji gdje se masovno prodavao sa također neoficijelnim ROM-ovima. Isto vrijedi i za Europu. Ja nisam toliko glup, ali ti očito jesi.

10 godina
neaktivan
mcf kaže...
skyactive kaže...

- vec ti je kolega odgovorio u prethodnom postu; inace, opet pises dezinformacije (nadovezujem se na onaj dio gdje pitas koje su to). Xiaomi je u sluzbenoj prodaji samo u Kini i Indiji za sada. Uz trenutnu proizvodnju/potraznju, to im je (I guess) vjerojatno jedino rijesenje da zadrze trzisni quality control, tj. da se osiguraju od pljuvanja ovakvih kao ti. To sto prepordavaci kupuju telefone u kini pa preprodaju dalje (sa svojim romovima) je druga stvar. Xiaomiju je to u interesu za sada. Imaju potraznju i reklamu, a nisu odgovorni oko lose prevedenih ili neuskladjenih romova/telefona za pojedina trzista.

skraceno; telefon kod nas nema sluzbenu podrsku. Kupujes na vlastitu odgovornost. Nisu duzni dati HR jezik. Nisu krivi ako nesto ne radi na tvom trzistu/frekvama. Ako ti to ne pase, kupi nesto drugo.

Dugi, Blob i ostali odroni si mogu priustiti da daju zastupnistva na sve strane i pokusavaju izaci u susret s romovima, i tako im je svejedno - ne pokusavaju graditi world brand kao xiomi.

skyactive kaže...

Tvornicka greska se odnosi na eventualno grijanje. Za sada je to prijavio kod nas mob.hr i evo tu korisnik foruma. Ja imam dva komada, testirao apsolutno sve i nema nikakvog grijanja.

skyactive kaže...

ja sam flešao rom jučer u manje od 10 minuta. Flešanjem official global ROM-a   (bez hrvatskog jezika, ali whatever) sve što sam do sad testirao je ok sada, notifikacije dolaze, mreža Treba testirati bateriju, koliko će trajati sa official ROM-om. Smeta me jedino izgled notifikacija, puno je gori nego kod vanilla android OS-a, nekako je sve presitno i kilavo izvedeno, a to mi je bitan dio OS-a.

Aleluja!!! :))

Sto se tice notifikacija, i ostalog, te romova, ako ti stalno neki k smeta, zasto si pobogu kupovao miui uredaj? Pa bar imas milion foki/videa na netu di mozes vidjet kako sta izgleda. Enivej, eot sa moje strane o tome.

--- sto se tice onih bugova u postovima gore, to je relativno normalno za novi xiaomi produkt, obicno se sve rijesi nakon 2, 3 iteracije suzbenog roma. Jedino je ono pregrijavanje sumnjivo, ako se nista ne popravi razmisli o reklamaciji?

quality control? hhahahahhaha

13 godina
skyactive kaže...

Redmi Note 3 Pro je lansiran u Indiji gdje se masovno prodavao sa također neoficijelnim ROM-ovima. Isto vrijedi i za Europu. Ja nisam toliko glup, ali ti očito jesi.

Ako kupiš od resellera - imaš 98% šanse da češ dobiti modificirani ROM bez obzira na to gdje kupio device.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
skyactive kaže...

Redmi Note 3 Pro je lansiran u Indiji gdje se masovno prodavao sa također neoficijelnim ROM-ovima. Isto vrijedi i za Europu. Ja nisam toliko glup, ali ti očito jesi.

Ako kupiš od resellera - imaš 98% šanse da češ dobiti modificirani ROM bez obzira na to gdje kupio device.

ovo jednostavno nije točno jer ja puno bolje od tebe znam kako brojni reselleri (svi kineski web dućani) prodaju mnoge kineske marke smartfona sa official ROM-ovima.  Ovo vrijedi u slučaju Xiaomi smartfona, ali ne i mnogih drugih kineskih marki mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 22:07 (skyactive).
16 godina
skyactive kaže...
Cromaki kaže...
skyactive kaže...

ovo jednostavno nije točno jer ja puno bolje od tebe znam kako brojni reselleri (svi kineski web dućani) prodaju mnoge kineske marke smartfona sa official ROM-ovima.  Ovo vrijedi u slučaju Xiaomi smartfona, ali ne i mnogih drugih kineskih marki mobitela.

Pa dobro, kog vraga se ti pačaš u Xiaomi ako su ti toliko mrski? Ako si znao da rade tako kako ti tvrdiš, što nisi kupio Doggee i amen? Odlaziš u offtopic, ne sudjeluješ u konstruktivnoj raspravi o uređaju zbog koje je tema otvorena, već samo dolaziš i pljuješ po proizvođaču. 

Ne razumijem ljude poput tebe. K'o konj si s onim oko očiju, vidiš samo ravno i nema ni lijevo ni desno. Ne daš si dokazati stvari, polako već počinješ i vrijeđati između redova forumaše koji ti odgovaraju, samo tupiš po svojem i smatraš da si ti jedini u pravu, nitko drugi. 

10 godina
neaktivan
skyactive kaže...

Nemaš ti blage veze s vezom. Nisu to ničiji official ROM-ovi, većina kineskih marki koristi gole/čiste/službene verzije Androida na svojim uređajima. Xiaomi je razvio MIUI, Meizu Flyme, Huawei pak LiteOS... Sve su to custom ROM-ovi bazirani na Google Android OS-u. Ono što ti zapravo hoćeš reći (a pojma nemaš o ničemu, nisu ti jasne ni najosnovnije stvari) je sljedeće: zašto Xiaomi svoje smartphone ne isporučuje s golim/čistim/službenim verzijama Androida? Valjda zato jer MIUI koristi 170 milijuna korisnika diljem svijeta, na glasu je i kao jedan od najboljih custom ROM-ova. Osim toga, Xiaomiu je MIUI glavna platforma i za kišu Isusovu drugih proizvoda.

Ne sviđa ti se MIUI? Zatraži otključavanje bootloadera i odjebi MIUI. Imaš izbor, široko ti polje. Instaliraj na svoj PRO software od veš mašine, samo prestani daviti tu ljude.   

9 godina
neaktivan
Hvala deckima koji su konkretne stvari i savjete napisali, lijepo je cut i utjesnu rijec @razorinc bez obzira jel istina il ne :)

Stanje je ujutro bilo zabrinjavajuce, nakon skidanja s punjaca oko pola 10 sinoc, sat vremena koristenja, ujutro je baterija bila na 60 posto. Nadopunila sam ga jer sam znala da sam cijeli dan u gradu i racunala sam da ce vec popodne bit prazan. Instalirala neku app battery life repair, nasao neke probleme, kao ih popravio, prebacila sam na 3G, zbilja aktivnije koristila mob tijekom dana i sad je na 57 posto. Sto je veliko poboljsanje.

Moguce da sam ga zeznula s punjenjem na samsungovom punjacu? Uglavnom, i learned my lesson i necu to vise radit. Danas mi se gotovo uopce ne zagrijava. Ne kuzim koji mu je vrag bio, vec me u ocaj bacio :/

Ove gluposti tipa da mi sam ukljucuje wi-fi, pa malo imam naziv operatora na zaslonu pa malo nemam (inace sam to iskljucila) su mi nebitne i vjerujem da ce se to popravit s nekim updateom, ovaj problem s baterijom mi je bio koma.

Samo da napomenem da sam tolko bila ljuta da sam se mislila vratit na onaj skuhani rom s kojim sam ga i dobila jer je meni sve super radilo i baterija mi drzala 4 dana (doduse uz malo koristenja, nesto fotkanja, surfanje na wifi-ju, yt).

Uglavnom hvala jos jednom na savjetima, javim kako ide :)

I nemojte se tolko svadjat, ko babe ste :p

2 0 hvala 0
16 godina
tipsy kaže...
Moguce da sam ga zeznula s punjenjem na samsungovom punjacu? 

Da ti se samo osvrnem na ovo pitanje. Sumnjam da je do punjača, ako si malo pratila temu, ja svojeg punim sa Samsungovim punjačem jer mi onaj EU plug koji je došao s originalnim punjačem nije ulijevao nikakvo povjerenje, a nije mi se trošilo novac na kupnju drugog konvertera. Nešto se vjerojatno od aplikacija u pozadini zavtrilo i držalo ti mobitel "budnim", pa si u biti s tim battery life repair appom uspjela ugasiti taj proces i onda se sve smirilo. 

Uživaj u korištenju moba, ako treba, tu smo.

14 godina
skyactive kaže...

quality control? hhahahahhaha

Rekao sam (umjetna) trzisna kontrola, ne kontrola uredjaja. Iliti, nisu odgovorni sta se desava sa tvojim telefonom koji dodje u HR, i pri tome se tri puta modificira. A ti i dalje trkeljas da su sluzbeno u prodaji u EU jer ti ga je kinez poslao iz nekog batcha namjenjenog indiji i usput skuhao nekakve multilang rome s gappsima (cisto da opet njega ne gnjavis da mob ne radi/nema tvoj jezik/nema gapse... )... enivej, ovaj put definitivno eot.

btw jadna firma di ti prodje stotine mobitela dnevno kroz ruku.. jel tcom mozda? :)

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Sto se tice punjaca, ja obicno bacam u smece ove koje mi dodju  sa mobom, i tako ne znam kam bi sa njima vise.

Sto se tice kvalitete, dosta je to upitno sve. Meni se jedan poceo topiti, rastalio plastiku i poceo paliti jastuk (punjjac je bio uz krevet). HTC, mislim da je dosao uz desire X, uglavnom, bar na papiru, nije nekakav odron (recimo). Nisam nikad reklamirao/objavio na internetu, mozda sam i trebao.

enivej, trenutno koristim BlitzWolf, narucio sam podosta komada za doma i vikendice. Iskreno, ne znam kakve su kvalitete, nisam se udubljivao u tehnicke reviewe, ali izgledaju dosta solidno - LINK

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

koji je najbolji rom za MTK ja sam zaglavio na xiaomi.eu 6.1.21 i sad me kopka ima li nešto bolje iako je i ovaj dobar ali nikako da krene napred

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Vidim da im je cijena počela rasti. http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/32597684693.html?spm=2114.13010208.99999999.261.tOg5bD

Početkom tjedna mu je cijena bila 204$ mislim. Da li će i dalje rasti ili će ostati otprilike na ovome, ako se netko sjeća kako je bilo u startu sa Note 2? ZNam da je nezahvalno prognozirati

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

uzeo sam rn3 pro 2/16 gb i unutra je trgovac stavio MIUI Global 7.1/stabilna ,7.1.9.0.0 (LHOCNCL ) i sve radi ok. Instalirao sam eset antivirus i kad mi ga skenira javi da ima jedan virus u Tube Video ( Kalfera.a variant ). Ponudi mi opciju Resolve all i ja ju stisnem javi mi Erroe- tube video is a systemapplication and cannot be uninstalled. Ima li kakvo riješenje za ovo.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nažalost tu ti se ekipa samo svađa, tako da teško da ćeš saznati bilokakvo riješenje. Probaj na stranim forumima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice